- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osynho
addikt
Nem feltétlenül lenézés ez szerintem, de azért akinek ez hobby is, az nehezen emészti meg, hogy naponta 10-en írnak be, hogy 50 ezerért keresnek komplett 5.1 rendszert, ami tud wifit, lehetőleg vezeték nélküli hangfalai vannak, minden formátumot lejátszanak, és ezek mellé még szóljon szépen is (sőt, brutálisan!
). Aztán, ha közlik, hogy annyiért sz.rt kap, nem hifit, akkor jön a sértődés. Sajnos a hifizés drága, a fizetések meg olyan szinten mozognak, amilyenen. Én pl igaz, hogy olcsón vettem az öreg Denon nagyvasamat, de újan közel 400e volt az ára.
Így a milliós hangrendszer is könnyen összejön úgy, hogy ennek a töredékét költöd el. És pár év múlva se bukok rajta, szemben mondjuk a hardverekkel, telefonokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProBook 450 G10
- Intel Core i5 14400 + 2027.02.08-ig garancia
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest