Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Én fullHD-ben azért kíváncsi vagyok a filmecskére, bitang jól néz ki, mer meglestem, de nem ezért akarom annyira megnézni. Hanem mer bele is hallgattam

-
BITBOYS
addikt
-
joey04
titán
Szerintem nagyon jó lett a film is, de a zene is nagyon bejön.
-
eddie17
addikt
Igen, DP mindörökké ott lesz a szeren.

Tron-ra meg ezek után is kíváncsi vagyok. -
Bada Bing
tag
Másfél percen át vártam, hogy elkezdődjön a szám. Aztán kicsit csalódott voltam. A Daft Punkot pedig szeretem.
-
Csemike
aktív tag
A régi Tront láttam, ezt az új tronörököst még nem. A Daft Punkot meg szeretem.

-
Nordic
Közösségépítő
Nekem eddig nemhogy a film, de minden ami a Tron-al kapcsolatos kimaradt az életemből
. -
mzs718675
csendes tag
nemtom hány éves vagy de ha régi róka, akkor esetleg tod, hogy anno réges régen a pc hajnalán ez nem egy mindennapi dolog volt, hogy minden egyes embernek xboxa +laposa legyen és minden nap facebookon kapálhat a legjobb haverjával. Mondhatni "misztikus" dolog volt nem 1 mindenki számára érthető logikus eszköz tárgy stb stb... Szal anno ezeknek a "tudatlan" embereknek egy hatalmas "wauw" dolog maradt...
-
Crystalheart
őstag
A régi és új filmnek nagyon hasonló hibái és tulajdonságai voltak, ajánlom az első részről szóló SFportalos cikket, meg az idei folytatásról szóló locutus cikket. Röviden: üres film ötletes technikával. Anno a Tron nagyon csúcstechnek számított, ami ma már persze nem egyszerű, de a folytatásban vannak jó ötletek és megvalósítások, pl. a 3D és 2D váltakozása.
-
Hát...a régit én sem láttam, én arra számítottam, hogy köze lesz a Tron 2.0hoz, de igazából nulla egyezés...Nézhető volt, Barátnőmnek tetszett, én láttam már jobbat is. Bár nem csalódtam akkorát, mint a Prince of Persia mozifilmjében.
-
mzs718675
csendes tag
csak nemérted ennyi lesd meg a 82 es tront és gondolkozz hogy anno mekkora bázisa volt/van neki...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- SZÉP! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Corsair Vengeance 64GB (2x32GB) DDR5 6000MT/s CL40 XMP black kit - ÚJ, bontatlan, garis - ELADÓ!
- Garanciával, Számlával! Logitech G29 Driving Force Racing Wheel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

.