- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz
Winner_hun #12 üzenetére
Nem ellened akartam írni, de legyen.
Inkább általános kifakadás lett volna, hogy sokan olyanra használják a Logoutot, amire nem való, ha valaki ezt szóvá teszi, akkor még ő a köcsög, hogy az Alapelveket sem képes elolvasni, ha valaki szintén szóvá teszi, akkor megint csak ő a köcsög, keresni lusta, vagy nem is akar, de ezt szintén nem szabad szóvá tenni.
Arról nem is beszélve, hogy amikor egy-egy írás topicja olyan irányba megy, amit a szerző nem szeretne (értsd, nem mindenki vele ért egyet), akkor megy a kukába. Ez a legnagyobb bunkóság. Az ilyenek emberek nem is tudom mit képzelnek. Simán be kéne vezetni, hogy írást csak Moderátor törölhet, gondolja meg mindenki kétszer is, hogy mit ír le.
És ugye, az én alapvető problémám, hogy az ilyen írásokat nem törölhetem kapásból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest