Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soderes
senior tag
Kifogom próbálni a gamet Linuxon, meg valami másik gépen és akkor kiderül, hogy mi a szitu?
-
PauloLajos
csendes tag
válasz
LamerGyuri #197 üzenetére
Köszönöm!
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
PauloLajos #193 üzenetére
Safehouse-Customization és ott a shop-okban az Inventori fülön vannak a megnyert cuccok.
Befogadóképességük véges; az érzés, amikor kártyafordításnál egy 4 vagy 5 csillagos cuccnál kiírja, hogy tele az adott Inventori, ezért szaréé-hugyéé eladtad...
Na az megfizethetetlen -
2 kérdésem volna.
Kézi váltó csak drag versenyen van, amúgy automata van csak?
Csalót lehet valahol jelenteni? -
PauloLajos
csendes tag
https://images.app.goo.gl/27S1X2iWEUmggo4h8
-
PauloLajos
csendes tag
A verseny végén lehet választani egy kártyát az ötből. Ha pl. egy tuning-alkatrészt nyerek, azt hol tudom beépíteni? A safehousban nem találtam, azért gondolom hogy rossz helyen keresgélek. Holnap ráérek, átnyálazom mégegyszer
-
MrDerekas
addikt
válasz
PauloLajos #184 üzenetére
Milyen kártyák? Melyik szeró?
-
PauloLajos
csendes tag
https://youtu.be/moiPUk3dZAY
-
Yeffy
veterán
szero Nightriderz, csati altalaban GN1, esetleg 2.
ha nincs senki, neha atnezek EN 1-re is.elhiszem, h a masik lassabb, kimertebb, de nekem mar nincs annyi idom, kedvem meg erom belefeccolni, mint anno volt, kifejezetten jol jott a gyorsabb cash/rep dobalas, h mihamarabb megvehessem a kedvenceimet.
a grafikat meg tovabbra se ertem, mitol "verpistikesebb", emlekeim szerint anno ugyanilyen volt.
-
PauloLajos
csendes tag
Nem sikerült rájönni hogy a kártyákat hogy tudom használni! 🤔
Valaki tud segíteni? Köszönöm! -
nuke7
veterán
megnéztem, nagyon fun nosztalgia, de a menuk kicsit túl vannak bonyolítva ...
látszik, hogy micro transaction-re épült...A gamepadet csak akkor érzékeli, ha a játék indítása előtt már be volt kapcsolva.
Melyik szeró a legjobb... én találtam egyet, ahol végtelen pénz van, de ott nincs senki -
Soderes
senior tag
Egyébként most itt a PH-sok hol tolják, milyen szerveren? Milyen csatin kommunikáltok?
-
tutuhawer
őstag
válasz
MrDerekas #171 üzenetére
szevasz. Értem. Egy-két nap és talán lesz pár szabad pillanatom játszani.
Ott megyek, ahol a többség megy, mindegyfiatalos, gyorsabb, vérpistikés: nézőpont kérdése. Ajánlom kipróbálni mindenkinek, aki leszúrja a másikat, hogy elnyomott 5-8-10 nitrót a versenyben, hogy tessék kipróbálni elnyomni azt az 5-8-10 nitrót a versenybe, ütközés és hibátlan full extra menetet összerakni. Volt szerencsém, az se kutyafüle, és a vérpistike mindig veszít, ha én, te, mi meg jól felkészülten megyünk be. nitro, ready, nitro, pajzs,, ott , ahol kell, stb, nem részletezem.
Klasszikus, melós, veterános. Az idő pénz. Melózok eleget, inkább az időt itt megvásárolnám, a ranglétrát már véggijártam 10 éve, most csak versenyt akarok, kaparni nem nagyon.
mindegy, hétvégén nem utazom sehova... se. vissza... se... itthon vagyok, megyek pár versenyt, ahol kell, aztán nyomom.
-
MrDerekas
addikt
Kis #update
A legutóbbi frissítéssel bekerült pár új cucc World United Official (előtte ez volt a WUGG) szerver felhozatalába.
Autók:
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
Valamint kártyacsomagok (elfogadható árakon): Mistery part és skill, Bronze és Silver Part packok. Akinek van elverhető pénze.
Egyetlen verseny megtételével, pedig feloldásra kerül az első Event achi, ami egy platinum packot ad és ebben legalább egy darab négycsillagos alkatrész található. Természetesen ingyen. -
MrDerekas
addikt
válasz
LamerGyuri #169 üzenetére
Én is valami helyi korlátozásra, házirendre tippelek, főleg a neterror hibaüzi miatt. A router a fő gyanúsított.
-
LamerGyuri
senior tag
Milyen rendszered van? Honnan? Eredeti, aktivált? Routerben a tűzfal ki van kapcsolva, UPnP pedig be? Alapbeállításon megy, vagy esetleg túl szigorú szabályok nincsenek benne beállítva? Mikor volt utoljára újraindítva? TP-Link-ek szeretnek 2-3 havonta meghülyülni.
Honnan töltötted le a játék állományát, valamint a launcher-t?Azért nem értem, miért nem jó nálad, mert nekem a laposon aktivált, naprakész W10 Pro van, free Avast, Inteles videokari, és csak a microsoft adathalász szarjait kapcsoltam ki, minden más gyári beállítás. A grafikai megjelenítés nyilván nem fullos az integrált miatt, de bármikor tudok játszani online.
Ja, és kizárólag wifi-n nyomulok a laptopon. -
Attici
őstag
Már nyomom is! Ez jó hír volt, Köszönet érte!
-
Húhú, öröm volt olvasni a cikket, le is szedtem, megy szépen a játék, ezer köszönet.
Egyelőre a nightriderz-re regeltem be, de kipróbálom a másikat is mert látom többen ott vannak. -
tutuhawer
őstag
szevasztok
dolgozom folyamtosan, nincs időm belépni
van viszont kábelem, stabil a net, talán,
hova kell majd lépni, nightriderz marad? -
-Rolika-
senior tag
Ezt dobta az előbb
Azt tudjátok, hogy acsiknál mi az az event? -
-Rolika-
senior tag
Köszi
Azt hittem változik. Szívesen mentem volna Hastingsen pár körrel többet. -
F1vito
újonc
sziasztok!
segitseget kernek
letoltottem a jatekot, kiralyul regisztraltam, mar 200at vert a szivem a toltokepernyonel, majd a jatek becrashelt...
es folyamatosan be is crashel
crashdumpba ezt irja: 'unhandled exception at 0x009e9521 in nfsw.exe: access violation reading location 0x00000008'
majd a gamlauncher kiirja, hogy 'killed by task manager'
valaki valami gyogyirt tud ra? lovesem sincs mi lehet.. -
Soderes
senior tag
Kaptam valami frissítést reggel, de ez sem segített.
Még talán szarabb lett, mint volt.Szvsz vannak itt szerver problémák bőven.
-
-Rolika-
senior tag
Ezek a rózsaszín pöttyös versenyek változnak vagy mindig csak ugyanaz a 4 van?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy klasszikus, illegális, utcai, online, izom-árkád autóversenyzős játék feléledt a múltból.
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest