Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
MrDerekas
üzenetére
szevasz. Értem. Egy-két nap és talán lesz pár szabad pillanatom játszani.
Ott megyek, ahol a többség megy, mindegyfiatalos, gyorsabb, vérpistikés: nézőpont kérdése. Ajánlom kipróbálni mindenkinek, aki leszúrja a másikat, hogy elnyomott 5-8-10 nitrót a versenyben, hogy tessék kipróbálni elnyomni azt az 5-8-10 nitrót a versenybe, ütközés és hibátlan full extra menetet összerakni. Volt szerencsém, az se kutyafüle, és a vérpistike mindig veszít, ha én, te, mi meg jól felkészülten megyünk be. nitro, ready, nitro, pajzs,, ott , ahol kell, stb, nem részletezem.
Klasszikus, melós, veterános. Az idő pénz. Melózok eleget, inkább az időt itt megvásárolnám, a ranglétrát már véggijártam 10 éve, most csak versenyt akarok, kaparni nem nagyon.
mindegy, hétvégén nem utazom sehova... se. vissza... se... itthon vagyok, megyek pár versenyt, ahol kell, aztán nyomom.
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest