- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
törölt tag
válasz
codmester #22 üzenetére
Én azt mondom vedd ezt. És majd pár hónap múlva nézegetem az apróhirdetéseket, ahová majd felteszed, és féláron megveszem tőled
a laptopom mellé.
Viccet félre. Sose értettem, hogy minek tesz fel valaki olyan kérdést, amire szinte megvan a válasza. Ott van, hogy mit akarsz, hogy Te mire gondoltál ... hát csináld. Előtte youtube, nézz videókat az adott típusról, hátha még gameplay is lesz vele.
Ahogy elnézem ezt a videót, az az igazi real pain in the ass kategória így játszani
10 perc game, 1 dioptria romlás a szemednek.
Ha a helyedben lennék, venném ezt, gondolkodás nélkül. Van tabletem, laptopom, és én ugyan nem nyomorítom meg a szemem, és nem kínlódok kis kijelzőn.
Tablet pont arra jó, hogy felnézzek vele faszbukra, vagy wc-n ülve 9gagozni. És úgy ennyi
(Nahjó, igazából rengeteg pdf van rajta, és mivel sokat vonatozok, azokat olvasom, mert egyszerűbb, ha a tabletre töltök fel 50-60 darab 500+ oldalas könyvet, mintha a táskámba halmozom.)
-
kmisi99
addikt
Ennyiből már kapni 10 colos cherry trail es SOC-s win 8-10 es tabletot, hozzácsapsz még egy BT billentyűzet egér párost és kész a netbook.
-
törölt tag
hát akkor itt áldozat hozás lesz, no cod és go, és máris jól elleszel egy tableten is. persze csak ha az ilyen 10"-os egérmozi megflelel neked ezekre.
ilyen keretbe új gépre felejtsd el a játékot, csodák nincsenek.
-
Ha nem akarna játszani csak net, videók, yt stb akkor hp subnoti. Bár kinek mi jön be. Használtan, 25xxp sorozat. 2560-on ment a hajós word of mittudomén mi közepesen.
-
ncc1701
veterán
Ha valamit alkotni akarsz, akkor noti. Ha tartalmat fogyasztani, akkor tablet.
Ennyiből egyiket se vegyél. Tégy hozzá ugyanennyit, és akkor az alja notik között nézegethetsz. 4-5x ennyiért már rendeset is vehetsz.
-
King Unique
titán
Ennek blogot írni?
Ilyen rövid vmi, elfér az aktuális topikban is kérdésként.Amúgy meg: ha teljes értékű eszköz kell (net,film,office,kis játék), akkor notebook. Ha csak netezős eszköz, ami kényelmesebb ilyen célra, mint az okosteló, akkor tablet.
-
codmester
tag
Na Alfánál nézzelődtem csak a billentyűzet nyelvek nem tetszenek ezeket kell cserélni vagy elég matricázni?
-
nemlehet
őstag
Ha új noti ennyiből akkor egyértelműen tablet.
Ha opció a használt akkor egyértelműen használt laptop.
-
codmester
tag
Tudom hogy ennyiért csak ilyen sz@r notik vannak de most csak ennyi van (van a családban ilyen bay trail-os netbook)
a tablethez lesz egér+billentyűzet véve -
Újonnan 60-70-ért nehogy vegyél notit, ha számla kell akkor lehet venni használtat is számlával. Tab szerintem másra való, önmagában annyira nem használható cucc.
-
Game igény miatt totál mind1 mit írok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged