Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Notepad++
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
(#9799) Gömbike : köszönöm szétnézek. illetve olvastam tőled pár hsz-el korábban ezekről a gépekről, de az nem jött le, hogy ezek mennyire újak, vagyis én fogom kb. élesben tesztelni ezeket önköltségen, vagy már mennek egy ideje és kb. jók is, csak a technológiának köszönhetően ami bennük van egyszerűen drágák?
(#9800) bul07 : nem sürgős, de kénytelen vagyok lassan lépni valamit, mert a gyerkőc ruhahalmai nőnek, ha mosunk akkor tele a fürdő, szóval ez így nem állapot. tényleg nincsen hely kettő gépre, ha meg egymásra teszem őket rámtornyosulna amint belépek a fürdőbe.
-
Agostino
addikt
sziasztok, kombi mosó és szárítógépek között van olyan, amelynél a szöszgyűjtés rendesen megoldott? leginkább erre nem találtam semmi pontos választ, azzal viszont már találkoztam, hogy a mosási ciklusok alatt köszön vissza a szárításkor összegyűjtött motyó, vagy idővel csökken a tömítődés miatt a szárítás hatásfoka.
-
Agostino
addikt
Csorbi - nem nagyon, bár meg lehetne oldani de nem olyan nagy a fürdő, rádtornyosulna az egész
nagylaci32 - igen, az van most is, gondoltam veszek maximum egy kád fölé helyezhető szárítót és az elszívó megy be mellé a fürdőbe, de akkor meg a szárítót kellene ki-be cipelni...
worst case lenne a szűk helyre egy felültöltős mosógép, átfúrni a falat, áthozni a vizet, a mosógép helyére a szárító de ez sem sétagalopp... gyerkőc miatt sem lenne rossz, ha a ruhák gyorsan száradnának... megfordult a fejemben, hogy akkor maximum egy mosó-szárító pl. lg de ahogy olvastam az sem lenne ideális.
-
Agostino
addikt
sziasztok
szárítógépet szeretnék venni, hogy télen ne a lakásban száradjon a ruha, viszont az egyetlen hely ahol még viszonylag értelmesen elférne a gép, az egy 57 cm széles és 60 cm mély beugró. természetesen minden gép egészen pontosan 60 cm széles, ezért esélytelen, hogy oda berakjam. léteznek keskenyebb gépek 50 cm szélesség környékén? egyetlen talán candyt dobott fel a kereső, de már senki sem árulja. gondoltam vannak felültöltős szárítógépek amelyek kisebbek, de ilyesmit sem láttam. ezek ennyire nem léteznek vagy itthon nem kaphatóak csak...? : (
-
Agostino
addikt
válasz
farkas-j #2549 üzenetére
felhívom a figyelmedet, hogy a 10 éves AEG már nem ugyanaz az mint a mai AEG
igen, ez bennem is felmerült, hogy egyáltalán érdemes-e többletet kiadni érte
most pont azért (is) választottam Beko elöltöltős mosógépet
köszi a beko tippet. utánakeresve szimpatikus modell. végül is öt év garancia, öt év fejfájásmentes időszak, szóval... egyébként márka kapcsán igazából azért eszem a kefét, mert a csilivili samsungom köhög, nyikorog, szarul mos, nagyapámnak megvett olcsó kis candy mosógép meg röhögve elvan már nem is tudom hány éve és tiszta minden ruha...
-
Agostino
addikt
sziasztok
eddig egy samsung wf60-as mosógépünk volt - illetve van is még - de mostanság megint elkezdett nyüszíteni a dob. egyszer már cserélték a komplett bélését, még garanciában, akkor azt mondta a fickó "ha ez most garancián kívül lenne, 60 ezer forintot kellene fizetni" szóval ezek mellett nem hiszem, hogy másodjára is szétszedetem. ez egy elöltöltős gép, szóval kicsit elegem lett belőlük, inkább felültöltőset vennék. van köztük valami deal-of-the-year? amivel nem tudunk mellélőni? sok elvárásom nincsen, használja a vizet ha kell bátran, ne két decivel mosson, és akkor se szarja össze magát ha egy farmer van benne, vagy akár egy komplett ágyneműgarnitúra. talán az aeg felé húzna a szívem jobban, édesanyám gépe otthon lassan tíz éve forog gond nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Úgy alakult, hogy vennünk kell egy új mosógépet... Egyelőre itt tartok: AEG, Panasonic, esetleg Bosch/Siemens.Amit...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A karcsúság ára
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- ThinkPad P53 15.6" FHD IPS i7-9850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ROG Strix GX601 Helios Black
- Oppo Find X7 Ultra 16/512GB 100% aksi újszerű!
- Latitude 9430 2-in-1 27% 14" QHD+ IPS kihajt érintő i5-1245U 16GB 512GB ujjlolv IR kam 4G LTE gar
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest