Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimda
addikt
válasz
adalbert1 #2581 üzenetére
drágább gépeknél ezeket a részeket esetleg jobban hangszigetelik?
Ahogy megfigyeltem, a szivattyúzás az LG modelleknél sűrűn szakaszos.Kicsit idegesítő tud lenni, mikor ki-be kapcsolgatja a szivattyú motort, de már kezdjük megszokni.Hangszigetelés biztos nincs, inkább csak ahogy írtad, a dob mozgása mellett tűnik hangosabbnak a szivattyúzás.A feltöltés is ami szintén nem folyamatos, főleg a program elején játszik a szeleppel.
Az én gépem pár hónapos, de már most kezd fura hangokat produkálni centrizés közben.Kicsit olyan mintha fém csúszna a fémen, bár nem mindig csinálja és nem túl feltűnő.Mosás közben kis fordulatszámon nem jelentkezik.Lehet kezdődő csapágy hiba, vagy csupán most kezd "összeszokni" az anyag.
-
farkas-j
őstag
válasz
adalbert1 #2497 üzenetére
Hosszútávú tapasztalatom nincs, mert kb. 2 hónapja vettem csak egy Beko WMY 81243 LMB2-es mosógépet (inverteres motorrral), valamint egy Beko DSS28020X mosogatógépet (inverteres szivattyúval). Eddig mindegyik nagyob szuper. A párom imádja a moógépet és a programkiosztását. (A mosogatógép az én reszortom
.) Ráadásul eszméletlenül csendesen működik. Ha a nagyobb méretű mosógép is szóbajöhet kicsit drágábban, akkor nézz rá erre az említett típusra. Itt írtam róla, és a programkiosztása is áttekinthetően letölthető.
-
farkas-j
őstag
válasz
adalbert1 #2476 üzenetére
Én a Beko WMY 81483 LMB2 típust ajánlom. Hogy miért pont ezt a típust? 5 év teljeskörű gyári garanciás, 8kg mosáskapacitású és inverteres motor van benne. Igaz nem direktdrive mint az LG-nél, de ugyanolyan csendes és "okos" a vezérlése. A párom imádja a programkiosztását.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Úgy alakult, hogy vennünk kell egy új mosógépet... Egyelőre itt tartok: AEG, Panasonic, esetleg Bosch/Siemens.Amit...
- Facebook és Messenger
- One mobilszolgáltatások
- Vírusirtó topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- Formula-1
- iPad topik
- Macska topik
- További aktív témák...
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- Dreame Z10 Pro robotporszívó
- Lenovo ThinkPad T450 - Intel Core i5-5200U - 8 GB DDR3 RAM - 128 GB SSD - 14" IPS LED
- IPhone 11 128GB Bontatlan ÚJ! 12 Hó Jótállás
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest