Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Toka_
senior tag
válasz
csavarlazito
üzenetére
most miért, a Porsche után azoknak volt a legjobb hangulata.. (bár lehet, hogy azóta kinőttem belőle, de akkoriban nagyon tetszett)
Kinőttél belőle ... mondom ezt azért, mert pl. nekem a Porsche után már rohadtul nem tetszett az a "faltól falig pattanok és ettől nekem most valami baromira jó" feeling ... és, ha kinőttél a hátsónézetes vezetésből - vezetsz az életben is -, akkor már a cicomázás se fog majd meg...Vagy tévedek...

-
joshua7
veterán
válasz
csavarlazito
üzenetére
Nem mondom, h rosszak voltak, csak minek még egy? Ha az a stílus kell, ot az a 2 rész.

-
[pod]Diablo
őstag
válasz
csavarlazito
üzenetére
Ezzel nem vagy egyedül,nekem is nagyon bejöttek az underground-ok.
Szerintem annyi kéne bele hogy esetleg rendőr üldözést belerakni,jobb grafika,ugyan az a hangulat,és tökéletes lenne.De én már nem igazan hiszek benne hogy kitudnak adni megint 1 normális nfs-t...
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Szerintem annyi kéne bele hogy esetleg rendőr üldözést belerakni,jobb grafika,ugyan az a hangulat,és tökéletes lenne.De én már nem igazan hiszek benne hogy kitudnak adni megint 1 normális nfs-t...