Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1891) DarkByte válasza zeus_2k14 (#1890) üzenetére


DarkByte
addikt

Még a hivatalos értékesítéssel rendeltem a saját oldalukról. Pár nap alatt itt volt.

Alapvetően nagyon szeretem. Nekem leginkább a vanilla közeli Android miatt lett ez a választásom és az Oxygen OS-el igen csak ki vagyok egyezve. Pont csak ott nyúl bele ízlésesen ahol még ez nekem is tetszik.
A telefon szélvész gyors, akksija jól bírja.

Kicsit talán a kijelző fényerő lehetne több erős napfényben, valahogy nem erre emlékszem OLED-től Samsung-os korszakomra visszagondolva. De így sem vészes.

A képernyő alá rejtett ujjlenyomat olvasó talán a leggyengébb pontja az egésznek. Nekem a mai napig nem teljesen résmentes a használata. Egész gyorsan fel lehet oldani, de érzékeny arra hogy hogyan teszi rá az ember az ujját. Nem lehet csak úgy akárhogy. Nem volt rendes ujjlenyomat olvasós telefonom előtte, így azokkal nincs összehasonlítási alapom. Azért bőven együtt lehet vele élni.

Kamerája amire nekem kell tökéletes. Nem vagyok egy fotó zsonglőr, automata módban csináljon elfogadható képeket. Ezt teljesíti.

Néha a jack hiánya fájdalmas, habár már majdnem mindenütt sikerült átállnom Bluetooth-os cuccokra (edzős fülhallgató, kocsiban fejegység, stb.). Melóban van, hogy néha a vezetékes fülesemet jó lenne rákötni és akkor kár hogy nem megy a dongle nélkül. De előbb-utóbb oda is veszek valami vezeték nélkül fejhallgatót. (vagy még pár OnePlus-os Type-C adaptert, elvégre ilyen $2-3 egy, szóval nem annyira drága hogy ne tarthassak minden helyen egyet a fiókban)

A Dash Charge-tól idegenkedtem, de mostanra nem tudok nélküle élni. Nagyon jó hogy pár percnyi töltés után is mehetek a dolgomra ha hirtelen kell kicsit kajáltatni.

Esetleg még ami gyengéje a kihangosító hangszóró elhelyezése. Azt könnyű letakarni, kis megszokást igényel.

Notch-tól amúgy tartottam, és a lekerekített kijelző sarkoktól, de előbbi rejtési mechanizmusa elég korrekt, utóbbit meg pár nap alatt megszoktam.

Szerintem a következő is OnePlus lesz, hacsak addig nem vesznek teljesen hátra arcot a szoftverezési gyakorlatukban.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.