Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem ellened akartam írni, de legyen.
Inkább általános kifakadás lett volna, hogy sokan olyanra használják a Logoutot, amire nem való, ha valaki ezt szóvá teszi, akkor még ő a köcsög, hogy az Alapelveket sem képes elolvasni, ha valaki szintén szóvá teszi, akkor megint csak ő a köcsög, keresni lusta, vagy nem is akar, de ezt szintén nem szabad szóvá tenni.
Arról nem is beszélve, hogy amikor egy-egy írás topicja olyan irányba megy, amit a szerző nem szeretne (értsd, nem mindenki vele ért egyet), akkor megy a kukába. Ez a legnagyobb bunkóság. Az ilyenek emberek nem is tudom mit képzelnek. Simán be kéne vezetni, hogy írást csak Moderátor törölhet, gondolja meg mindenki kétszer is, hogy mit ír le.
És ugye, az én alapvető problémám, hogy az ilyen írásokat nem törölhetem kapásból.
-
Viktor77
titán
Akartam ide írni valamit, de kár a betűért.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Háztartási gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest