- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
igen szerepel benne ez a csatlakozó,de attól még nem tudom, hogyan pozicionáljam pontosan abba a távolságra és helyzetre ahogy a másik panelen van és eléggé nagy gond lenne ha fél mm miatt kéne ujracsinálni az egészet,mert nem tudom összedugni vele ha nem jó a méret..
És mivel még soha nem csináltam ilyet igy még egyoldalast sem tudok,nem hogy 2 oldalas nyákot. az autoroutot is erért használnám,mert én már elvesztem a fonalat az elején a csatlakozásokkal .
-
Bari
Modder
Nálam is kb 120°C-os lehet a henger, gyári lamináló, csak a külső burkolatot távolítottam el róla, hogy kényelmesebben lehessen használni. Azt nem próbáltad, hogy nem vizesen helyezed fel a dry fóliát a nyákra hanem alapból laminálóval? Nálam ez a technika vált be, így nem volt sosem felhólyagosodás, nekem a vizesen felhelyezés majd utána laminálás nem jött be. Esetleg a hobbielektronika.hu nyákkészítéses témájában is érdemes felvetni a problémát, ott nagyobb eséllyel van olyan felhasználó aki esetleg olyan dry fóliát használ mint Te és van tapasztalata, vagy a közeledben lakik és tudtok kereszt próbát csinálni. Előhíváshoz mit használsz?
Nálam mosószóda vizes oldata kéz-melegen van használatban literenként 9g. -
Bari
Modder
Szia
A leírtak alapján olyan a fólia amit én is használok, az egyik oldalon amelyik felé pöndörödik azon van a puha fólia, amit laminálás előtt szedek le, laminálás és levilágítás után pedig a csörgős jön le. Én egy olcsó laminálóval helyezem fel a fóliát a nyákokra, a hőmérsékletével eddig nem volt gondom.
Helyileg borsod megyében, Miskolcon dolgozom, és a közelben lakom.
-
Bari
Modder
Szia
Nekem az octamex-es és ha jól tudom Dupont-os fóliával van tapasztalatom, ezeknél nem tapasztaltam az általad leírt maradványt, ami meggátolja a maratást. Az általad írt fóliát sajnos nem ismerem, amikkel találkoztam, ott a polimer réteg két oldalán különböző a védő fólia, amit laminálás előtt le kell húzni az viszonylag lágy és nyúlós anyag, amit a laminálás, levilágítás után az pedig viszonylag kemény, és csörgős. Ami neked van azon különbözőek a védő fóliák? Nem lehet hogy rosszat húzol le róla?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- AliExpress tapasztalatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest