Hirdetés
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reynaldo
junior tag
válasz
Redlight2 #14140 üzenetére
Hány évesen kezd másodszor is csapágyas lenni az a gép?
Szerintem ezeknél a legfontosabb dolgok hasonlók, itt beraktam az összehasonlítóba 1-1 gépet ezekből. Méret, kapacitás, max fordulat, dob űrtartalom, ezek is inverteresek, mosószer adagolás is egyforma. Kinézet, kijelző méret, és pár extra funkció, gőzölés például, ami különbözik, de lehet, hogy nem jól nézem, és van más fontos dolog is még ezeken kívül. Át lehetne böngészni egyenként. Esetleg még itt is megnézhetők egyenként rákattintani a főbb fukkciók látszanak, és videók vannak a termékekről, de azok se mindent mutatnak be.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Úgy alakult, hogy vennünk kell egy új mosógépet... Egyelőre itt tartok: AEG, Panasonic, esetleg Bosch/Siemens.Amit...
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Tesla topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Ukrajnai háború
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jövedelem
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- MacBook Air 2020 13" Retina i5-1.10GHz 8GB/256G SSD, HUN BIll, kevés töltéssel, üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
- Samsung Galaxy S24 Ultra Dual sim 512GB
- MacBook Pro 15.4" Retina Mid 2018 I7-8750H 16GB/256 SSD, Radeon 555x/Üzletből, garanciával, 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest