- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
MrDerekas #171 üzenetére
szevasz. Értem. Egy-két nap és talán lesz pár szabad pillanatom játszani.
Ott megyek, ahol a többség megy, mindegyfiatalos, gyorsabb, vérpistikés: nézőpont kérdése. Ajánlom kipróbálni mindenkinek, aki leszúrja a másikat, hogy elnyomott 5-8-10 nitrót a versenyben, hogy tessék kipróbálni elnyomni azt az 5-8-10 nitrót a versenybe, ütközés és hibátlan full extra menetet összerakni. Volt szerencsém, az se kutyafüle, és a vérpistike mindig veszít, ha én, te, mi meg jól felkészülten megyünk be. nitro, ready, nitro, pajzs,, ott , ahol kell, stb, nem részletezem.
Klasszikus, melós, veterános. Az idő pénz. Melózok eleget, inkább az időt itt megvásárolnám, a ranglétrát már véggijártam 10 éve, most csak versenyt akarok, kaparni nem nagyon.
mindegy, hétvégén nem utazom sehova... se. vissza... se... itthon vagyok, megyek pár versenyt, ahol kell, aztán nyomom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest