Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
Én nev gyok olyn vájtfülü.
De szerintem ott is hazudik aki mást mond.
Egy SPDIF és egy HDMI digitális audio különbségét nem hallják meg, vagy ha igen zenészek, és milliós hangrendszereik vannak.
Házimozitopikban -egy két kivételtől eltekintve- le van nézve az akinek nem 1 milliós erősítője és 2 milliós hangrendszere van. -
wopi
aktív tag
Ha valóban csak ennyi a gond, akkor néhány hozzászólással később leírtam a megoldást is.
-
doberman
senior tag
mármint ha arról fut az OE vagy arról nézel filmet?
(igazából van ismerősöm aki 2 éve ugyanazt a pendrive-ot használja erre a célra és semmi baja a pen-nek.
de nézve, hogy mennyiért kapod a legkisebb pent a boltban - annyinak bele kell férnie.)
ha jól tudom a pen-re telepített OE csak betölti a rendszert utána már nem nagyon nyúl hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Apple Watch
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xbox Series X|S
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest