- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
Nekem sem 50 000 Ft-os egybe cuccaim vannak, bár van egy 10 éves PHILIPS SA 8200 egyberendszerem, ami a maga idejében nagyon jónak számított és még mindig tűrhetően szól (bár most a Marntz miatt csak a CD részét használom)
Alap vagy kezdő szintű erősítőim (2 Onkyo, 1 Marantz) vannak, és elégedett vagyok velük. (System Fidelity-vel jó átvágtak az volt az első, na azt nem is említem)
A 15000 Ft ért analog IC hibásan vásárol Marnatz 4400+asomnak kimondottan szép hangja van zenén is. Digitális bemenetekről javítás előtt is szépen szólt (még nem HDMI-s), de szereztem bele egy NEC/Renesas 7.1 -es IC-t a hibás helyére, és egy szaki 5000FT-ért kicserélte. Azóta analog be/kimenetek is jók.
A sztereo rádió és digitálisan hozzákötött CD lejátszó gyönyörűen szól.
HDMI-s Onkyomnál biztosan nem hallanám meg, hogy a zene a HDMI-n vagy a optikai/coaxiális digitális audio bemenetén menne az erősítőbe. -
kenand
veterán
"Az megoldható, hogy az erősítő (és így a tv) az integrált kimenetre legyen kötve? Akkor a vga maradna 2D órajelen és nem zúgna, enne feleslegesen."
Ezt fejtsd ki nem élrtem
Az USB-vel meg az a gond, hogy OPENELEC több partícióthozott létre rajta, így sima format nem segít. Kell egy ingyenes partícioó kezelö pl. AOMEI stb és azzal le kell venni a partíciókat m jad 1-et léátrehozni és FAT32-re vagy NTFS-re formázni. (Windowssal is meg lehet csináléni de macerásabb, egyszerűbb programmal)
-
kenand
veterán
Nem Win alól jóval gyorsabban betölt a gép és nekem simán tolja passtrough-ban a DTS-t és az AC3-at az OPENELEC és a Geexbox is. Az erőforrás igénye jóval kisebb. Gyenge gépen sokkkal simábban fut mint a Win+XBMC kombó. (ATOM-os kis gép Win 7 és XP alatt is megdöccen még 2GB RAM-mal is) Egyedül a intel GMA videokártya+VGA monitor kombóval szívtam, de az is megoldódott.
-
kenand
veterán
Más HDMI eszköz megy az erősítőn?
Lehet, hogy sikerült ellőnöd a panelt az erősítőben...
Optikai kimenet nincs a laptopon? Azt is megpróbálhatnád?
Ha nincs olcsó USB hangkártyával mgoldható (7-12USD). Én is úgy küldöm egy OPENELEC-et futtató kis atomos MSI gépecske hangját digitálisan az erősítőbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3298
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest