Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Jól hangzik. Hogyhogy nem lehet olvasni? Lehet inkább objektumőrnek kellene mennem, ott kevésbé szigorúak az előírások. Lehet, hogy unalmas, de csak egyszer ne adj isten történjen valami... Kívánom, hogy ne így legyen. Igen, de éppen ezaz, hogy vannak lakatosok, akik tudnak gép nélkül is éleket csinálni, csak iszonyat pepecs és finom munka. Én is sokáig kerestem embereket hasonló, de más feladatokra, Csepelen van cég, akik kifejezetten egyedi darabokra szakosodtak, lehet, hogy először ott kéne próbálkoznod, előkerítem az adataikat, ha érdekel.
-
Babetta-X
senior tag
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Én is olyan helyen akarok dolgozni, ahol egész nap filmezhetek

Viccet félretérve, írj egy privátot, tudok egy jó lakatost, aki talán tud segíteni neked, mert ő még az a tipikus mester, aki mindent legyárt magának, nem csak előre elkészített elemeket hegesztget ész nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Processzor vízhűtő
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi