- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osynho
addikt
Nem feltétlenül lenézés ez szerintem, de azért akinek ez hobby is, az nehezen emészti meg, hogy naponta 10-en írnak be, hogy 50 ezerért keresnek komplett 5.1 rendszert, ami tud wifit, lehetőleg vezeték nélküli hangfalai vannak, minden formátumot lejátszanak, és ezek mellé még szóljon szépen is (sőt, brutálisan!
). Aztán, ha közlik, hogy annyiért sz.rt kap, nem hifit, akkor jön a sértődés. Sajnos a hifizés drága, a fizetések meg olyan szinten mozognak, amilyenen. Én pl igaz, hogy olcsón vettem az öreg Denon nagyvasamat, de újan közel 400e volt az ára.
Így a milliós hangrendszer is könnyen összejön úgy, hogy ennek a töredékét költöd el. És pár év múlva se bukok rajta, szemben mondjuk a hardverekkel, telefonokkal.
-
Osynho
addikt
Integrált grafikás alaplapom van, hdmi kimenettel, mellette diszkrét vga (leírásomban a konfig). Jelenleg a 7850-re dvi-n monitor, hdmi-n erősítő csatlakozik. Így folyamatosan kiterjesztett asztalt kell használnom, ha hangot szeretnék kivinni a gépből, emiatt a vga nem 2D órajelen megy és többet eszik, nem érdekel különösebben ennek az anyagi vonzata, de a memória órajeleket feleslegesen emeli fel. Nem hangos a gépem, de mégsem hangtalan, ami filmezésnél hátrány.
Köszi, pendrive közben megoldódott.
-
Osynho
addikt
Gyorsasággal nincs bajom az asztali géppel, ssd-vel a boot se tart évekig, de amúgy is megy egész nap.
A zúgás, fogyasztás, felesleges asztal megosztás ami zavar, de ennyi kínlódást nem ér meg a kiküszöbölésük.
Az megoldható, hogy az erősítő (és így a tv) az integrált kimenetre legyen kötve? Akkor a vga maradna 2D órajelen és nem zúgna, enne feleslegesen.
Haver most hívott, hogy a tőle kölcsönkért 8gb-os pendrive, amire telepítettem az openelec-et, 200 valahány mb-os lett, hiába formázza win alatt. :/ Ez hogy orvosolható?
-
Osynho
addikt
Köszi, lehet, hogy ránézek. Most azon gondolkozok, hogy milyen előnyökkel jár nekem, ha nem win alól futtatom?
Lehet, hogy egyszerűbb, ha kihagyom ezt a pendrive-os mókát. Van egy dell inspiron 1525-öm, melóba cipelem, otthon meg htpc-nek használnám. Fiókba be, hogy ne zúgjon, és jóval kisebb fogyasztással menne a dolog, mint asztalival. Viszont lehet, hogy ezek után inkább maradok a winnél.
-
Osynho
addikt
Köszi az ötleteket! Más eszközzel működik az erősítő, nem lőttem el a paneljét, mert áramtalanítva dugdosom a kábelt. Nincs optikai kimenet a gépen és nem is szeretnék hangkártyázni, mindenképpen hdmi lenne az ideális, egy kábelen a kép és a hang.
Kipróbálom most win-re telepített Kodi-val, illetve asztali gépről is.
Olyat is csinált, hogy elvesztette a meghajtókat az openelec. Egyszerűen nem látta és nem tudtam filmeket hozzáadni. Visszaállítottam defaultra, egyből ott voltak. Azért idegesítő a dolog...
-
kenand
veterán
GeeXbox alatt is meg lett oldva- a 3.1-essel nem megy, csak a javított friss fejlesztői változattal.
Könyvtárakat tudod böngészni?, Fájlokat látod?
-
kenand
veterán
Megoldottam.
Powerstrippel megnéztem a Linux modeline paramétereket Windows alatt az egyes 16:9-es felbontásokhoz, majd készítettem Intelhez illő xorg.conf fájlt. (A mintát persze módosítanom kellett)
Ezután ment végre!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Napelem
- Sorozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Milyen autót vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- PRÉMIUM switchek - billentyűzet kapcsolók - TÖBBFÉLE (linear, tactile, silent, clicky)
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MakulátlanGaranciális MSI Cyborg GAMER 15,6"144Hz!i5 13420H(12X4,6Ghz)RTX 4050 6GB VGA,16GB DDR5 RAM
- LG OLED evo C2 65 4K TV Media Markt Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest