Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [K2]: AnyDesk átverés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- VHS digitalizálás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem ellened akartam írni, de legyen.
Inkább általános kifakadás lett volna, hogy sokan olyanra használják a Logoutot, amire nem való, ha valaki ezt szóvá teszi, akkor még ő a köcsög, hogy az Alapelveket sem képes elolvasni, ha valaki szintén szóvá teszi, akkor megint csak ő a köcsög, keresni lusta, vagy nem is akar, de ezt szintén nem szabad szóvá tenni.
Arról nem is beszélve, hogy amikor egy-egy írás topicja olyan irányba megy, amit a szerző nem szeretne (értsd, nem mindenki vele ért egyet), akkor megy a kukába. Ez a legnagyobb bunkóság. Az ilyenek emberek nem is tudom mit képzelnek. Simán be kéne vezetni, hogy írást csak Moderátor törölhet, gondolja meg mindenki kétszer is, hogy mit ír le.
És ugye, az én alapvető problémám, hogy az ilyen írásokat nem törölhetem kapásból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- alza vélemények - tapasztalatok
- World of Warships
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Disney+
- További aktív témák...
- LG 47LM660S Full HD 3D LED SMART televízió 47" (119cm)
- HP ZBook 17 G6 i7-98500H / 64GB RAM / 1TB SSD / RTX 4000
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- 27% - Corsair RM850x 850W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest