- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Frankó progi. Általában ha gyorsan kell megnyitnom egy forrásfájlt, ezzel teszem meg, ezerszer gyorsabban indul be, mint bmelyik IDE (természetesen).
-
netpeti98
addikt
válasz
Realradical #70 üzenetére
Valószínűleg még lesz, ahogy időm engedi, ha olyan programra akadok amit érdemes bemutatni akkor írok még.
Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
válasz
Realradical #67 üzenetére
Miféle folytatásra gondolsz: További funkciók vagy másik program bemutatása?Üdv netpeti98
-
törölt tag
en sokaig valtogattam vindozon a notepad++ -t es a cream-et (vim). kiprobaltam az ultraedit-et is. nem nagyon tudtam donteni.
amiota kizarolag linuxon dolgozom, nincs ilyen gondom. xfte es kisebb dolgokhoz vi. megprobalkoztam a sokak altal szeretett emacs-szel (-csal) is, de nem jott be. szoval xfte. kicsi, agyonkonfigolhato, furge. -
netpeti98
addikt
válasz
Realradical #61 üzenetére
"Aki nem fejlesztő az átlaguser? Mondhatom szép!
"
Nem állítottam ilyet a cikkben
Üdv netpeti98
-
-
-
Realradical
őstag
Aki nem fejlesztő az átlaguser? Mondhatom szép!
A Compare modult is érdemes használni, aranyat ér. Pár hasznos tool még ami hirtelen eszembe jut: Kdiff, rdllview, Procmon, Wireshark ezek nélkül meg sem tudnék lenni a melóban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A program főként a fejlesztők számára lehet hasznos, de más is találhat benne érdekességet!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Nem csalás, nem ámítás: megérkeztek a Xiaomi notebookjai
- Elektromos autók - motorok
- Nők, nőügyek (18+)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- iPhone topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest