- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@vee
őstag
Érdekes kísérlet, tetszik az ötlet. Tervben van egy Yotaphone beszerzése, jó ötletnek tűnik a bérlet fényképének kirakása a hátlapira.
Várjuk a folyt.köv. részt, ha még akarod csinálni ezt a kísérletet
-
Velem olyan volt hogy céges belépőt mutattam fel buszra felszálláskor a bérlet helyett és nem volt kérdés. (Természetesen nem lehet utazni a belépővel, nincs rá szerződés a 2 vállalat között.)
Amúgy érdekes a kísérleted, jó volt olvasni.
-
kemotox
addikt
Diakot altalaban akkor kerik mikor lejar, marcius es oktober utan. De maskor tolem sem kertek soha. Egyik haverom szorakozott hogy direkt mast mutat, volt mikor egy NYÁK lapot mutatott fel.. Meg jatszotta az alvot meg ilyenek. Volt berlete meg minden, csak poenbol. Altalaban elfogadtak...
-
törölt tag
Ó, én volt úgy, hogy hulla fáradtan személyit mutattam fel, és a harmadik ellenőr szólt csak, hogy jegy/bérlet kéne.

Nekem bérlet mellé a személyit évek óta nem kérték egyszer sem, diákot amikor még kedvezménnyel utaztam néha szokták, hogy megnézzék, érvényes-e.
-
Szegeden például ha felmutatod a bérletet, mindig kérik mellé a személyit/diákot is. Ezért anno olyan kinyitható tokkal jártam, amiben egymás mellett elfért a bérlet és a személyi.
-
bakter24
őstag
Sejtettem, hogy az eredmény nem lesz túl rózsás, de azért a 100%-nál kicsit optimistább voltam
Érdekes kisérlet, buzdítalak, hogy folytasd az első sikeres "lebukás"-ig! Nagyon kíváncsi vagyok, mennyire duzzad a számláló a végére!
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- 240 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest