Hirdetés

2024. május 16., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2701) SlayR válasza somkuti (#2700) üzenetére


SlayR
senior tag

Kicsit néha túllihegnek egy egy ilyen sztorit...ha valós ha nem az 5800-nál is voltak ilyen rémisztgetések ha nemis pont ilyen problémáról...nemigazán hallani sztem hibás egyedekről.

(#2702) Quasi_modo válasza biggamer (#2690) üzenetére


Quasi_modo
nagyúr

Szerintetek ki lehet úgy is használni ezt a gépet, h nics benne netem ???
Szerintem már a kérdés felvetése is felesleges. Persze,hogy ki lehet. A mobilnet csak egy feature a sok közül.

valami

(#2703) manchester85 válasza Quasi_modo (#2702) üzenetére


manchester85
addikt

Azért feleslegesnek éppenséggel nem mondanám. Ha abból indulunk ki, hogy mobilkommunikációs eszközről beszélünk, akkor erre a két részre osztható: GSM alapú kommunikáció és internet alapú. A mobilnet nem egy feature, hanem egy út a millió feature-höz. A mobilnetnek pont az a lényege, hogy millió téren kiszélesíti egy készülék tudását, kiváltja az sms-t, mms-t, stb, és emellett mégis megmarad a szó szoros értelmében telekommunikációs eszköznek. Amióta a mobiltelefonok léteznek, a telefonálás, sms-ezés óta a mobilnet a legrelevánsabb feature egy telefonban. Akárhogy is vesszük, mobilnet nélkül egy telefonon csak smsezni, mms-ezni és telefonálni lehet, már ami a kommunikációt illeti. Ezért meg aztán fölösleges 120k-s telefont venni sztem. Persze, szép fotók, hdmi, stb, csak valljuk be, ezek olyan feature-ök, amik gyakorlatilag semmilyen értelemben nem sorolhatók a telekommunikáció kategóriájába.

i6 Silver

(#2704) Karma válasza SlayR (#2701) üzenetére


Karma
félisten

Ez nincs túllihegve, a probléma létezik. Ebben a topikban is volt rá több példa, illetve mint említettem, egy hozzám közel álló egyetemen hatból három telefon halt meg ugyanígy.

Szóval a ködösítést légyszives tartsd meg másnak.

Szerencsére ez egy garanciális probléma.

[ Szerkesztve ]

“All nothings are not equal.”

(#2705) Misály válasza Karma (#2704) üzenetére


Misály
addikt

De gondolom a BME korabban kapta meg a telefonokat mint a pornep a - beszamoloidbol kiindulva - es a mi beszamoloinkbol kiindulva nincs ekkora hibarata talan 5%.

Szoval az ijesztgetest legyszives tartsd meg masnak. Szolgaltatotol kapott telefonokbol eddig talan egyrol hallottam hogy elszallt, arrol is ebben a topicban.

GSM boltos keszuleket meg nem vennek a megbizhatatlan import es garancia miatt.

(#2706) somkuti


somkuti
csendes tag

Oké, ezek szerint létezik a probléma Magyországon is...
a következő a nagy kérdés: ha gyári garis készülékem lenne, és felmerülne ez a probléma, akkor becserélnék vagy javítanák?
Ha javítás lenne csak, akkor nem érdekel a készülék, ez egy alaplapcserés probléma, nem akarok egy wannabe-renew készüléket venni egy ilyen összegért :DDD

(#2707) Karma válasza Misály (#2705) üzenetére


Karma
félisten

Olyan párhuzamot húzol, ami nem létezik: a beszámolóim anno nem a BME telefonjairól készültek, az övéik már bolti verziók.

“All nothings are not equal.”

(#2708) Karma válasza Misály (#2705) üzenetére


Karma
félisten

A szerkesztésből meg kicsúsztam... Nem ijesztegetésből írtam ezeket. Szerintem az a korrekt, ha tisztában van az ember a problémával, főleg ha nem olvasott eddig utána (Eldar cikke nagyon jó egyébként).

Attól, hogy zsíros ujjaidat a füledbe dugva üvöltöd, hogy "nincs semmi baj az N8-cal, Karma egy hazug, köcsög népellenség", az összetett mondat egyik része se lesz igaz.

somkuti: Miért számít, hogy teljes csere vagy "csak" alaplapcsere? Gyakorlatban a kettő eléggé egyenértékű. Egyébként is minél tovább vársz, annál valószínűbb, hogy nem lesz baj a telefonnal, szerintem.

[ Szerkesztve ]

“All nothings are not equal.”

(#2709) Quasi_modo válasza manchester85 (#2703) üzenetére


Quasi_modo
nagyúr

Nem értek egyet. A mobilnet számomra változatlanul csak egy feature a sok közül.
Állítom, hogy a mobilon való szörfözés csak kényszermegoldás ha nincs éppen jobb. (pl. PC) Nálam az állandó facebook + hasonlók nem játszik. Van fontosabb dolgom is...
peace.
Karma egy hazug, köcsög népellenség
A fene se gondolta volna...

[ Szerkesztve ]

valami

(#2710) MarKoo


MarKoo
őstag

Jöhetne már a szoftverfrissítés, állítólag lesz benne egy csomó új feature, talán még a böngészőt is sikerül lecserélni. :U

(#2711) dedike válasza Quasi_modo (#2709) üzenetére


dedike
addikt

Karma egy hazug, köcsög népellenség

Mondjuk ezt én sem vettem még eddig észre... :R

MarKoo:

Talán...bár semmi sem biztos, ugye... ;]

[ Szerkesztve ]

Jó szerencsét!

(#2712) Peterku válasza biggamer (#2690) üzenetére


Peterku
csendes tag

Szerintetek ki lehet úgy is használni ezt a gépet, h nics benne netem?

N8-at használok. Ha van wifi otthon és a munkahelyen/iskolában, ahol az ember a legtöbb időt tölti, akkor szerintem nem létszükséglet a mobilnet. Ha nincsen, akkor mobilnet nélkül számomra ez egy egyszerű telefon remek fényképezőgéppel és néhány plusz szolgáltatással (pl. naptár, jegyzetek, játékok stb.). Szerencsére a telefon tartalmait - pl. névjegyzék - számítógépen is lehet szinkronizálni, így nem vészes a mobilnet hiánya. :)

[ Szerkesztve ]

(#2713) manchester85 válasza Quasi_modo (#2709) üzenetére


manchester85
addikt

"Állítom, hogy a mobilon való szörfözés csak kényszermegoldás ha nincs éppen jobb."

Szerintem nem, de ez az internetnek akkor is csak egy funkciója, a sok közül... :) Viszont mondjuk az e-mail, voip hívás és akármennyire is nem tetszik, a social network-ök mind-mind közvetlenebbé teszik a kommunikációt. Most hogy hülyegyerekek a like gombban lelik minden örömüket, attól ezek még elláthatnak fontos funkciókat is, könnyen elérhetővé válhatna emberek, kisebb adminisztrációs munka, stb. Arról nem is beszélve, hogy összességében a mobilnet alapú kommunikáció már most olcsóbb, mint amit a szolgáltatók nyújtanak. Tény, hogy az üzenet, hívás, stb nem feltétlenül direktben a készülékre érkezik, (bár ha mindkét fél külsős programot használ, sok esetben teljesen ingyenes a hívás) de ez egy jó OS esetén már szinte nem is tényező. Szerintem ez a jövő, és a mobilnet a legjobb példa egyáltalán a mobiltelefonok népszerűségének és terjedésének. Ezért nem mobiltelefonos fényképezők vannak, hanem fényképezős mobilok. A kommunikáció, az interaktivitás a kulcsa az egésznek, mert e köré lehet építeni különféle multimédiás tartalmakat, és ez az, ami előremutató fejlesztéseket eredményez. Az ember egy iszonyúan egoista faj mindenben benne akar lenni, mindenhol ott akar lenni, az "internetben meg mindenki benne van" és ingyen kommunikál. Mire való a telefon, ha nem egymással kommunikálásra? A telefon és az internet kéz a kézben jár, szerintem teljesen nyilvánvaló.

szerk: az egyébként igaz, hogy a felhasználói szokások eltérőek, meg mindenki élete is. Ha valaki egész nap gép közelben (wifi közelben) van, majd munka után gyorsan elintézi a fontosabb ügyeit, mert siet haza, és elege van a napból, és mondhatni minden nap erre a forgatókönyvre épül, akkor tényleg nincs olyan gyakorlati haszna a mobilnetnek. De én csak a koncepciót vázoltam fel. :)

[ Szerkesztve ]

i6 Silver

(#2714) dedike válasza manchester85 (#2713) üzenetére


dedike
addikt

Egyetértek. Mobilnet nélkül ez a telefon is tök felesleges. :K

Jó szerencsét!

(#2715) Misály válasza Karma (#2708) üzenetére


Misály
addikt

"Attól, hogy zsíros ujjaidat a füledbe dugva üvöltöd, hogy "nincs semmi baj az N8-cal, Karma egy hazug, köcsög népellenség", az összetett mondat egyik része se lesz igaz."

Mondtam ilyet tokfej? Jo lenne ha nem latnal bele hulyesegeket a mondandomba, egy szoval sem mondtam hogy a problema nem letezik.

Az ujjaimat meg nem szoktam a fulembe dugdosni, uvoltozni vegkepp nem. Teged nem kialtalak ki nepellensegnek, kocsognek sem. Szocialisan visszamaradottnak egyre inkabb, mert az emberi kommunikacios ismereteid igen gyengek szemben a mobilkommunikacios ismereteiddel ezek szerint.

Mobilnetre: nem letszukseglet de csak egy pelda a hasznossagara, A-GPS. Nem kell orakat varni a muholdtalalasra.

[ Szerkesztve ]

(#2716) csokoládé13


csokoládé13
tag

Lehet tudni, hogy január környékén lesz-e S^4? Vagy legközelebb már a MeeGo jön?

(#2717) Karma válasza Misály (#2715) üzenetére


Karma
félisten

Ez az én keresztem/örökségem, sajnos még nem tudtam rájönni, hogy nőhetek ki belőle. Azért hálás lennék, ha akkor nem kötnél belém, amikor nekem van tényszerűen igazam, és te csak spekulálsz - szemben mondjuk a múltkori VNC-s esettel például, ahol ez fordítva volt.

A füles üvöltés meg egy metafora volt, nyilván.

csokoládé13: A dolgok legújabb állása szerint nem jön S^4 egyáltalán, rolling release-t ígérnek, azaz folyamatos frissítésekkel frissítik a már piacon lévő S^3-as telefonokat az új elemekkel. MeeGo meg majd valamikor jövőre... De az N8-at pl. nem nagyon értini.

[ Szerkesztve ]

“All nothings are not equal.”

(#2718) kpal válasza Peterku (#2712) üzenetére


kpal
veterán

Wifi a nagyobb városokban már minden utca sarkon van felesleges lenne fizetni is.

(#2710) MarKoo: használj Operat.

(#2699) kali :a kisebb mobil boltos N8-ak azok ugye nem id Made in Finlad hanem Made is Nokia ? eddig igy volt ha jol tudom.

[ Szerkesztve ]

(#2719) kali válasza kpal (#2718) üzenetére


kali
legenda

én szomorú is lennék, ha arra kellene hagyatkoznom, hogy mindig nyitott wifi hálózatot keresgessek, amikor pont szükségem van rá - főként ha adott esetben nem nagyon tudok mozogni...
normális okostelefonokhoz manapság már elvárás a mobilinternet - igénytől függően természetsen különböző csomagok -, vagy egy 100 e ft-os nagyságrendű mobiltelefonnál havi 1000 - 2000 ft akkor tétel lenne? :U
az opera (is) problémás néhány szempontból; ingyenes facebook és iwiw, valamint flash!

(#2720) drzsoo1


drzsoo1
aktív tag

Tök szimpi ez a Symbi, csak azt nem tudom hogy kell kiejteni. Symbian köb három? Mi akar ez lenni?

Csak Motorola, 29 éve: Int. 2000(1995)-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone

(#2721) MarKoo válasza kpal (#2718) üzenetére


MarKoo
őstag

Nincs benne multitouch, meg úgy gondolom, hogy illik bele gyárilag is egy stabil, gyors és használható böngésző. Remélem javítanak egy kicsit a közösségi hálózatokkal kapcsolatos dolgokon, nem csak az UI-n. Meg szebben is meg lehetett volna oldani a 3 asztal közötti váltást, úgy mint például a Samsung csinálta. :)

(#2722) tjb007 válasza kali (#2719) üzenetére


tjb007
nagyúr

"normális okostelefonokhoz"

Léteznek nem normális okostelefonok is ? ;]

[ Szerkesztve ]

(#2723) kali válasza tjb007 (#2722) üzenetére


kali
legenda

léteznek hát - de az n8 nem ilyen! :)

(#2724) Karma válasza drzsoo1 (#2720) üzenetére


Karma
félisten

Egyszer régen azt mondták a Symbian blogon, hogy "Symbian hat three" a hivatalos forma, de mostanában már mindenhol úgy ejtik ők is, hogy "Symbian three".

[ Szerkesztve ]

“All nothings are not equal.”

(#2725) mrbazsiboy válasza SlayR (#2701) üzenetére


mrbazsiboy
csendes tag

Pedig a probléma valós az enyém csütörtökön halt be azóta várok a cserére amire azt mondták h 8-10 nap...(nokia boltban nokia garis készülékre nem gsm bolt...)
hát elmehetnek a fenébe egy 150ezres telónál az lenne a minimum a Nokiától h azonnal helyszinen cserélik ha megállapitható a hiba! már pedig az enyém az volt be se lehetett kapcsolni... :(((

(#2726) kpal válasza kali (#2719) üzenetére


kpal
veterán

nem kell keresni elég ha meg állsz egy ház előtt és kész ;)

(#2727) kali válasza kpal (#2726) üzenetére


kali
legenda

még budapesten is van olyan terület, ahol kilométereken keresztül nincs nyilvános/nyitott wifi!
az esetleges illegalitásba meg ne menjünk bele, több szempontból sem szerencsés dolog... :U

(#2728) somkuti válasza mrbazsiboy (#2725) üzenetére


somkuti
csendes tag

ez nagyon érdekel, tehát a Nokia boltban a Nokia garis, be nem kapcsolható N8-ast tuti hogy cserélik és nem javítják? Ez jó hír... az viszont nem hogy ez a csere 10 napig tart ??? :(((

(#2729) mrbazsiboy válasza somkuti (#2728) üzenetére


mrbazsiboy
csendes tag

nem tudom mi lesz a srác azt mondta nem tudja helyszinen cserélni pláne h már 6napos volt teló ezért beküldi a központi szervizbe és majd ott megnézik h mi a baja és eldöntik mi lesz csere vagy javitás! de ha az energiaellátási baja van amit a nokia beismert (márpedig az a baja!) azt mondta a srác h akkor csere lesz belőle! remélem a jövő7en már kapom az ujat ha péntekig nem történik semmi akkor megyek asztalt verni! :(((

(#2730) SlayR


SlayR
senior tag

" Szóval a ködösítést légyszives tartsd meg másnak. "

Bocs de ez is annyira tipikusan Magyar...Van probléma...biztos de akkorse világ katasztrófa mint amire én reagáltam ahogy beállította az akinek válaszoltam ezzel a kérdésére...Akár hogy nézzük túllihegés részemről ennyi akkoris! :)

[ Szerkesztve ]

(#2731) Misály válasza Karma (#2717) üzenetére


Misály
addikt

Senki nem allitotta hogy nincs igazad.:)

(#2732) Kasya


Kasya
nagyúr

Keresek valakit, aki otthon mozog az informatikában:
Hogyan tudnám a telefonról elérni a PC-n (winchesteren) levő anyagaimat (letölteni, másolni stb.)? Esetleg ha valakinek van ötlete, kérem ossze meg velem privátban. :R

[ Szerkesztve ]

(#2733) joey04 válasza biggamer (#2690) üzenetére


joey04
titán

Szerintetek ki lehet úgy is használni ezt a gépet, h nics benne netem ?
nem. ahogy manchester85 is írja, a mobilnet csak az út millió szolgáltatáshoz. ma már egyik okostelefont sem tudod kihasználni mobilnet nélkül, igazán.
Persze lehet, hogy neked személyesen nincs rá szükséged, erre láthatunk példát itt a topikban is, de akkor közel sem használod ki a tudását.

[ Szerkesztve ]

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

(#2734) Quasi_modo válasza joey04 (#2733) üzenetére


Quasi_modo
nagyúr

ma már egyik okostelefont sem tudod kihasználni mobilnet nélkül, igazán.
Sorold a példákat.

valami

(#2735) jacis válasza Quasi_modo (#2734) üzenetére


jacis
nagyúr

netrádió, ovi maps, msn, fordítás

(a teljesség igénye nélkül)

[ Szerkesztve ]

iPhone 15 Pro Max,; Samsung Galaxy Z Fold 5; GoPro 8 black, XBOX Series S, Samsung Galaxy Watch 4

(#2736) manchester85 válasza Quasi_modo (#2734) üzenetére


manchester85
addikt

E-mail. Asszem ennyi elég is. :U És ugye van még egy rakás netigénylő alkalmazás Ha meg mindig netközelben vagy, okostelóra sincs szükséged. Az e-mail meg közelebb áll a telefonhoz, és annak elsődleges funkcióihoz, mint mondjuk egy spéci fényképező, meg egy hdmi kimenet, amikor tv nyilván otthon van az embernél.

i6 Silver

(#2737) manchester85 válasza jacis (#2735) üzenetére


manchester85
addikt

Mondjuk ebből 3 kilőhető. Ha van beépített rádió, friss térkép, akkor ezekhez nem kell net, na meg fordítani se google-lel kell. :U Viszont a különféle üziküldő progik, voip, picasa, hogy a fotóidat bárhol bárkinek megmutathasd, anélkül, hogy tele kéne vele szemetelni a telót. És még millió lehetőség, ezzel egyetlen telefon se tud versenybe szállni net nélkül. Mert a kapcsolattartást hogy bővíted net nélkül? Bezárult a kör, sms, mms, hívás... A vége persze nem neked szól, jacis.

[ Szerkesztve ]

i6 Silver

(#2738) joey04 válasza Quasi_modo (#2734) üzenetére


joey04
titán

az alapvető dolgokat felsorolták már.

így hirtelen ránézve a programjaimra 17 alkalmazás kér netet (és akkor ebben nincs még egy msn, skype, netrádió alkalmazás) , és mielőtt a más rendszerre fognád, ebből csak 5 gyári. a neveket ha nem ragaszkodsz hozzá nem sorolom fel, symbianra gondolom más névvel jönnek ki ezek az alkalmazások. Sőt, nem gondolom, hanem tudom, hiszen N82re is kint voltak ezek, a minőség egy másik kérdés, nekem nem felelt meg, ezért váltottam, de ez már egy másik, nem idevaló téma.
Anno N82-n pont annyira volt létszükséglet a mobilnet, mint a mostani telefonomon, vagy egy tetszőleges androidon.

[ Szerkesztve ]

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

(#2739) syner


syner
tag

Valaki meg tudná mondani, hogy a benne lévő FM transzmitter képes-e RDS infók adására? Vagyis arra gondolok, hogy pl a kocsi rádiójának kijelzőjére a játszott számok nevét stb. elküldi-e?

(#2740) dedike válasza syner (#2739) üzenetére


dedike
addikt

Kiírja neked szép nagy betűkkel, hogy NOKIA... ;)
(Tehát a válasz: nekem még nem sikerült kicsiholnom belőle eme dolgot, igaz nem is hiányzik. Azt már csak tudom, milyen zenék vannak a telefonomon! ;) )

Jó szerencsét!

(#2741) kpal válasza kali (#2727) üzenetére


kpal
veterán

tudom milyeneket lehet használni tisztában vagyok a jogokkal :B

(#2742) gti16v válasza Fefe52 (#2602) üzenetére


gti16v
őstag

ne hagyd magad lebeszélni,tényleg divat mostanában a symbiant fikázni...hidd el csak a csili-vili miatt istenítik annyira a többi op rendszert...ha annyire kell fjucsör akkor felteszed az SPB_MobileShell progit az kész....minden másban a nokia N8 a befutó.....és a 690 es cpu bőven elég neki,hatalmas támogatást a 256 ram... a többi szutyok telóval pl se szobában sem du. 4 után a szabadban nem tudsz fotót készíteni,csak olyat amit szégyellsz... és hiába tűnik kevésnek a kijelző képpontszáma "papiron"...gyönyörű az oled kijelző.

http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_20_al6xxx6fbd.jpg

(#2743) Nick no.1 válasza Fefe52 (#2602) üzenetére


Nick no.1
aktív tag

Ne hagy magad lebeszélni ......higgy nekem..
10 év nokiázása után,rövid időre át tértem az Androidra . Megdöbbentő volt, hogy az Android "látványos" kezelőfelület mellett mennyire nem felhasználóbarát, és milyen alap dolgok hiányoznak belőle.Amiket app-kal kell pótolgatni.
Tény, hogy a felület öreg, de a Symbian az okos telefon-funkciókat tekintve messze a legkiforrottabb, legcsiszoltabb rendszer. Aki symbianról vált más rendszerre,szolgáltatást tekintve biztosan kevesebb fog kapni. Szerintem a Nokia fikázása mögött a szoftver fejlesztők állnak .A Symbian annyira teljes rendszer, hogy az Ovi-store-ban nem lehet pénzt keresni olyan, könnyen megírható, alapfunkciókat pótló alkalmazásokkal, ami az androidnál fen áll..

[ Szerkesztve ]

Xiaomi MI 13 T Pro http://forums.watchuseek.com/f9/omega-seamaster-300m-eta-255-563-a-130103-post842164.html#poststop

(#2744) Karma válasza Nick no.1 (#2743) üzenetére


Karma
félisten

Nevetséges, erre csak azt tudom mondani. Meg déja vu, mintha valahol valaki már írta volna ugyanezt a marhaságot, de akkor se olvasta el a válaszokat rá, úgyhogy nem is járatom a számat tovább most se.

[ Szerkesztve ]

“All nothings are not equal.”

(#2745) Misály válasza gti16v (#2742) üzenetére


Misály
addikt

arrol nem is beszelve hogy hianyosak a telefonos funkciok a modern rendszereknel ( normalis naplozas hianya, sms karakterszamlalas csak hogy ket peldat mondjak )
Szamomra akkoris az volt a legnagyobb meglepetes hogy az egekig istenitett google rendszeren akad a kinetikus scroll ( Desire ).

Ha nem erdekel a kamera meg a multimedia hanem korrekt netes elmenyt akarsz, akkor vegyel egy iphone-t, ha fotozni is szoktal mobillal es nem zavar hogy a geek ismeroseid lesajnalnak akkor vegyel egy n8-at. ( mondjuk ket fotot losz es csend lesz, tapasztalat:P )

(#2746) kali válasza Nick no.1 (#2743) üzenetére


kali
legenda

gondolom ezt csak viccből írtad... :U
ne a kezdeti 1.5/1.6 android verziókból indulj ki, 2.1 - pláne 2.2 - óta alapban minden adott, ami csak kell(het), sőt!
az n8 szintjére legalább egy galaxy s 2.2 újabb verziót vegyél, és úgy hasonlítgass, hátha más lesz a véleményed! (én is elég régóta mobilozok - mindjárt 14 év -, főként nokia telcsijeim voltak, de az n97 után például a galaxy s már a kezdeti 2.1 alatt is jelentősen jobb volt!)

Misály; normálisan naplóz, és szépen számolja az sms karaktereket is! mondom, ne a kezdeti verziókat nézzétek, az a nokia esetében is olyan (volt), amilyen...

[ Szerkesztve ]

(#2747) Fefe52 válasza Karma (#2744) üzenetére


Fefe52
tag

Ezt most nem értem. Már mint a választ az előző hsz-hez. :F

(#2748) Nick no.1 válasza Karma (#2744) üzenetére


Nick no.1
aktív tag

Te nevetségesnek tartod..nekem volt Androidos telom..nem vált be,ez az Én véleményem..leírtam,ennyi.
Olvastam mások véleményét,megértem..reagáltam rá,de nem írtam rá,hogy nevetséges ...Karma (Ph. nagyúr) viselkedj nemesen! (egy nagyúrhoz méltón)
s a téma részemről lezárva.

[ Szerkesztve ]

Xiaomi MI 13 T Pro http://forums.watchuseek.com/f9/omega-seamaster-300m-eta-255-563-a-130103-post842164.html#poststop

(#2749) Karma válasza Fefe52 (#2747) üzenetére


Karma
félisten

Oké, kiemelem a lényeget: "A Symbian annyira teljes rendszer, hogy az Ovi-store-ban nem lehet pénzt keresni olyan, könnyen megírható, alapfunkciókat pótló alkalmazásokkal, ami az androidnál fen áll."

Ennek semmi köze a valósághoz, minden tagmondata téves.
Nem mondom hogy hazugság, mert feltételezhetően nem szándékos.

Nick no. 1: Kérlek! A véleményedet tiszteletben tartom, nem kell hogy mindenkinek zsánere legyen az Android (én se szeretem), de a fentebbi mondatod tényleg nagyon elrugaszkodott. Különösen ha azt nézzük, hogy a Symbian legnépszerűbb alkalmazásai a v3 és v5 időkben a különböző hiánypótló, a rendszert hackelő utility alkalmazások voltak.

Misály: ..|.,

[ Szerkesztve ]

“All nothings are not equal.”

(#2750) Misály válasza Nick no.1 (#2748) üzenetére


Misály
addikt

Majd megszokod, onnantol vicces lesz:)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.