- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
Új hozzászólás Aktív témák
-
idegen lény
őstag
-
Shamli86
tag
válasz idegen lény #3097 üzenetére
Nekem 7kg-os is elég, csak sehol se tudom megnézni, hogy inverteres-e vagy nem.
-
titán
válasz idegen lény #3097 üzenetére
Hogy lehetne ugyan olyan halk egy nem inverteres gép, mint egy inverteres?
-
idegen lény
őstag
válasz Shamli86 #3096 üzenetére
Akár inverteres, akár nem, szerintem a MM-ban ez most nagyon jó vételnek tűnik, ha 9 kg-os kell. Ugyanolyan halk, mint egy inverteres. Ha nem az, akkor nem adnak a motorra tíz év garanciát, na bumm! Én nem törődnék ezzel.
[ Szerkesztve ]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
Shamli86
tag
válasz idegen lény #3093 üzenetére
[link] Erről vélemény? Ez inverteres?
-
Hami33
aktív tag
válasz idegen lény #3093 üzenetére
A Gorenje szlovén cég ! Minőségben nem rosszak 3 év gyári garancia van rájuk és viszonylag könnyen szerelhetőek!
-
-
Shamli86
tag
Sziasztok. Beko mosógépet melyiket tudnátok ajánlani ami idei modell? Vagy ez lényegtelen? Meg hát inverteres legyen
-
-
Hami33
aktív tag
válasz Melorin #3087 üzenetére
Ha nincs tisztító programm akkor jó egy 90vagy 60fokos mosás is mosógéptisztító szerrel( Aldi ,Lidl stb ) vagy sima citromsavpor is jó lehet! Egyébként sokan nem csinálják ,de ha nem mos a gép a mosószerfiókot ki kellene húzni kicsit és az ajtót is ki kellene nyitni ! Tud szellőzni száradni a gép mosások között és nem lesz penészes sem !
[ Szerkesztve ]
-
-
Hami33
aktív tag
válasz VIPowER #3085 üzenetére
Pontosan,Mint apám aki esküszik a használt gépekre ( most is 3-4 bontva a garásban) és minden évben vesz 30 ért vesz egy gépet amit álandóan csapágyaz és szénkeféz! De olcsó volt ))) én meg nevetek rajta ! Most is elindultak új gépet venni erre hazajött egy 5 éves Lg vel!
-
VIPowER
őstag
válasz idegen lény #3083 üzenetére
Szerintem használt gépet csak akkor vegyen ha meg is tudja javítani ha gond van.
-
Hami33
aktív tag
Kérdés az vajon ilyen üzemmódban halk.? Mert van az AEG szuper csendes éjszakai mód ami jó sokáig moshat ,persze csendben ! Nyilván a szigetelése komolyabb lehet az AEG nek ,de én is új gépet vennék inkább mert legalább 5 évre le van tudva ! Az 53db is elég csendes már!
[ Szerkesztve ]
-
-
GabN73
addikt
Engem annyira nem izgat, hogy most pár literrel többet használna Nem napi használatra lenne, heti 2-3 mosás.
Az Aldis ajánlatot néztem ki igazából, ami szállítással együtt 80-ból megvan.
Az az AEG meg régen azért elég jó gép volt, egyszerűen csak az ára miatt kérdezem, hogy megérhetné e. Centriben többet tud, 1kg-al több ruha mehet bele, kicsivel többet zabál... A kor meg a gari hiánya ami kérdőjel nálam. -
GabN73
addikt
Sziasztok,
megérné egy kb 6-7 éves AEG LAVAMAT 86850-ot megvenni? 50k-ért hozzájutnék.
Vagy inkább valami egyszerűbb új Beko 5 év garival, kicsit drágábban? -
Hami33
aktív tag
válasz idegen lény #3075 üzenetére
[link]
Sok Bosch gépre adnak 5 év garanciát az olcsóbbakra is!Nem csak a 300 ezres gépekre! Igaz mosó szárító 250 e a legolcsóbb ,! De akinek van hely inkább külön gép! Akinek nincs meg próbálja toronyba szerelni !
Nekem 8 éve megy Bosch 7 kg 1000centri . Kutya baja nem volt még,pedig naponta 2-3 alkalommal megy![ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
Ezekre nem kaptál volna öt évet, és nem hinném, hogy jobbak lennének. A Candy alkatrész-ellátottsága meg csapnivaló. Már a Bosch-okra is adnak öt évet, de azok 300 ezernél kezdődnek, te meg olcsót kerestél. Nálam volt az öt éves garanciás Beko-lista, amin csak kettő mosó-szárító szerepel, a 125 ezreset linkeltem (8/5), a másik kétszázezertől volt (9/6). Nem volt más opció. A Whirlpoolokba drága az alkatrész, ha elromlik, az Indesitet meg már megvette a Whirlpool. Javítsatok ki, ha valami hülyeséget írtam!
[ Szerkesztve ]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
xcds
őstag
válasz idegen lény #3073 üzenetére
Még nem tudom, hogy milyen tanács volt, majd kiderül. Mosó-szárítót kerestem az olcsó kategóriában és a Beko-t mondtad. Lehetett volna Whirpool, Candy meg Indesit kb ennyiért. Az 5 év gari miatt döntöttem én is emellett. Azt hittem, azért van valami tapasztalatod...
-
idegen lény
őstag
válasz blattida #3070 üzenetére
Köszönöm! Egy-két óra szerintem már nem számít, akkor jó lesz egy 1200-as is, azokból sokkal nagyobb a választék úgy is.
(#3072) xcds válasza idegen lény (#3060) üzenetére
Szerintem az valójában nem az én tanácsom volt, hanem az itteni szakértők tapasztalatait adtam csak tovább, amiket itt leszűrtem már a fórumból. Kijavítottak volna, ha hülyeséget írok. Vagy olyan rossz tanács volt? Az, hogy hosszú garanciásokat érdemes venni, ma már mindenre igaz, nem csak a mosógépekre, és a józan ész is ezt diktálja. Minden topicban ez az általános vélemény. Szakmai dolgokba meg biztosan nem mentem bele.
[ Szerkesztve ]
-
xcds
őstag
válasz idegen lény #3060 üzenetére
Basszus, én meg a te tanácsod alapján vettem mosógépet.
-
blattida
nagyúr
válasz idegen lény #3067 üzenetére
Az 1400-as centrifugájú gépek általában másban is többet tudnak, de azt neked kell tudnod, hogy neked megéri e.
Nagyságrendileg 1-2 óra is lehet, ez hőmérséklet, nedvesség- és páratartalom kérdése.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
A_Papa
senior tag
Sziasztok!
Olyankor mit kell csinálni, ha mondjuk mosás közben jön egy áramszünet és a gép tele van vízzel? Képes arra hogy, ha visszajön az áram ott folytassa a programot, ahol abbahagyta? a gép: BEKO wtv-6532 b0.
Köszi a válaszokat!
Papa
-
idegen lény
őstag
válasz blattida #3066 üzenetére
Igen, de van akkora különbség 1200 és 1400 között, hogy megérje a drágább árat? A pára még jól is jön a száraz levegőjű, radiátoros panelben, de megmaradó nedvességtartalomban csak pár százalékos különbségeket láttam. Van lényeges különbség a száradási időkben?
[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
válasz idegen lény #3060 üzenetére
Nem,. ez azt jelenti, hogy a cikk szerzője nincs tisztában a valósággal.
Az, hogy a centrifugálás max fordulatszáma 1400/sec csak annyit jelent, hogy nem legolcsóbb az adott gép, ám ettől még nem lesz középkategóriás sem, főleg manapság. Az 1600-as fordulatszám viszont a középkategóriára (vagy a fölé) utal, viszont önmagában még nem garancia a minőségre.
Számít, mivel a magasabb fordulatszám mellett kevésbé maradnak nedvesek a ruhák és gyorsabban száradnak meg, kevesebb párát okozva.Melorin
Az adagolót is takarítsátok ki és ha ismét tisztítanátok a gépet, akkor a tisztítóprogram elindítását követően, miután a gép felvette a vizet és a tisztítószert (amit az adagoló öblítő és mosó rekeszébe is tegyetek), utána kapcsoljátok ki/áramtalanítsátok a mosógépet és hagyjátok "ázni" egy éjszakán át, majd utána kapcsoljátok vissza a gépet, hogy folytathassa a tisztító programot.[ Szerkesztve ]
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Nagya21
addikt
válasz Melorin #3063 üzenetére
HAli!!
Be penészesedett a gép.
Az Eluxnak van specko penészölős tisztítószere, azt ajánlom.
Enzimes tisztító
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
Melorin
addikt
Sziasztok!
A párommal kezdünk kétségbe esni mert már mindenfélét kipróbáltunk de a ruháink nagyon büdösek amikor kivesszük őket a gépből mosás után
Mi a csuda okozhatja ezt? Kihagy valami programot a gép? A ruháink anyaga lenne ilyen?
Amit kipróbáltunk:
- nem az adagolóba tesszük a mosóport hanem a dobba/dobra
- folyékony mosószer, kapszulásat is vagy mi a neve
- öblítő helyett ecet
- fertőtlenítettük a gépet
- mosás után ráeresztünk egy öblítőprogramot, ilyenkor az öblítőt ráöntjük a dobra, de próbáltuk már normális módon a tartályba is tölteni
- mindegyik program végigpróbálvaVagy' 20 féle mosópor, öblítő kipróbálásán vagyunk túl de semmi siker.
Segítseteeeek!
Ja, valami 6. érzékes Whirlpool, felültöltős
-
idegen lény
őstag
"Közép-felső kategóriában már 1000-es és 1200-es fordulattal is találkozhatunk, míg a prémium kategóriás mosógépek akár 1400-as és 1600-as fordulattal is képesek centrifugálni." [link]
Ez azt jelenti, hogy az 1400-as fordulatszámú mosógépek már prémium vagyis magasabb minőségűek és megbízhatóbbak, mint az ez alatti fordulatszámúak? Amúgy sokat számít, hogy 1200 vagy 1400? Panelben lakom.
-
maxatesz
tag
Sziasztok!
Mosogép vásárlása elött vagyok.
75.000-80.000-rem van rá.Ami fontos lenne: elöltöltős , keskeny, és nem kell A+++
normálisan használja a vizet és szépen mosson, lehetőleg minnél több garival.Köszi srácok előre is
-
veterán
válasz idegen lény #3052 üzenetére
igen, mert 58.5 hely van ott ahova menne exem mosógépe se ott van azon a helyen, max amit veszek az is így lesz majd.
most ezt a beko-t nézegetem ami lesz az Aldiban. wtv-6633BO. lehet az lesz.ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
idegen lény
őstag
Köszönöm, de csak most látom, hogy 50 cm mélységű. Akkor egyelőre marad a Whirpool opció. Pedig tetszett ez az 1400-as centri.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz idegen lény #3053 üzenetére
Adsz fejenként egy ezret nekik és beviszik ahova szeretnéd.
-
A_Papa
senior tag
válasz idegen lény #3053 üzenetére
Nekünk a fürdőszobába is betették. Auchan-os Beko.
Panel, sokadik emelet... 😊[ Szerkesztve ]
Papa
-
idegen lény
őstag
válasz Nagya21 #3045 üzenetére
Azt írják, hogy: "... a bejárati ajtóig történő házhoz szállítással ..." Panelben vajon fölhozzák a másodikra? Lift van. Vagy lerakják a ház ajtajánál?
[ Szerkesztve ]
-
farkas-j
őstag
Nekünk egy Beko WMY 81483 LMB2 van. 8kg-os kapacitású, inverteres motoros, digitális kijelzős ami mutatja a hátralévő mosási időt, nagyon jó a programkiosztása, a programokba bele lehet nyúlni módosítani, csaknem 180 fokban nyílik a hatalmas ajtaja, és 5 év teljes körű gyári garanciája van. A párom imádja, és én is mert nincs mosáskor hangja. Ráadásul az ára is elfogadható.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
orbano
félisten
Sziasztok!
Mosógépet szeretnék. 100k körül szeretném megúszni (max 150k indokolt esetben), egymagamnak lesz, esetleg majd 2 fore egy gyerekkel. Minimum 1200-as centrifuga kellene, eloltoltos, és halk működés. Most egy picike (4-5 kilos talan) Indesit van, aminek a normal és kímélő pamut programjain felül a 20 percesét, a sportruha- és a gyapjú programokat használtam és egész jól elvoltam vele. De most már elfér egy normálisabb méretű, komolyabb gép is. Mit ajánlanátok? Próbáltam beleolvasni a topikba, de nem érzem úgy, hogy egyértelmű infókat találtam volna
Köszi
egyébként ez az LG pl szimpatikus
[ Szerkesztve ]
A vér nem válik VAZZE!™
-
asdf_
veterán
válasz Nagya21 #3045 üzenetére
Megneztem most mar ket user manualt, ezt az Aldis Elint, meg egy Bekot, fejemet ra, hogy ez az Aldis gep egy atmatricazott Beko vagy valami ahhoz rendkivul kozelallo. Legalabbis az elekltronikaja tuti egyforma, de az is beszedes, hogy mindkettonel van hungarocell a motor aljan, es az ennek eltavolitasat illusztralo abra (es nem csak ez) hajszalpontosan megegyezik a ket felhasznaloi utmutatoban.
Viszont az Aldis brutal mennyisegu vizet hasznal, 90 literekkel nyomja a nem eco programokat a szokasos 70-75 helyett, szoval vizben lehet mosni hivoknek valo Mar majdnem egy energomatszerk:
A gyártó neve, címe:
Arcelik Camasir Makinasi Isletmesi
E5 Karayolu
34950 Tuzla Istanbul
TURKEYMondomen...
[ Szerkesztve ]
-
Nagya21
addikt
válasz idegen lény #3044 üzenetére
Hali!!
Mosógép
-
veterán
válasz blattida #3041 üzenetére
hát igen. Candy-t meg nem vennék... akkor lehet nem szórakozom és nézek egy normál méretű elöltöltőst és úgy lesz elhelyezve ahogy a mostani. köszönöm azért a segítségeteket
[ Szerkesztve ]
ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
kapaca76
tag
Sziasztok!
Mit szóltok ehhez a mosógéphez?
Tudtok esetleg hasonló árkategóriában jobbat / megbízhatóbbat?https://euronics.hu/hu/termekek/samsung-ww70k44305w-le-eloltoltos-mosogep/p/211480
-
Nagya21
addikt
HAli!!
Még mindég láttam az Aldiba elöltöltős mosógépet 1400-es centrivel 80k-ért, 3 év garival......
-
Shamli86
tag
[link] Erről vélemény? Úgy tűnik ez lesz a kiszemelt mosógép.
-
veterán
válasz blattida #3008 üzenetére
Tatabányán csak euronics van. meg talán kisebb cégek, majd körbenézek.
akkor keskeny elöltöltősben van ami 58 cm-nél nem szélesebb? annyi hely van.
árukeresőn csak a Candy-t hozza.ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
Nagya21
addikt
-
farkas-j
őstag
válasz idegen lény #3024 üzenetére
Az Electrolux alkatrész ellátásával azért nem dobnék hátast. Egyszer mikor elromlott a hűtőnk 2 hetet vártunk a kiolvasztó PTK ellenálláskockájára, pedig a Bp-i központi szervizből lett megrendelve. Ráadásul a 10500Ft-os árat messze nem nevezném barátságosnak! Sajnos rá nem sokkal ugyanennél a hűtőnél a párom kivette az alsó fagyasztófiókot. Kicsúszott a kezéből, odaverődött és eltört. 3 hét alatt jött meg az új 13000Ft-ért. Nem tudom, hogy a mosógépeknél jobb e az alkatrés ellátottság.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
barcabandi72
csendes tag
válasz idegen lény #3026 üzenetére
Köszönöm!
-
-
Nagya21
addikt
válasz idegen lény #3029 üzenetére
Hali!!
Átmatricázod, vagy kiirod, hogyasszongya:12 órától jobbra a 4.kattintás(mellete led világít) kézimosás /gyapjú.
Csinálsz táblázatot.
-
idegen lény
őstag
válasz Nagya21 #3027 üzenetére
Ettől féltem, hogy a magyar nyelvűek drágábbak, de azt nem hittem volna, hogy ennyivel. Köszi! Még egy érv a Whirpool javára. Az a baj, hogy kicsit gyengén lát.
-
Nagya21
addikt
Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
Nagya21
addikt
válasz idegen lény #3024 üzenetére
HAli!!
Nekem CI-s Elux van 7 kg töltettel 45cm "vastag", panelfürdő, előtte 40cm-es Hotpoint -Ariston volt,.
A 45cm határeset, így is belóg az ajtóba egy kicsit, de ez még megszokható.
Piktogrammok vannak, univerzális mindennyelven, sztem ez nem lesz akadály édesanyádnak sem.
Piktogramm+angol nyelv: 100k volt a neten, magyar+ piktogrammokkal ugyanez 120k.
-
idegen lény
őstag
válasz barcabandi72 #3025 üzenetére
Nagyon jó akciónak tűnik; azért kérdezd meg, hogy miért adják ilyen olcsón. A garancia két év, a mosási időt nem mutatja, ha ezek nem zavarnak, akkor jó lehet, ha 8 kg-os kell.
-
barcabandi72
csendes tag
Sziasztok! Erről kérhetek véleményt, jó vétel lehet? Sajna van egy "csere"-érett készülék.
https://euronics.hu/hu/termekek/lg-fh2c3td/p/212305
Köszönöm! Andris
-
idegen lény
őstag
Bocs, azt hittem, hogy egyetértetek ebben.
Én is azt olvastam, hogy az Electrolux alkatrész-ellátottsága a legjobb, és nem csak a mosógépeknél. Nekem az Electrolux a szimpatikusabb, magyar menüs, és eddig szinte csak jókat hallottam/olvastam róla, ellentétben a Whirpoollal. Csak ugye 1 év gari - 4 év gari, 44,8 cm - 42,5 cm. Főleg az két és fél centi hely dönt a Whirpool javára. A Boschnak sajnos nincs a paramétereiben számomra megfelelő gépe.
-
titán
válasz idegen lény #3022 üzenetére
De miért akartok ennyire lebeszélni a Whirpoolról? Ennyire pocsék? Azt írtátok, hogy egy szinten van az Electroluxszal.
Én egyiket sem tettem, kérlek ne keverj ide.
Nekem volt whirlpool felültöltősöm. Amíg működött semmi gond nem volt. Aztán 7-8 évesen (alig volt használva), bedöglött a programkapcsolója. A javítás kb 35 ezer ft lett volna, az egész nem ért annyit. Ugyan ez a hiba mondjuk egy zanussinál 10 ezer ft. Whirlpool alkatrész ellátottságát nem ismerem, electrolux csoporté biztosan rendben van. Ha neked a whirlpool a szimpatikus, vedd meg azt. Mindegyik márkánál hallani jót és rosszat, hibátlan gép nem létezik. Amelyik tetszik és kész. Egyik szomszédomnak bosch elöltöltőse van. Mosnak annyit mint az állat, semmi baja a gépnek. Az asszonynak az tetszett, kész eldöntve.
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz blattida #3021 üzenetére
Most olyan van, egy 6 kg-os Fagor 800-as centrivel, de anyám utálja, és egy legalább 6,5 kg-os elöltöltőset akar. Meg az a 2,5 centi különbség még szerintem bele fog férni. Felültöltősök: 40 cm, Whirpool: 42,5 cm.
Lauda
Köszi, eredetileg én is Electroluxot akartam a magyar menü miatt, bár én a 7 kg-os CI invertereset néztem ki 1200-as centrivel (panellakás). De mivel azt ajánljátok, hogy hosszú garanciást érdemes csak venni, ezért átgondoltam, mert az egy év garancia nagyon kevés, főleg a négyhez képest. Tudom, hogy lehet hosszabbítani, de úgy már túl drága lenne, és az AEG is túl van már a 110 ezres határon. De miért akartok ennyire lebeszélni a Whirpoolról? Ennyire pocsék? Azt írtátok, hogy egy szinten van az Electroluxszal.
[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
válasz idegen lény #3019 üzenetére
Akkor vegyél felültöltőst, ha nincs fölötte valami. Amiről nem nyitható (rendesen).
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
titán
válasz idegen lény #3019 üzenetére
377 mm mély elöltöltős 6kg electrolux: Electrolux EWS31264SU
450 mm mély elöltöltős 7kg electrolux: Electrolux EWS31074SA
450 mm mély elöltöltős 6k aeg 4 év garanciával: AEG L62260SL
450 mm mély elöltöltős 7k aeg 4 év garanciával: AEG Lavamat L 76270 SL
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz blattida #3018 üzenetére
Bocs, nem néztem meg mindet, nem emlékeztem csak a 60-asokra, de lényegtelen is. Nem arról van szó, hogy nem akarok, de egy 50 centis egyszerűen még túl nagy lenne oda. 45 centisnél nagyobb túl sok helyet foglalna el, előtte mosdó van, és még a mosógép ajtaját is ki kell nyitni. Még így is félek, hogy kényelmetlen lesz a helyszűke miatt a fürdőszoba. A Whirpool csak 42,5 cm-es és négy év garanciás. Tudom, hogy a Whirpool zsákbamacska, de hátha szerencsém lesz vele. Ha négy évig kibírja, akkor már szerintem van esély rá, hogy tovább is. Az alkatrész-ellátottsága meg csak jobb a Candynél.
[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
válasz idegen lény #3017 üzenetére
Szerinted lehet, hogy nincs, amúgy meg van, de ha nem akarsz, ne vegyél bekot.
-
idegen lény
őstag
válasz blattida #3016 üzenetére
Pedig nekem az Electroluxról valaki azt mondta, hogy másban ne is gondolkodjak, messze a legmegbízhatóbbak. Szerintem olyan Beko nincs 5 év garanciával, de az már amúgy is túl nagy lenne, még a 45 cm is necces, és a kifolyócsőnek is kell hely.
Lauda Az biztos, hogy drágábbak. Nincs más választásom.
[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
válasz idegen lény #3014 üzenetére
Az electrolux gyakorlatilag ugyanaz a minőség, mint whirlpool.
Ha 51 centin kell elférnie, akkor az 50 centis keskenyebb bekok is elférnek, azok között meg van 7 kg-os.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
titán
válasz idegen lény #3012 üzenetére
Nekem anno az electroluxnál egy műszakis azt tanácsolta, hogy ha elöltöltőst veszek, akkor az ne vékony legyen.
-
idegen lény
őstag
válasz AthlonXP #3013 üzenetére
Csak maximum 51 cm hely van a mélységének, de az már elég szűkös lenne. A 45 cm alattiak talán már tűrhetőek lennének, a Whirpoolok 42,5 cm-esek, a többi márka 45 cm körüli, kivéve a Candyt, azt meg nem merek venni.
[ Szerkesztve ]
-
AthlonXP
őstag
válasz idegen lény #3012 üzenetére
A miénk 60 cm széles, az már sok lenne, keskenyebb kéne?
-
idegen lény
őstag
válasz blattida #3011 üzenetére
Az Electrolux megbízhatóbb?
Azért gondolkodom most a Whirpoolban, mert négy év garanciát adnak rá. Így már azért jobban hangzik, nem? Ennél csak a Beko ad többet, de nekik nincs keskeny hétkilós öt év garanciával, és a Whirpoolok még keskenyebbek is pár centivel, és kicsi a fürdőszoba, úgyhogy minden hely számít.
-
blattida
nagyúr
válasz idegen lény #3009 üzenetére
Kevésbé is megbízható a whirlpool.
Ahogy Nagya írta is, az ariston meg az indesit is régóta a whirlpoolhoz tartozik.[ Szerkesztve ]
-
Nagya21
addikt
válasz idegen lény #3009 üzenetére
Hali!!
Indesitet(meg a Hotpoint-Aristont) megvette a Wiccpool.
-
idegen lény
őstag
-
VIPowER
őstag
válasz cyber86 #3005 üzenetére
"120-140ezer Ft között milyen elöltöltős mosógépet ajánlanátok és miért?"
Azt válaszd amelyiknek tetszenek Neked a programjai, kinézetre is bejön, és amire hosszú garancia van.
A lényeg, hogy jól bírja.
Mindegyik jól bírja ha nem kapcsolod be. Kikapcsolva van amelyik még 6 év után is működőképes lehet.
Onnantól hogy bekapcsoltad, senki sem fogja Neked megmondani meddig megy egy gép.
Nincs olyan hogy megbízható! Megveszed, és lesz ami lesz. Még a Miele gépeknél sem lehet azt mondani hogy eddig meg addig biztosan megy majd. -
veterán
válasz idegen lény #3003 üzenetére
Köszönöm de olyat nem találtam itt. árban ez a kategória lenne 90 ezer alatt.
whirpool vagy indesit? vagy mind1 igazából?[ Szerkesztve ]
ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Kicsit módosítanám shámli86 kérdését. 120-140ezer Ft között milyen elöltöltős mosógépet ajánlanátok és miért? A válaszokat előre is köszönöm! Szóval nem ragaszkodunk az lg-hez ha van jobb is. A lényeg, hogy jól bírja.
-
AthlonXP
őstag
válasz Petyuska111 #3000 üzenetére
Igen, jó lesz hozzá.
-
veterán
Sziasztok
Ezek közül melyiket ajánljátok? vagy mindegy igazából?
Felültöltőseket nézegetek, mert a csap mellett ahova menne ott kb 60 cm van, és azt hiszem nem lenne jó ha kiékelve kerülne be egy elöltöltős gép
Előre is köszönöm a véleményeketॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Microsoft Word topic
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- PlayStation 5
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Hogwarts Legacy teszt
- Horgász topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook