Hirdetés

2024. június 21., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#17013) stewe780 válasza BiP (#17009) üzenetére


stewe780
őstag

Feltűnően hasonlóak a problémáink :D Véletlenül nem azért volt HR nálad is, mert a nokiánál újraraktűk az 50-est? Én tegnap voltam a wesetendbe, nem is nagyon problémáztak, mondtam, hogy a quickoffice miatt kérem, hogy rakják fel az 50-est annak ellenére, hogy már rajta van, átvették, 1,5 óra szambázás és lett quickoffice-om. Szóval aki nem akar Phoenixel vesződni az nyugodtan ballagjon be a nokiához, és lesz quickoffice.

Ami viszont most nem megy, hogy letöltöttem az ingyenes 6-os quickoffice upgrade-et, és installkor azt mondja, hogy frissítési hiba, és kész. Lehet, hogy le kellene az alkalmazáskezelőből törölnöm előtte a 4-est, de még 1enlőre nem mertem, mert azt csak HR-el tudom visszarakni, és tegnap is vagy éjjel 1-ig pakoltam mindent vissza. Szóval ha valaki biztos utat lát az ingyenes quickoffice upgrade-re, kérem ossza meg velem, velünk.

Aki nem tud mit kezdeni a magával a frissítés idejére, annak ajánlom a játékteremben a shrek pinballt. Bedobtam 200 forintot és háromnegyed óra után úgy hagytam ott, hogy még maradt benne játék, de már baromira untam. Már az idegesített, mikor extra ballt hallottam, mert éreztem, hogy sosem lesz vége...

rin02: már soxor ajánlottam itt, hogy ha nem akarod törölni, át kell írni a hozzáférési pont nevét wap-ról wap1-re, vagy net-ről net1-re, és tuti egy program sem tudja használni a netet. És bármikor visszaállíthatod, ha kell.

FRENK1988: igen, végre megcsinálták a böngészőt, nagyon ütős lett, ovi sem lépeget ki.

Barthezz2: lehet, hogy 5530-ra nem jött ki új szoft, de vigasztaljon, hogy most nem előzzük annak a szoftverét, éppen csak beérjük.

A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.