Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sompetike
aktív tag
-
Babss
csendes tag
Igazából, onnatól hgoy elkezd hülyülni, onnantól bármit csinálok van hogy éppen jó van hogy nem. ez random. DE azt észrevettem hogy minél több idő telik el annál használhatatlanabb. Van hogy már hivás közbeni bekapcsolásnál is elnémul a teló is és a headset is. Újratlepítem, és tökéletesen működik pár napig. Próbáltam már újrapárosítást mindegyik headsetnél, az nem oldotta meg. Ezekszerint másnak ninsc ilyen gondja?
Tévedni emberi dolog, másra kenni még emberibb...
-
ferkope77
csendes tag
Szia!
Nekem ilyen, néha nálam is megreccsen a nagyon mélyeknél. Szerintem egyszerű a magyarázat, nem erre van kitalálva, illetve egyes felvételeknél túl közel állhattál a hangfalakhoz. Én örülök, hogy ilyen "kiváló" minőségű felvételeket tudok vele csinálni. Láttam egyszerűen élvezhetetlen mobiltelefonos felvételeket is. Nem állnak másból csak recsegésből.
-
-
Elims
veterán
Quasi_modo: Vizes téma. 100% igaz amit írsz! Nekem egy régi szines nokia majd' 1év után tért magához egy komoly patakba esés után.
Rocks: Keress rá a symdvr alkalmazásra.
RaiDani: az "lehet",hogy eredeti. A speedshop-os meg biztos.
?[ Szerkesztve ]
-
rocks
aktív tag
válasz ferkope77 #30503 üzenetére
Szia!
Értem én, hogy nem erre van kitalálva.
Olyan minőséget várnék mindössze, amilyen a Tiéd lett.
Nem álltam túl messze a hangfalaktól az igaz, Meg aztán az egykori WIGWAM Rock Club (mai Club 202)
légtere sem túl nagy és az akusztikájával is gond lehet.
Ugyanakkor a tavalyi karácsonyi Barba Negrás Boom Boom supergroup koncertjén is ilyen lett a felvétel, pedig az nagyobb picivel.
Mindenesetre köszi kicsit megnyugodtam, mert kezdtem azt hinni, hogy a "drágaságom" mikrofonjával van a gond.
Ja és a rajta lévő szilikon tok nem zavarhat be kicsit?
Legközelebb kipróbálom messzebről és tok nélkül, hátha kevésbé recseg be a basszus...
Még 1x köszi a választ.[ Szerkesztve ]
-
Digital
addikt
Hali!
N8-ról át lehet másolni egy Galaxy S3-ra az sms üzeneteimet?
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
SUPREME7
addikt
válasz Digital #30512 üzenetére
Nokia Suite-ba beszinkronizálod, és el tudod menteni CSV-be. Majd ezzel beimportálod androidon.
-
-
SUPREME7
addikt
válasz Digital #30515 üzenetére
Nos sikerült az importálást megoldani, de nekem a Nokia suite úgy menti le, nem tudom milyen indíttatásból az elküldött üzenetekhez, a BudapestBanktól kapott üzenetek feladói telefonszámát rendeli hozzá. Ez valami Nokia suite bug lesz. Ha ezeket kiválogatod, és átírod a telefonszámot az elküldött üzeneteknél a címzett telefonszámára akkor elmondom, hogy tudod importálni.
+ jóság, hogy az mms-eknek se menti el legalább a tárgy és üzenet részét. Szimplán kihagyja. Szóval ez a része a suite-nak kalapsz@r.
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz Digital #30515 üzenetére
Tök jól eldumálok magamba Szóval, találtam még egy lehetséges megoldást. Kipróbálni nem tudom, illetve nem akarom most törölni a Nokia Suite-ot, és a megoldás, egy bizonyos verzióval működik, tehát le kell gyalulni a friss nokia suite-ot és felrakni a megadott verziót.
Itt van minden infó:
http://www.simail.si/nokia2androidsms/
Ha valami nem világos, segítek.
-
SteveJobs
őstag
Szia! Én azért írtam mert egy fórum ez és meg osztjátok a véleményetek vagy tapasztalaitokat.Én így csinálom.Próbáld ki egy olyan telon ami már megvolt áztatva és látszik rajta az oxidáció.Ja mikor végeztem a mosással hőlégfúvóval addig melegítem amíg lehet .Két napig rajt hagyom a radiátoron had száradjon.
-
rocks
aktív tag
Tegnap este kb 21 órakor sikerült megvennem a SymDVR-t.
Rögtön ki is próbáltam.
Kezdte azzal, hogy rögtön lefagyott a telo...
nem gond 8mp-ig ki-bekapcs gomb lenyomva megoldotta...
majd a TV-ről vettem fel. Visszajátszva ennyi pattogó hangot még nem hallottam...
Ma reggel benyomtam a lejátszóba egy Black Sabbath CD-t és - nem túl hangosan szomszédok miatt - kb. 60-70 dB-ről csináltam videó felvételt úgy hogy a hangfalakhoz közel tettem. Visszajátszva egész türhető lett. a hang a tegnapi után. talán egy-két pattogás hallatszott amikor zoomoltam.
A kép 640x480, 30 fps-el kissé zajos. (lehet amiatt, mert nem állítottam át a felvételt makróra)
.
Az igazi próbája egy koncert felvétel lesz. -
janek69
senior tag
Neked valami olyan progi kellene,aminek meg lehetne mondani,hogy csökkentse az erősítést pl. 20dB-el fixen. Nem lenne nagy ügy egy ilyen progit írni sem olyannak aki ehhez ért,csak az a kérdés,hogy engedik-e a hozzáférést ezekhez a hardver elemekhez mint az előerősítő és annak szabályzása. Persze assembly-ben tuti megoldható,de ehhez adatok kellenek a hardverről illetve az erősítésszabályzás regisztereiről.
-
rocks
aktív tag
válasz janek69 #30523 üzenetére
Biztos igazad van, de nem vagyok én annyira otthon ezekben a dolgokban.
Igazából csak saját célra kellenek ezek a felvételek, hogy esetenként visszanézzek egy-egy jó bulit.
(Más esetben biztos beszereznék egy kamerát... )hagel: tényleg nem rossz a SymDVR. Elég sok beállítás van rajta. Még ki kell tapasztalnom a beállítások közötti különbségeket.
Na ja 41 MP-el nehéz versenyezni...
Ámbár a hangminősége lehet ugyanolyan annak is mint az nnyócé.... -
matyi19
őstag
"Ámbár a hangminősége lehet ugyanolyan annak is mint az nnyócé.... "
Azért ez nem így van...
Rich Recording -
rocks
aktív tag
meggyőztetek...
Tényleg király ez a 808-as -
attisx
addikt
"Ámbár a hangminősége lehet ugyanolyan annak is mint az nnyócé..."
Közel sem. A 808 a Nokia Rich Recording technológiával 140 dB-ig képes torzítás mentes hangrögzítésre. Egy kis ízelítő: Nightwish Amazing Live show!
Lassú voltam...
[ Szerkesztve ]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
janek69
senior tag
válasz attisx #30528 üzenetére
Ennek ellenére valljuk be az esetek 99%-ában bőven jó az N8 tudása is.
rocks Én még azt hozzá tenném,hogy nem tudom milyen tokban használod,de a tokok 90%-ánál a 2. mikrofon nyílása le van fedve,ami azért okozhat némi gondot az erősítés beállítása terén.
[ Szerkesztve ]
-
rocks
aktív tag
válasz janek69 #30529 üzenetére
Eredeti Nokia szilikon tok. Igaz lassan már 2 éves és kevésbé passzentos mint újkorában , de ahogy hagel is írja, nélküle baromira csúszik az a fém amiből készült...
Új tokot meg nem igazán akarok venni, inkább szenvedek ezzel (zsebből alig lehet kivenni stb.)...Régebben nem is volt ilyen gondom.[link] Persze ez szabad téri felvétel, és nem zárt terű...
Lehet az is számít?[ Szerkesztve ]
-
dionaea
őstag
valahogy számomra a nokia =symbian nem tom megszokni a windows nokia házasságát. számomra nagyon idegen.
fémből telefon na ez az igazi királyság. nem plasztik műanyag. ezt az érzést tokkal elrontani bűn. mondom ezt 1 hónap n8 tulajként. a vékony átlátszó fóliával nem olyan csúszós megszokható.
-
bringasisti
őstag
Ma dobtam egy hátast ! Megakadt a telo a kábeles összeköttetést nem érzékelte a PC nem töltött és nem tudtam az Siute-al kommunikálni bár az USB kiírta a telon hogy aktív. Készüléken keresztül a letöltések alkalmával esetenként kiírta hogy rendszerhiba. Gariba frissítették ott működött az USB kapcsolat itthon továbbra sem megy ?
BENEFON DELTA--------N8
-
Elims
veterán
válasz bringasisti #30537 üzenetére
Indítsd újra telefont/gépet
Ha akkor sem jó,dugd át másik slotba az kábelt.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz janek69 #30539 üzenetére
Minden hülye ismerősöm igazi tepsikkel rohangál. Na ahhoz képest ez a telefon kicsi.
És általában ezeket az ismerősöket mellettük állva sem tudom felhívni, mert a telefon be van kapcsolva, de a mobilháló szerint mégis ki van kapcsolva. He-he-he!!!! Droid...
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
schumy1
aktív tag
Kezd egy kicsit tele lenni a tököm a symbian-al.
Szeretem ezt a telefont, de nem az oprendszere miatt, és felfoghatattlan számomra hogy nincs egy normális facebook kliens. Sokat kipróbáltam tényleg, a böngészős változatot is, de csak a baj van velük. Nem tudom milyen az adroidos, wp-s, de lehet hogy ott se jobb a helyzet. Túl nagy lenne az igényem?
A menü szaggatásával még mindig nem tudok megbarátkozni ha scrollozok, nem is értem. -
Silverr
aktív tag
válasz schumy1 #30546 üzenetére
Egyszer már ajálntam,nem tudom próbáltad-e,ez biztos nem akad scrollozás közben,nagyon sima.
Fizetős de keress rá ügyesen Facial 5.30
Nem a symbiannal van a gond,egyszerüen ez a vas gyenge,nincs mit szépiteni.Androidban is erős vas kell ha folyamatos scrollozást szeretnél látni az alkalmazásokban.A programozók manapság már tesznek az optimalizációra..[ Szerkesztve ]
-
schumy1
aktív tag
válasz Silverr #30547 üzenetére
Mondom próbáltam én már mindent, a Facialt is. Azt se értem ha ír valaki face programot akkor miért nincs benne a megosztás lehetőség, miért nem lehet teljes értékű mint a pc-n?
Az opera mini, mobile-t tök jól lehet kezelni és a scrollozás se akad. A Belle menü scrollozást gondoltam, hogy szinte sehol nem akad olyan látványosan mint a menünél a telefon.
A touch.facebook.com kinézetre tökéletes is lenne, de problémás a használata, ha meg üzenetet akarom megnézni akkor a végtelenségig tölt. Valószínű a böngésző gyengéje, mint hogy az is hogy kicsik a betűk nagyítani meg nem lehet. Na mindegy, lehet hogy csak én vagyok egyedül ezzel a gonddal. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest