Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ben11
őstag
válasz old rocker #203 üzenetére
Csak nem te is nyugdíjba küldöd az e51-et?
-
őstag
válasz old rocker #203 üzenetére
Lassan az egész E51 topic itt lesz... Viszont ha sokáig húzzák, a végén még Omia lesz belőle!!!
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
Joe bácsi
őstag
válasz old rocker #225 üzenetére
De komoly!!!
A 1430 és a személyes lóf...t nem tud róla, h. lenne-e és ha igen mikor.
Ekkora kamu, sz@r szöveget!Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
lindermen
senior tag
-
ben11
őstag
válasz old rocker #463 üzenetére
Gratulálok az újításhoz
Nehéz volt megválni az e51-től?Összehasonlítva a kettőt,milyen érzéseid vannak?
Kíváncsian várom a beszámolót! -
Joe bácsi
őstag
Hol vetted? Gyári 2 év garis?
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
ben11
őstag
Hosszú a nász old rocker?
-
-Maci-
addikt
válasz old rocker #470 üzenetére
Most ebből én nem értem, hogy végül sikerült belőni az email klienst? Végül tudja wifi-n keresztül frissíteni a maileket?
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
ben11
őstag
válasz old rocker #470 üzenetére
Mivel nekem címezted a hozzászólást,úgy érzem meg kell köszönnöm,tanulságos leírás volt.
Összegezve: -pc suite frissítését hanyagolni (amíg az adatok átmentése zajlik)
-memóriakártya formázása különösen ajánlott
Köszi szépen!
Jah,Poci.Máskor legyél meggondoltabb és körültekintőbb,old rocker régi motoros már itt és a neve alatt uralkodó senior tag titulus is vmit jelent..[ Szerkesztve ]
-
Poci3
tag
válasz old rocker #476 üzenetére
Kedves Old Rocker!
Nem akartam benned sem kisebbségi érzést kelteni, de legfőképpen nem szerettem volna kiváltani belőled azt az őszinteségi rohamot, melynek eredményeképpen leírtad egész kórtörténeted (amiért őszinte együttérzésemet szeretném kifejezem). Arra végkép nem szerettem volna rávenni téged, hogy az említett látóideg gyulladásod miatt kínszenvedélyeket élj át.
Én csak arra gondoltam, hogy jó lenne a hozzászólásokat úgy olvasni, hogy az ember nem azzal törődik, hogy megpróbálja azt rejtvényként megfejteni… Semmi baj, a lelkivilágomba nem gázoltál bele, emiatt nem kell, hogy lelkiismeret gyötörjön, lehülyézni pedig nem hülyéztem le soha senkit, még „kvázi” sem! (Azt sem értem - de ez végképp nem topic téma, hogy hogyan lehet valaki újságíró ilyen katasztrofális géppel ???)
A tapasztalataidat pedig biztosan köszönettel veszi mindenki (hiszen ezért van a topic, nem azért, hogy tele offoljuk ilyen személyeskedéssel), csak úgy tedd szerintem, hogy rajtad kívűl más is megértse!
[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
válasz old rocker #476 üzenetére
Hát nekem semmi közöm a szócsatához, de a szerény véleményem szerint nem ér ennyit az egész! De tényleg! ZEN! Ráadásul én vagyok leg hülyébb, úgyhogy bocs Rockker, lenyúltam tőled a címet...
Egyébként (esküszöm nem okoskodásból) de nekem eddig minden talafonom hülye volt, amég nem formáztam VELE a memóriakártyát. Nekem ez egy nagy tanulság lett. Ha új telefon és veszek bele kártyát akkor opciók--->kártya formázása. Ez a leg első, utána kezdem beállítgatni.Mégegyszer mondom neked és Pocinak:
Z E N !
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Tutivesztes
tag
válasz old rocker #482 üzenetére
Most hogy igen magas műveltségi szintet megütve kemény és okos legényként odamondogattatok egymásnak, nem lehetne egy beszámolót olvasni a telefonról? Értem én hogy mindenkinek megvan a maga baja, nekem pont az, hogy szeretnék minél többet megtudni erről a készülékről, és ebben az tud segíteni aki már birtokol ilyet, és van oly' szíves megosztani velünk a tapasztalatait. Nem igénylem a választékos beszédet/megfogalmazást, kihámozom a lényeget a sorok közül, csak írjatok... (old rocker könyörülj, mert gondolom nem én vagyok az egyetlen aki szívesen olvasná -akár hibás tördeléssel is- a tapasztalataid...és igen, hülye vagyok és primitív, de ez most -remélem- mellékes.
Agyatlan idiótaként élni jó. Én csak tudom.
-
Joe bácsi
őstag
válasz old rocker #486 üzenetére
Akkor az Oskola u.-ban vetted a sufni gsm-ben?
Ez E51-t és az E66-ot miért is adtad el? Mi volt velük a baj?
Mielőtt megvetted az E52-t nem nyomkodtad meg a telót, h. mennyire tudod használni?Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
old rocker
veterán
válasz old rocker #486 üzenetére
folyt.:
Az E66 névjegyzéke nekem nem nagyon tetszett. Nos, ami ott nem tetszett, jelentem, az E52-ben ki van küszöbölve.Az én e-mail és memkari problémámmal tehát (meg az indításnál a bádog hang...) le is zárult a kifogásom az E52 ellen. Illetve ... a billentyű, de az szokás kérdése..(Mellesleg: az ujjaim nem virsli ujjak, valamikor gordonkás voltam. Viszont most már viszonylag érzéketlenek és ügyetlenek.)
Menü: qrva nagy piros pont. A menü annyira jól átgondolt,ha némi változtatást eszközöl bele az ember a saját szája íze szerint, a best menü, amit régebben még fel-felraktam a teflonjaimra, itt már totál felesleges. Én az E66-ból koppintva csináltam egy kommunikáció nevezetű mappát, abbabele: üzenetek, e-mail, névjegyzék, gyorshívás, híváspostafiók, én ide raktam be ahandy blaclistet és ab.remindert is. A Naplót a gyök.menüben hagytam. Újnak csináltam még egy"szervező" c.mappát, ebbe szórtam a naptár progikat, az időjárás, szülinap stb.ikonokat. Lényeg az, szebb ikonok, jobb elnevezések, sokkal áttekinthetőbb.
Én handy taskmant és smart settingset raktam fel rá, szerintem doszta elég. Megjegyzem, font magnifier gyárilag van benne. A teló gyors, nagyon gyors, én nem tapasztaltam,hogy a térerővel baj lenne, nem visszhangos, jól hallható...Tehát amit eddig próbáltam rajta,az kiváló, a fólia viszont az enyémen sz@r. Zenejátszót már írtam, a többlet szolgáltatás éshangképek miatt érdemes felrakni rá a PowerMP3 nevű lejátszót, ami jobb a többi hasonló telepíthetőnél is...
Az akksi úgy tűnik,igazolja az előzetes hírnevet, bírja, mint isten a szidást.Eddigi tapasztalataim alapján azt tudom írni: az E52 tképpen luxus kivitele az E51-nek, a GPS, a nagyobb kijelző, a proci és egyéb szolgáltatások miatt gyakorlatilag ez az első, amaz a másodosztály. És akkor nem beszéltem még ugye a külsőről....
Rövid konklúzió: jobb az E66-nál is, a 80 rugót messze megéri annak,aki hosszabb időre akar telefont venni. Az E52 minden kellemetlenségem ellenére: a TELEFON.A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Joe bácsi
őstag
válasz old rocker #491 üzenetére
Az E66 meddig volt meg? Egyáltalán a min. 10 töltés megvolt, h. az akksi elérje a tényleges teljesítményét?
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
BiP
nagyúr
válasz old rocker #491 üzenetére
felesleges haragot tartani. Csak Tutivesztes azon panaszára utalt, hogy szívesebben olvasna beszámolót a szájkarate helyett.
Érdemes egyébként az E55-ös topikban is olvasgatni az infóra vágyóknak.
Nokiaprogramos tesztet pedig csak nagyon fanatikusok olvassanak. Hát látjátok nekem azokat olvasni okos fizikai fájdalmat. -
Poci3
tag
válasz old rocker #512 üzenetére
Nem értem milyen kis fehér keretről beszélsz
-
aktív tag
válasz old rocker #511 üzenetére
Szia! Enabledre van állítva, de csak a teendőkhöz ír eggyel több eseményt, ha rákattintok akkor kiírja a naptárban, hogy hány fok van és mennyi a szél sebessége.
Az intranetet valaki megmondaná, hogy mire jó?[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz old rocker #516 üzenetére
Ebben nincs autófókusz, fehér keretet még nem láttam benne, zöldet meg pláne.
-
Poci3
tag
válasz old rocker #516 üzenetére
Most már vágom . Az amiről te beszélsz az az E52-ben nincs és nem is lehetet, mert ebben sajna nincs autofókusz! Ebben a telcsiben FIX fókuszos kamera van. Összetéveszted valószínűleg a korábbi telóddal! Itt ahogy lenyomod az exponáló gombot mindjárt készíti is a képet.
-
válasz old rocker #525 üzenetére
Ez utóbbi két program FP2-es verzióját próbálod telepíteni? Apropó Internet Radio, az be van építve az N78-ba (szintén FP2), nem lehet hogy itt is már fenn van, csak el van rejtve?
“All nothings are not equal.”
-
válasz old rocker #528 üzenetére
Akkor ezt elkúrták, nem kicsit, nagyon... Mondjuk annyira meg se lepődök rajta. (Én is jártam hasonlóan egy 5800-val, kontra az Application TRK, ami fejlesztéshez kellett volna.)
A töltés meg egy érdekes kérdés, nagynehezen végre megcsinálják az USB-n keresztüli töltést, amit az S40-es telefonok, meg a konkurencia már régóta tud, erre itt meg nem jó Biztos nem árt neki annyira. Esetleg nézd meg, nem lehet-e kikapcsolni az USB kapcsolat beállításainál - a P1i pl. tudott ilyet.
“All nothings are not equal.”
-
Dare2Live
félisten
válasz old rocker #511 üzenetére
Még1 ember van itt akinek a hszeit 2*kell elolvasnom ő neddudki, de ő direkt csinálja.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Poci3
tag
válasz old rocker #525 üzenetére
Nálam működik azInetrnet Rádió minden gond nélkül.
-
Poci3
tag
válasz old rocker #531 üzenetére
Nem lehet a töltést leállítani semmilyen módon, de nem is kell! Ezekben már olyan akku van, ami nemcsak, hogy tolerálja az iylen sok be-ki töltést hanem "szereti". Ez ne zavarjon. Az Inetrnet rádiót pedig telepísd fel mégegyszer, most töltöttem fel: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.php?name=letoltesek&op=lista&nezet=1&rendez=3&irany=1&cat=0&download=26709
-
Poci3
tag
válasz old rocker #541 üzenetére
Hüha! És ugye azt mondtad, hogy elvileg rajta volt, csak nem látod sehol? Próbáld meg: Menü/Vezérlőpult/Alk. kezelő/Telepített alkalmazásoknál megnézni, hogy fel van-e ott telepítve. Ha igen, próbáld eltávolítani, ha nem megy akkor sajna szerntem a hard reset segít csak rajta...
Bár az is lehet, hogy rossz verziót próbáltál telepíteni. Pü-ben küld el az e-mail címedet, elküldöm azt a vertzát, amit én telepítettem és kitűnően megy rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Poci3
tag
válasz old rocker #541 üzenetére
Bocs megtaláltam az e-amail címed, küldöm a progit
-
old rocker
veterán
válasz old rocker #544 üzenetére
ment válasz
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
-Maci-
addikt
válasz old rocker #546 üzenetére
Ez az! Tapasztaljátok ki rendesen a masinát, hogy mire én is meg tudom venni, már tudjatok mindent!
-
Dare2Live
félisten
válasz old rocker #554 üzenetére
Nem megint a sör?
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Joe bácsi
őstag
válasz old rocker #569 üzenetére
A régi verzió igen, de arra van megoldás, mert csak egy fájlt kell letörölni.
A legújabbal semmi gond nincs!!!Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Poci3
tag
válasz old rocker #569 üzenetére
Hali!
Küldtem a mailedre egy üzit!
-
vladgabor
tag
válasz old rocker #585 üzenetére
Ezzel nem kell foglalkozni, az X-plore az N82-re is 208MHz-et ír ki....
-
NGyuri
aktív tag
válasz old rocker #587 üzenetére
szia! nekem a 2.2-es phonetinfo van fenn, az korrektül felismeri a procit. A Nokiaprogramokon fent van, de szignózni kell.
hm, volt már minden Nokia S40, S60, iPhone, WinMo, na meg android és cégesként BB...
-
Dariusz
csendes tag
válasz old rocker #587 üzenetére
Old Rocker! Láttam e66 fórumban, hogy olyanod is volt, én az e52 és az e66 között hezitálok, te igy megtapasztalva mind2t melyikre voksolnál, ha most kéne venni? Előre is köszi!
-
adm
őstag
válasz old rocker #592 üzenetére
az örökké neteztem-ből és állandóan gps-eztemből elég nehéz levonni az akksi valódi teljesítményét. 25g a különbség,120-121g összesen az E66.
nemhogy egy érett felnőttnek, de egy egészséges 8-10 éves gyereknek sem szabad, hogy problémát okozzon a megtartása pár percig.minden személyeskedés nélkül, ezek a szóvirágok nem feltétlenül hiányoznak egy hosszútávú tapasztalaton alapuló termékleírásból..
16core - 32thread - 64gb
-
Poci3
tag
válasz old rocker #594 üzenetére
Meg tudom erősíteni! Az aksija, de az egész teló király! Na mi van Old roker? Megjöttél a nyaralásból? Rendbejött a telcsid?
-
adm
őstag
válasz old rocker #594 üzenetére
ha össze tudnám hasonlítani vagy ki tudnám próbálni megvétel előtt, nyilván nem kérdezném.
nem tudom milyen egy munka/szabadnapod, de 2 napi ki tudja mennyi videózás, gps útvonal tervezéses móka, netezés és mp3 hallgatás nekem nem mond sokat.
az igen, ha 6-8 órán keresztül bírta a városnézést bekapcsolt gps-szel, ha órákon keresztül végig lehet használni bluetooth-on keresztül modemként egy laptoppal, ha wifin simán meglehet tölteni egy 4/8/16gb-s kártyát adatokkal, ha felvettél egy kétórás hajóutat stb.
16core - 32thread - 64gb
-
Dariusz
csendes tag
válasz old rocker #592 üzenetére
Huh köszi a gyors és részletes választ, ma sikerült nyomkodni egy E52t és nagyon tetszett. Amit mondtál a "zöld" és "piros" gombokkal azonnal feltünt nekem is egy perc után, de ha azt mondod megszokható hiszek neked!. Köszi mégegyszer, asszem eldőlt a kérdés, az erősebb akksi miatt eddig is az E52 felé húztam, de most már biztos
-
Poci3
tag
válasz old rocker #598 üzenetére
Örülök, hogy nem adtad el! Jó kis teló ez, hidd el . A Wmw-t pedig a Realplayer lejátsza.
-
ppress
csendes tag
válasz old rocker #609 üzenetére
Nekem a kártya nélkül is megmaradtak a problémák.
-
NGyuri
aktív tag
válasz old rocker #600 üzenetére
Sziasztok!
Nekem is volt e66-om, sőt e71-m is, meg egy rakás N szériás (n70/78/79/80/82/85/95).
A Nokia e66 nem igazán hasonlítható össze ezzel az e52-vel, mert egészen más kiadású op rendszer hajtja őket (FP1 és FP2). Általában az FP1 gyorsabb, mert kevesebb animációt használ, de mivel ebben igen erős proci van, emiatt ennél nem vehető észre ez. Ami emellett szól, hogy a mozgásérzékelő nemcsak képernyőt forgat, hanem érzékeli, ha fejre fordítod a telódat és akkor pl. elnémítja a csengetést bejövő hívásnál. Ebben van magnetometer, vagy belső iránytű (igaz ezt egyenlőre csak Nokia Maps használja). Aztán ott a jobb aksi (nálam -napközbeni folyamatos BT mellett- éppencsak kihúzta 1 napot az e66; egyébként éppen emiatt "adtam vissza" 2 nap után az e75-öt; ugyanaz az akksi hajtja mindkettőt). Az e66-nak gyenge a flexi előlapja, ha megnyomod könnyen behajlik és hamarabb sérül(het) a kijelzője. Ezenkívűl ennek szerintem jobb a kamerája, videóban ez tudja a VGA-t az e66 csak a qvga-t. Tudsz a fényképekhez gps koordinátát rögzíteni. A galériája olyan mint az N-szériának.
Ami nekem tetszik, hogy végre egy olyan PF2-es telefon, amin (csakúgy mint a korábbi telefonoknál pl. n95 vagy e66/71) be lehet az órát képernyővédőnek állítani alapból (ezt pl. nem tudják az n78/79-ek; most nem beszélek az n85-ről ami ugyan tudja, de az amoled miatt világít ilyenkor a kijelző ezen része).
És tényleg baromi jó dolog az usb töltés, ami kár, hogy bőrtok helyett a usb-Nokia töltőcsati átalakítót adták hozzá.Viszont ebben és az e55ben (meg valszeg az e72-ben is) a Nokia elkezdett spórolni a fémmel; hajszálvékony akkuhátlap, fém utánzatú keret ("krómozott" műanyag). Bár így utólag már nem mernék megesküdni, hogy az e66/71 esetében ez teljesen fém-e vagy ugyanígy fémezett műanyag.
De: gondolom, hamarosan jön majd az e66 utód, mert anno ez az e71-el együtt jön és őszre beígérték az e72-t.
[ Szerkesztve ]
hm, volt már minden Nokia S40, S60, iPhone, WinMo, na meg android és cégesként BB...
-
NGyuri
aktív tag
válasz old rocker #600 üzenetére
Lehet, hogy csak az enyém, de néztem a Phonetinfóval: indulás után minimum 0.39-0.43 Wattot mutatott.Minimum: 0.22 W. Az E52-nél ez 0.15-0.20/0.03. Az E51 0.27/0.02 volt.
Csak egy tanács, inkább az áramfelvételt nézd, abból 1 az 1be tudsz az akku működőképességére (is) következtetni, pl. 50mA-t vesz fel az enyém, ha világít a képernyője, az akkum 1500mAh-s (bár az Energy profiler szerint 1539mAh), akkor így 30órát tud a telefon.
-
Dariusz
csendes tag
válasz old rocker #601 üzenetére
Nem értem mi bajod van. Én kérdeztem valamit, te válaszoltál, én megköszöntem neked. Hogy ebbe te hol éreztél késztetés arra, h megosszad a gondjaid, vagy hogy bármilyen negatív hangvételt hol véltél felfedezni nemtudom, de biztosíthatlak, hogy ilyenről szó nem volt. Na mind1, ennyit erről, amúgy a telóval kapcsolatban várok egy picit míg kiforrottabb lesz, esetleg jön egy új sw, addig meg megpróbálom újratetetni teljesen nokia boltban az n73at hátha jó lesz, ha nem akkor meg leszarom és veszek egy ilyet.
-
-Maci-
addikt
válasz old rocker #625 üzenetére
Nekem azzal nem volt bajom. Mármint, hogy az is tetszett, pedig azért nyomkorásztam rendesen. Igaz egy 3G-s netezés némi zenehallgatással megtette volna a hatását, de így nekem simán bírt 3 napot. (a 4. nap reggel még 2-esen volt).
Mondjuk az egészhez hozzá tartozik, hogy én a már sokat emlegetett 6300-ból indulok ki, ami nekem napi 2x1 óra zene hallgatással kerek 1 napig él...
(na jó, nem merül le koppra, de a másnapot már nem bírná)If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
bb78
csendes tag
válasz old rocker #624 üzenetére
Köszönöm! így akkor korrekt! már csak a T-mobilnál kell, hogy megjelenjen, Tudom Te old rocker nem vagy kibékülve velük.. picit az a SAR érték azért még sok kicsit, bár az E51 után csökkent. Te ennek tuti utánajártál, szakmai tevékenységed miatt is, mi a véleményed róla?
-
-Maci-
addikt
válasz old rocker #656 üzenetére
E75 már nincs a témobilnál.... (meg E51 sem)
-
-Maci-
addikt
válasz old rocker #658 üzenetére
Én is!
Persze lehet hogy épp nincs raktáron, de annak kisebb az esélye! Kattints rá a készülékre, hogy az ár kombinációkat mutassa külömböző opciók esetén. Na oda van írva mindegyikhez hogy "már nem rendelhető".
Azért valljuk be, nem akkora eresztés az... Ha nem nézzük, hogy az E52/E55 kezdeti hibákkal küzd, akkor az E75-nek esélye sincs mellette. sztem legalábbis. Nameg az E75-nél vannak 100-szor jobb qwerty csúszkák, ha azt nézzük.If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
NGyuri
aktív tag
válasz old rocker #663 üzenetére
A fene egye meg!
korábban ez jól ment az n79-en és ahogy néztem az e52-n is ua verzió volt fent gyárilag.hm, volt már minden Nokia S40, S60, iPhone, WinMo, na meg android és cégesként BB...
-
Joe bácsi
őstag
válasz old rocker #667 üzenetére
Old, jól láttam, h. eladó az E52-d???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest