Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem ellened akartam írni, de legyen.
Inkább általános kifakadás lett volna, hogy sokan olyanra használják a Logoutot, amire nem való, ha valaki ezt szóvá teszi, akkor még ő a köcsög, hogy az Alapelveket sem képes elolvasni, ha valaki szintén szóvá teszi, akkor megint csak ő a köcsög, keresni lusta, vagy nem is akar, de ezt szintén nem szabad szóvá tenni.
Arról nem is beszélve, hogy amikor egy-egy írás topicja olyan irányba megy, amit a szerző nem szeretne (értsd, nem mindenki vele ért egyet), akkor megy a kukába. Ez a legnagyobb bunkóság. Az ilyenek emberek nem is tudom mit képzelnek. Simán be kéne vezetni, hogy írást csak Moderátor törölhet, gondolja meg mindenki kétszer is, hogy mit ír le.
És ugye, az én alapvető problémám, hogy az ilyen írásokat nem törölhetem kapásból.
-
Viktor77
titán
Akartam ide írni valamit, de kár a betűért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új és újszerű 13-14 Gamer, üzleti, 2in1, X360 Touch készülékek nagyon kedvező áron! Garancia Számla!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest