- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
- weiss: Pant* rant
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
Nekem sem 50 000 Ft-os egybe cuccaim vannak, bár van egy 10 éves PHILIPS SA 8200 egyberendszerem, ami a maga idejében nagyon jónak számított és még mindig tűrhetően szól (bár most a Marntz miatt csak a CD részét használom)
Alap vagy kezdő szintű erősítőim (2 Onkyo, 1 Marantz) vannak, és elégedett vagyok velük. (System Fidelity-vel jó átvágtak az volt az első, na azt nem is említem)
A 15000 Ft ért analog IC hibásan vásárol Marnatz 4400+asomnak kimondottan szép hangja van zenén is. Digitális bemenetekről javítás előtt is szépen szólt (még nem HDMI-s), de szereztem bele egy NEC/Renesas 7.1 -es IC-t a hibás helyére, és egy szaki 5000FT-ért kicserélte. Azóta analog be/kimenetek is jók.
A sztereo rádió és digitálisan hozzákötött CD lejátszó gyönyörűen szól.
HDMI-s Onkyomnál biztosan nem hallanám meg, hogy a zene a HDMI-n vagy a optikai/coaxiális digitális audio bemenetén menne az erősítőbe. -
kenand
veterán
"Az megoldható, hogy az erősítő (és így a tv) az integrált kimenetre legyen kötve? Akkor a vga maradna 2D órajelen és nem zúgna, enne feleslegesen."
Ezt fejtsd ki nem élrtem
Az USB-vel meg az a gond, hogy OPENELEC több partícióthozott létre rajta, így sima format nem segít. Kell egy ingyenes partícioó kezelö pl. AOMEI stb és azzal le kell venni a partíciókat m jad 1-et léátrehozni és FAT32-re vagy NTFS-re formázni. (Windowssal is meg lehet csináléni de macerásabb, egyszerűbb programmal)
-
kenand
veterán
Nem Win alól jóval gyorsabban betölt a gép és nekem simán tolja passtrough-ban a DTS-t és az AC3-at az OPENELEC és a Geexbox is. Az erőforrás igénye jóval kisebb. Gyenge gépen sokkkal simábban fut mint a Win+XBMC kombó. (ATOM-os kis gép Win 7 és XP alatt is megdöccen még 2GB RAM-mal is) Egyedül a intel GMA videokártya+VGA monitor kombóval szívtam, de az is megoldódott.
-
kenand
veterán
Más HDMI eszköz megy az erősítőn?
Lehet, hogy sikerült ellőnöd a panelt az erősítőben...
Optikai kimenet nincs a laptopon? Azt is megpróbálhatnád?
Ha nincs olcsó USB hangkártyával mgoldható (7-12USD). Én is úgy küldöm egy OPENELEC-et futtató kis atomos MSI gépecske hangját digitálisan az erősítőbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch 2
- Projektor topic
- RISC-V-re is portolja a CUDA-t az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i7-4G I 16GB I 240SSD I 14" HD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteDesk 800 G5 DM - i5-9500T, 16GB, 256GB SSD
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest