Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunai0612
újonc
Helló.
Legutóbbi frissítés óta, ha telefonálok, akkor olyan "szélfújás és recsegő" hang kombó jön elő és nem hallom a másikat.
Ha végeztem a telefonálással, akkor a fentről lehúzható gyorsmenü előjön miután elemeltem a telefont a fülemtől.Másik dolog. A Kopi kábelen kívül van másik kábel amivel lehet gyorsan tölteni? Vagy van valakinek eladó 2m-es?
-
dunai0612
újonc
Hello. Rendeltem ablakos nillkin flip tokot. Be lehet állítani valahol, hogy nyitás kor bekapcsolja a kepernyot?
-
dunai0612
újonc
Helló.
A mailboxos rendelés jóval egyszerűbb mint ahogy le van írva. Nem tudom változott e azóta az oldal vagy én csináltam valamit másként.
"Ha ezt látod, ez már jó hír, a telefon náluk" után lévő esemény nekem a következőképpen alakult:
Rákattintottam a received shipments-re ami alatt az "1" megjelent.
Itt kidobott egy oldalt ahol a Change the carrier- re kattintva kilehet választani a szállítás módját. Én bepróbáltam a Czech Post 12,22eurós szállítását. (Itt már fel is lehet tőlteni az egyenleged, lásd lejjebb.) Ha megvan a szállítás módja akkor Continue. Itt megint lehet módosítani a szállítást. Chooset-re kell kattintani. Bedob még egy számlát csak részletesebben. Itt már kéri, hogy tőltsd fel az egyenleged.
A description of goods alatt van egy rublika ide be kell írni az áru típusát. (pl.:műszaki cikk)
Confirm and play from my credit. Ha minden jó akkor a ready to send alatt lesz az "1". Lehet várni
Egyenleg feltőltés:
A Pricelist of postage alatt találod az egyenleged. Recharge-rámész. Bead egy ablakot. Itt kikell választani a fizetés módot. Paypal-nál írja, hogy rád terhelik a plusz költségeket Bank fees for payments from the EU: + 1.98% + 0.41 EUR. Beírod az összeget a rublikába (12,22euró) és pay now. A következő oldalon meg autómatán kiszámolja mennyi költséget vonnak le tőletd. Aztán lehet is fizetni, ami rögtön meg is érkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest