Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
"Igazából nem azért írtam hogy csak egy üzleti gép fog menni 3 év múlva csak az sanszosabb hogy szinte újnak kinéző állapotban hibák nélkül is működik majd."
"Barátnőm osztálytársai például csodálják az ő gépét hogy mennyire össze van rakva és szinte újnak tűnik miközben a saját Acer meg Asus gépeik már esnek szét. manapság már nem a minőség az elsődleges hanem a teljesítmény olcsón. És ez szerintem nagyon nem jó így."Hát igen a mai 120-140k-s notebookok nem a legjobbak , nagyon soknál 1 éven belül már jönnek a problémák.
"Ezen élmény dolgozni. Kiváló a hűtése, az egyik legjobb billentyűzet van benne és nagyon minőségi. Lehet egy olcsó konzumert is sokáig megelégedéssel használni de ha az ember egyszer használhat egy jobb üzletit akkor nem biztos hogy szeretne még visszatérni. Csak ezeknek sajnos keményen meg is kell fizetni az árát"
Mondjuk a hűtése tényleg lehetne jobb az enyémnek és magnézium ház + ujjlenyomatolvasó + bluetooth sincs. Üzleti notebookot még nem próbáltam.
-
Porcupain
aktív tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
A kata90 is Te vagy? Két indentitással nyomod?
-
PuMbA
titán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
"De szeretném is legalább 3-4 évig használni."
Mert az olcsóbbakat nem lehet addig használni?
[Ez] a - nem gamer - notebook 2006-ban 140kvolt, kicseréltem benne a procit Core Duo-ra,meg a RAM-ot bővítettem. Teljesítményben majdnem ott van,mint ez a gép és működik hibátlanul már 3 éve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Robotporszívók
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest