Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
Én nev gyok olyn vájtfülü.
De szerintem ott is hazudik aki mást mond.
Egy SPDIF és egy HDMI digitális audio különbségét nem hallják meg, vagy ha igen zenészek, és milliós hangrendszereik vannak.
Házimozitopikban -egy két kivételtől eltekintve- le van nézve az akinek nem 1 milliós erősítője és 2 milliós hangrendszere van. -
wopi
aktív tag
Ha valóban csak ennyi a gond, akkor néhány hozzászólással később leírtam a megoldást is.

-
doberman
senior tag
mármint ha arról fut az OE vagy arról nézel filmet?
(igazából van ismerősöm aki 2 éve ugyanazt a pendrive-ot használja erre a célra és semmi baja a pen-nek.
de nézve, hogy mennyiért kapod a legkisebb pent a boltban - annyinak bele kell férnie.)
ha jól tudom a pen-re telepített OE csak betölti a rendszert utána már nem nagyon nyúl hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 PRO MAX 256GB sierra blue KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 89%!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 16 128GB pink KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- Eladó egy Pixel 7a
- Apple iMac 27" 5K ( 2019 ) Core i9 / 1TB SSD / 40GB / Sequoia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest