- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
De azért azt tegyük hozzá, hogy ott vagytok Ti is mindig, mint LG "védők".
LG-ről jót vagy semmit, és ha valaki le meri írni negatív tapasztalatait, akkor jajj neki, mentek rá.
Szóval kettőn áll a vásár, ezt el kell ismernetek. Vannak a rajongók, meg az ellenrajongók, de alapvetően semleges emberekből van a legtöbb, akik között van, akinek vannak negatív véleményűek is, de ez még nem jelenti azt, hogy ellendrukker is, mert ha az LG letesz valami komolyat az asztalra simán változhat a véleménye, mint most nekem is a 4X-el... lényeg, hogy lehetne jobb is a hangulat a fórumon, de mégsincs, mindig sokaknál vérre megy, nem csak LG-nél, más gyártóknál is.L7-hez tényleg írtam én is, hát a szögletes home gomb elég Samsung sajátosság lett szerintem, lehetett volna egyedibbet is alkotni. Mert most őszintén, ha leszeded a logot nem tudod megmondani LG-e vagy Samsung. Viszont mindenki Samsung-ot mondana, mert a szögletes home gomb Samsung, ezt szoktuk meg, kb. Omnia 1 óta. Olyan ez, mint eddig SE-nél a 3 vagy 4 fizikai gomb alul. Logo nélkül is megmondod ki a gyártó. De csak egy vélemény volt, sajnos gyenge a SoC, nekem az azért nem tetszik speciel.
-
keIdor
titán
Mármint mire gondolsz? A fikázást, azt nem, ugyanis nem alaptalan, itt viszont nem nagyon láttam fikázást, de lehet csak átugortam az ilyen hsz-eken.
Ha pedig arra gondolsz én fikázom, akkor jelentem nem írtam ilyet, hosszú idő óta első LG, amit még talán vennék is, mert tetszik. L széria, 3D Max nem tetszik, ezekhez nem is írtam ha jól emlékszem semmit sem, tavalyi generációval meg már régóta nem foglalkozom.
Mellesleg ugyanezt el lehetne mondani az Apple, Samsung stb. haterekről, mindegyikből sok garázdálkodik errefelé.Ami viszont tényleg unalmas, az a #29, random bedobni több helyre is egy ilyet, mikor a többség pozitív. Nem értelek...
Új hozzászólás Aktív témák
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest