Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
"Igazából nem azért írtam hogy csak egy üzleti gép fog menni 3 év múlva csak az sanszosabb hogy szinte újnak kinéző állapotban hibák nélkül is működik majd."
"Barátnőm osztálytársai például csodálják az ő gépét hogy mennyire össze van rakva és szinte újnak tűnik miközben a saját Acer meg Asus gépeik már esnek szét. manapság már nem a minőség az elsődleges hanem a teljesítmény olcsón. És ez szerintem nagyon nem jó így."Hát igen a mai 120-140k-s notebookok nem a legjobbak , nagyon soknál 1 éven belül már jönnek a problémák.
"Ezen élmény dolgozni. Kiváló a hűtése, az egyik legjobb billentyűzet van benne és nagyon minőségi. Lehet egy olcsó konzumert is sokáig megelégedéssel használni de ha az ember egyszer használhat egy jobb üzletit akkor nem biztos hogy szeretne még visszatérni. Csak ezeknek sajnos keményen meg is kell fizetni az árát"
Mondjuk a hűtése tényleg lehetne jobb az enyémnek és magnézium ház + ujjlenyomatolvasó + bluetooth sincs. Üzleti notebookot még nem próbáltam.
-
PuMbA
titán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
"De szeretném is legalább 3-4 évig használni."
Mert az olcsóbbakat nem lehet addig használni?
[Ez] a - nem gamer - notebook 2006-ban 140kvolt, kicseréltem benne a procit Core Duo-ra,meg a RAM-ot bővítettem. Teljesítményben majdnem ott van,mint ez a gép és működik hibátlanul már 3 éve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Építő/felújító topik
- Orvosi kérdések
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Arc Raiders
- Villanyszerelés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest