Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Ja, hát teszteket csak valódi HW-n, az nem kérdés. De egy ilyenhez, amihez csak a 3D gyorsító kell, miért ne?
Ha csak játszol, akkor a virtuális gép mehet teljes képernyőre. Ha minden jó, észre se veszed.A PCem amit használsz, tényleg emulátor, ami több erőforrást kér szerintem, egy virtuálgép nem így működik, az szerintem gyorsabb lehet. Illetve azt néztem, hogy a Qemu pl. tud x86 prociból is többfélét (meg akár Powert, ARM-ot, stb. is)
Lehet kipróbálom majd, mert van Win98/DOS gépem Qemu/KVM-en, mit csinál, ha egy "igazi" Pentium 1 kerül alá
-
Ja, ez így biztos, hogy elég egyedi konfig volt

Virtualizácó sem egy agysebészet, és sok mindenben megkönnyítheti a dolgod (pl. elég egyszer összelapátolni egy működő gépet, onnantól az költöztethető, stb.)
Ha Windowst használsz, akkor abban ott is lesz a Hyper-V (Home-ban talán nem.) -
Nem emuláció, hanem virtuális gépet mondtam, aminek oda lehet adni a Voodoo-t. Meg hát, elég messze van egy Win11-en fizikai gépen futtatott bármi is egy retro élménytől, főleg ha bugos is
Egy olyan gépen, amin a kollega tesztelt, virtuálison is elfut akármilyen 20 éves játék, fura, hogy nálad bármi megroggyan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ-BONTATLAN ! Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Digital Edition 30th Anniversary Limited Edition Bundle
- Minőségi Seasonic 850W- os gold minősítésű tápegység!
- Újszerű ÉRINTŐS Dell,FullHD IPS i7 8665u(8x4,8Ghz)IntelUHD,16-32GB RAM,512SSD,Új akku
- Playstation 5 + 1 kontroller
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi