- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
Én nev gyok olyn vájtfülü.
De szerintem ott is hazudik aki mást mond.
Egy SPDIF és egy HDMI digitális audio különbségét nem hallják meg, vagy ha igen zenészek, és milliós hangrendszereik vannak.
Házimozitopikban -egy két kivételtől eltekintve- le van nézve az akinek nem 1 milliós erősítője és 2 milliós hangrendszere van. -
wopi
aktív tag
Ha valóban csak ennyi a gond, akkor néhány hozzászólással később leírtam a megoldást is.
-
doberman
senior tag
mármint ha arról fut az OE vagy arról nézel filmet?
(igazából van ismerősöm aki 2 éve ugyanazt a pendrive-ot használja erre a célra és semmi baja a pen-nek.
de nézve, hogy mennyiért kapod a legkisebb pent a boltban - annyinak bele kell férnie.)
ha jól tudom a pen-re telepített OE csak betölti a rendszert utána már nem nagyon nyúl hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest