- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Egy korszak vége
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
visszamennyé
csendes tag
válasz Dariusz #12350 üzenetére
üdv
nekem 8 nap alatt egyetlen fagyás sem volt [ T-s ], pedig abszolút kezdő vok....
off
telepítettem az opera mobilt és elindítottam mikor csatlakozva voltam wlanhoz és én kis naív azt hittem.... h arra fog csatlakozni persze nem....
ugyh mire észrevettem a sarokban a kis net emblémát már összehozott 1mega adatforgalmat..
mennyibe fog ez nekem fájni net előfizu nélkül?? -
c3poÜme
csendes tag
válasz Dariusz #12350 üzenetére
Nekem meg mindig a 031.012-es szoftver van fenn, nem cserelem, mert eleg stabil, pedig alkalmazasbol nem keves van rajta es tenyleg sokat hasznalom.
Tapasztalatbol az uj szoftver altalaban 2-3-4 hettel kesobb jon ki, mint a fuggetlen, de ez most nem is erdekes, mivel a mostani eleg jo. -
drkbl
őstag
válasz Dariusz #9345 üzenetére
Csak neked Győrben a vasútállomáson fél órát ülve nem jött rá, hogy a sínen vagyok, továbbá ahogy beforgatta a térképet, kb. 5 fok eltérés volt a sínek valós és térképes állása között.
Igazán nagyobb hibája a gyalogos csak úton közlekedheten túl, hogy a pontosság kijelzése erős kívánnivalókat hagy maga után. Simán játszott olyat, hogy valami hülye helyen élénkpiros pöttyel+körrel mutatott, ~3/4 valamivel a skálán zölden jobbra lent, majd levett a térképről, és kiszürkült a skála - ezt felváltva, 20 másodpercenként.
Meg az is tetszik, hogy amikor jelöli egy körrel a bizonytalanság sugarát, aztán egyszer csak hirtelen ennél a sugárnál messzebb ugrik a finomítás során.Jó dolog hogy van, de nem nyugdíjazza a gyalogtúra-Garminomat.
-
csab2
veterán
válasz Dariusz #8052 üzenetére
"ha pushra rakom, akkor állandoan kapcsolódva van a nethez, ennek nemtom mi értelme viszont zavar,"
Nem igazán értelek. A push email-nek pont az a lényege, hogy a levelek folyamatosan potyognak a fiókodba, hasonlóan mint az sms-ek. Szerinted hogy fogja tudni a telefon, hogy vannak-e új levelek? Úgy, hogy folyamatosan fenn van a hálózaton és figyeli. Ha nincs folyamatos kapcsolat, akkor hogy tudná a telefon letölteni a maileket szerinted?
Egyébként nekem sem a push miatt van fenn a Nokia Messaging, hanem azért mert tapasztalatom szerint csak így működik normálisan a telefon mal kliense. Pl. ha beállítom, hogy 4 óránként ellenőrizze a mailjeimet, akkor 4 óránként ellenőrzi. Ha nincs fenn a NM, akkor szar az egész. Pl. hiába volt 4 órára állítva a csekkolás intervalluma, őurasága akkor is félóránként ellenőrizte a fiókomat.
pugeotmate:
"Az X-plore progi mindent lát!"
Na ja, azért írja a procira, hogy 192 MHz.[ Szerkesztve ]
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
-
old rocker
veterán
válasz Dariusz #1722 üzenetére
Telepítettem már ilyen progit és semmi nem volt.Felraktam a legújabb smartot -3.0 - és nagy valószínűséggel visszarakom a2.5-öt,mertaprogi ugyan jól működik,depont akiterjesztett része,a kontaktszemélyek felvételének lehetőségét használva fagyofgat, úgy néz ki. Lutri...
Többiek figyelmébe: a legújabb smarttal a konentbe belelépve (cserélgetni, rendezni) beleragad....
[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
old rocker
veterán
válasz Dariusz #1568 üzenetére
valami nincs jól beállítva a kimenődnél ... A gmail az a fiók, amivel nekem 38 nap alatt egyszer sem volt gondom. Kimenőben akkor szokott várakozni,ha valami bug van a kimenő beállítással...
Én leejtettem az egy napos E66-mat. Hatezer volt a kamera csere, mert valami megsérült benne és egy vékony, függőleges csík volt a képeken. Az akksija onnan kezdve szinte szemmel láthatóan merült készenlétben is. Aztán a használati utasításban olvastam, (egyedül ennél a készüléknél),hogy óvakodjunk a törpétől,meg a telefon leejtéstől, mert meg sérülhet a szoftver is... ami az akksi üzemidő romlását eredményezheti. Gravitáció,ugye; a súly a megbízhatóság jele,de nagyobb súly nagyobbat csattan, ha leesik... Az E51-et 3x ejtettem ki a kezemből,na,annak különösebb baja nemvolt sosem,csak a bal felső gombokat kellett visszatuszkolni a helyére.
Végső konklúzió: a leejtés utáni működés sok összetevőtől függ:anyaghasználat, összeszerelés, a leejtés magasságától, a becsapódás szögétől és a talajtól. Meg a szerencsétől. De alapvetően a nem ütésálló telefonokat nem erre gyártották.E71: hát...szép darab, jó darab, próbáltam is már, meghülyülnék az egymás mellé zsúfolt 3 mm átmérőjű gomboktól.
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
old rocker
veterán
válasz Dariusz #1118 üzenetére
A vlan wep kulcsát a beállításokban - csatlakozások - is add meg. Vagy a vlan keresésnél, már nem emlékszem pontosan. Különben minden postafiók csatlakozásnál eljátssza.
Úgy tűnik, ennek a telefonnak az e-mail kliensa neuralgikus pontja ...?
[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
Barátom. Az ilyen írott fórumokban az a legnagyobb probléma, hogy hiányzik belőle a metakommunikáció,amit legfeljebb hülye szmájlikkal lehet megpróbálni pótolni. Nem látod az arckifejezésem, nem hallod a hangsúlyom. Biztosíthatlak, semmilyen bajom nincs. És arról is biztosíthatlak, nem vagyok annyira exhibicionista, hogy itt osszam meg veletek a problémáimat, mert az egy fél könyvet kitenne, egyébként is, ott van rá a műsorom honlapja, a www.diagnozis.eu, a műsorokon kívül egy 5 részes, írásos, tulajdonképp önvallomás. Én itt első nekifutásból leírtam az első benyomásaimat, saját elveimre nagy ívben khm.... téve, miközben még időm sem volt rendesen megismerni a telefont. Emiatt még egy vitába is keveredtem, amely után mindenkitől elnézést kértem. Én, barátom, talán nehézelhinni, de a tisztességesebb elektronikus újságíró gárdához tartozom: a bőbeszédűségemet és a különböző részleteket a helyreigazítási kényszer vezérelte. Úgy éreztem ugyanis, az első benyomásaim alapján leírtak kedvét vehetik másoknak, hogy ezt a készüléket válassza. Lényegében igaza volt Pocinak, - részben - hogy hülyeségeket írkáltam. De ha jól emlékszem, ezért tőle is, de mindenkitől elnézést kértem. A "gondjaimat" azért tartottam szükségesnek megemlíteni, mert a billentyűkről (zöld gomb, piros gomb) leírtakban nem is vagyok autentikusnak tekinthető. Ezért szerettem volna minden leendő E52-es tulajdonost megnyugtatni, ha én meg tudtam 3-4 nap alatt szokni, akkor egy problémamente, átlagos kézügyességű ember fél-1 nap alatt.
Többet nem akarok írni, mert Jókaikat gépelek be, miközben magam tudom, ez mennyire paradox. Az E52 egy nagyon jó telefon, megbízható, nagyon megszerethető, ebben a kategóriában az élmezőnybe tartozik. Ár/érték arányban is jó választás. A többit nálam szakszerübben leírta Gyuri.A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
old rocker
veterán
Nézd. Nem szeretném itt a nagyérdeműt az eü. dolgaimmal traktálni, de egy autoimmun eredetű betegség következtében beálló időszakos ingervezetési (értsd: idegi ingervezetés) következtében az ujjaim néha zsibbadnak, érzéketlenebbek és főleg ügyetlenebbek szerencsésebb embertársaiménál. Ha én meg tudtam szokni a két gomb kicsit agyament pozícióját ... Ez kb. 3-4 nap. Elejében nagyon hiányzott az E51 homorú kiképzésű billentyűje. Most már nem. Itt utalnék vissza azE66/E52 fél kézzel nyomkodási megjegyzésére az előző versenyzőnek. Nem az izomerő hiányzik, hombre, A mikromozgásokkal szembeni rosszabb koordináció.
[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
Az E66 egy igen remek készülék. Aki szereti a "kitolom-betolom" típusú telefonokat, annak a kezelése még egyszerűbb is lehet, mint a billentyűs oldású billentyűzár. Ergonómiailag az E66 nagyon a topon van, viszont a telefonkönyve, hiába bazi nagy betű, nem nyerte el különösebben a tetszésemet. Tudásra hasonló a két készülék, de az E52 már lejátssza a wmv formátumot is. Amennyiben jól emlékszem, az E66 kameráját külön kell "ütegbe" helyezni, az oldalán található gomb csak az "elsütő billentyű". Az E52-nél a kamera beüzemelését is ez végzi. Ami nekem az E52-ben rohadt sokatlan volt, a menü, illetve törlés billentyűk alatt-felett meglapuló választó és "zöld", piros" gombok. Azoknak sokat mellényomtam,bagytörlést, vagy menüt, vagy egyest ill.hármast nyomtam. De azóta megszoktam. Az e-mail kezelése az E52-nek zseniális. Problémáim voltak a hangutasítások felismerésével; aztán egyszer csak beállt. Igaz, párszor az anyját is emlegettem. Az E52 számbillentyűinak nyomáspontja, kezelhetősége etalon. Komolyan, egyszerűen példásan jó. Az E66 sem rossz, de ... Zenelejátszás: szerintem u.a. De. Az E66 akksija messze nem E52. Vagy a fogyasztás. Vagy mindkettő. Én most a nyaralás alatt örökké a telefont puttyogtattam. Odafele úton kb. 25 percig néztem a Pat Garett és Billy a kölyköt, majd kb. 2 - 2.5 órát zenére aludtam a vonaton. Utána örökké a netet és az e-maileket turkáltam.Fényképeztem. Telefonom nem igen volt, de másnap állandóan Nokia mapeztem és a GPS-tb@szkuráltam. Útvonalakat terveztem. Stb. 23 órakor sipákolt először, hogy enni kér. Az E66 már az első nap kapitulált volna. Akárkivel eddig beszéltem: használva egészségesen 1, 1.5 napot bír ki egy etetéssel. És sokan el is adják emiatt. Az E52-es gyönyörű, az E66 exkluzív. Viszont ennek az exkluzivitásnak súlya van. Szó szerint. Fél kézzel sms-t pötyögni meg tartani ... nem is olyan egyszerű. Én a vízilovakkal ésaz E52-vel vagyok. Sokat tud -szerintem többet, mint az E66. Az akksi kapacitása is egyértelműen mellette szól.
Ja. Viszont az E66 ha jól emlékszem, 110 MB belső memóriájú, az E52 "csak" 55. Viszont legalább nem érzel rá kényszert, hogy minden sz.r, felesleges progival telenyomd.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Eredeti játékok OFF topik
- Külpolitika
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Háztartási gépek
- Path of Exile 2
- Vicces képek
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest