Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
Huh!

Ez szép és jó nagy munka volt, főleg hogy a gyorsítókaraktereket is beleraktad!
A gyorsítókarakterekre én soha nem mertem vállalkozni.
Gratula, szép munka!Valóban várható volt, hogy valaki nekiáll, mert én a legutóbbi frissítést 2022 július 5-én készítettem. Ezek szerint így el vagyok maradva sajnos, nemcsak ezzel, mással is.... Igazából köszönöm, hogy beszálltál!
Helyesírási hibákról nem tudtam. Amit eddig tartalmazott, azt mindent okkal tettem úgy bele. Pl a kisbetű-nagybetű kapcsán, pl. a "Keresés Projektekben" stringben a Projektet azért írtam nagybetűvel, mert a Projekt az egy entitás vagy funkció neve, nem csak úgy általánosan projekt. Persze jó lehet így kisbetűvel is, így talán koherensebb.
A korábbi kifejezések naprakész, ill. beszédesebb újrafordítása mindenképpen hasznos és szükséges volt! Köszönöm. Régen amikor kezdtem a fordítását (2004-ben, 20 éve!), még sokkal merevebben fogalmaztam. De benne ragadtak nem magyarosan megfogalmazott stringek is. Ezt nagyon jó, hogy átnézted.
Pl: Intéző » Fájlkezelő; parancssor » terminál : Egyetértek.Nos, majd átnézem mélyebben a módosításod, most csak épphogy felületesen átgörgettem.
Köszönöm a hozzájárulást, ezáltal minőségibbé tételt!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 256GB, Navy Blue, dual-SIM, független, garanciális (ses.hu) eladó
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- SAMSUNG (LS49FG916EUXEN) WQHD 144HZ GAMER MONITOR AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27FG810SUXEN) 4K OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Új 27% - ASUS TUF Gaming TF120 ARGB 3-pack FEKETE (90DA0030-B09030)
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest