Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Porcupain
üzenetére
Nem feszítenék semmivel.Nem érdekel, hogy más mire kíváncsi. Egy utazás legyen kb 1 hét, addig ad örömöt nekem. Míg egy gép rengeteg, sokkal több órányi szórakozást nyújt.
Mondom, nem vagyok én a szép helyek ellen, sőt! De annyit nem ér meg mint amennyit kérnek értük. Ahová meg igazán el szeretnék jutni, oda annyi pénz kéne amennyit a jelenben esélytelen összegyűjteni nekem. Lehet megváltozik egyszer a szemléletem, nem tagadom. De ahogy én sem hüledezek azon, hogy más mennyit költ nyaralásra, úgy visszafelé is ez lenne szerintem a természetes. Ezért nem értem az olyan hozzászólásokat, hogy: Hogy lehet ennyit gépre költeni??
Én sem írok a nyaralós topikba, hogy: Hogy lehet ennyit nyaralásra költeni??
Ha valaki egy ruhára költ egy millát, hát tegye, amig a saját pénzét költi.
----------------Az más kérdés, hogy ezzel a költekezéssel nem értek egyet ami a cikkben van, de nem az összeg miatt.
-
joey04
titán
válasz
Porcupain
üzenetére
Szerintem nincs igazad.
Igaz, én nem tartotok a gazdagok közé, nekem a 220k-s gépre is sokat kellett gyűjtenem túlóráznom, mellette viszont más kikapcsolódásra nem is költöttem nagyon. Se ruhára se egyébre. nincs se légkondi, se nagy tv (37cm-es van) ruházat kb 10k egy évben, kirándulás 10k egy évben. plusz a régi gépemet eladtam 80ért.
Nos, most beszélhetünk a gazdagokról is. Ha az lennék, simán költenék 600k-t gépre szemrebbenés nélkül(vagyis most gépre nem, de technikai cuccra még többet is ki tudnánk adni, akár ma is). Persze nem így, hanem vadi új cuccra. Ha lenne rá pénzem miért ne tehetném meg? Kinek mi köze van hozzá, hogy mire költi a pénzét? Ha 1 millát költ laptopra akkor annyit. És? Övé az a pénz.
Én 400 k-ból szívesen elmennék ide
No látod, oda pl én is. De nekem nem ér meg 400k-t ez az út! Legalább annyira sajnálnám kiadni rá a pénzt(már ha lenne ennyi) mint amennyire te sajnálnád ezt a pénzt gépre költeni. -
mephi666
nagyúr
válasz
Porcupain
üzenetére
hát jah... cégnél kaptunk üdülési csekket... kicsit rakunk még hozzá, aztán asszonnyal irány 1 ***superior wellness-hotel kicsiny hazánkban... panorámás szobában 4nap/3éjszakára... félpanziós ellátás, korlátlan fürdő-/szaunahasználat meg minden... egyáltalán nem bánt, hogy nem gépre költöm az összeget... (igaz nem is tudnám) de ez is élmény lesz... nem kell nekünk luxus hajóval utazás meg 5csillag meg ilyenek...
-
-
válasz
Porcupain
üzenetére
Na ja, pl. lemérni hogy az SSD mennyit gyorsít rajta?
@koslaci :
Milyen chipset? Bár ha Core Duo megy benne, akkor C2D is.
Amúgy miért is nem szabad a VAIO-król rosszat írni?
Ékezet : Hogyhogy nincs ékezeted? Melyik billentyűzeteden nincs

Azért lássuk be, a lustaságnak ez egy durva foka!
A cikk mondanivalójáról meg Lenry és Silenzio elmondtak mindent, és csak azért nem én, mert első körben nem szeretek nekimenni új cikkíróknak.
Vedd már észre magad ember
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- Trollok komolyan
- PlayStation 5
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- MacBook Pro 16" M1 Max 32GB RAM 1024GB SSD Astro szürke - Nagyon szép karcmentes állapot !
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Sapphire Pulse Radeon Rx 5500 XT 4Gb Videókártya CSERE
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Apple Watch Series 7 44mm, használt,Töltővel,12 hó garanciával
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi