- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@vee
őstag
Érdekes kísérlet, tetszik az ötlet. Tervben van egy Yotaphone beszerzése, jó ötletnek tűnik a bérlet fényképének kirakása a hátlapira.
Várjuk a folyt.köv. részt, ha még akarod csinálni ezt a kísérletet -
Velem olyan volt hogy céges belépőt mutattam fel buszra felszálláskor a bérlet helyett és nem volt kérdés. (Természetesen nem lehet utazni a belépővel, nincs rá szerződés a 2 vállalat között.)
Amúgy érdekes a kísérleted, jó volt olvasni.
-
kemotox
addikt
Diakot altalaban akkor kerik mikor lejar, marcius es oktober utan. De maskor tolem sem kertek soha. Egyik haverom szorakozott hogy direkt mast mutat, volt mikor egy NYÁK lapot mutatott fel.. Meg jatszotta az alvot meg ilyenek. Volt berlete meg minden, csak poenbol. Altalaban elfogadtak...
-
törölt tag
Ó, én volt úgy, hogy hulla fáradtan személyit mutattam fel, és a harmadik ellenőr szólt csak, hogy jegy/bérlet kéne.
Nekem bérlet mellé a személyit évek óta nem kérték egyszer sem, diákot amikor még kedvezménnyel utaztam néha szokták, hogy megnézzék, érvényes-e.
-
-
Syl
nagyúr
Szegeden például ha felmutatod a bérletet, mindig kérik mellé a személyit/diákot is. Ezért anno olyan kinyitható tokkal jártam, amiben egymás mellett elfért a bérlet és a személyi.
-
-
bakter24
őstag
Sejtettem, hogy az eredmény nem lesz túl rózsás, de azért a 100%-nál kicsit optimistább voltam
Érdekes kisérlet, buzdítalak, hogy folytasd az első sikeres "lebukás"-ig! Nagyon kíváncsi vagyok, mennyire duzzad a számláló a végére!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nyár közepe óta rákényszerültem a tömegközlekedésre a munkahely és az otthon közötti 30 kilométeres távolság és az...
- Hobby elektronika
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Nintendo Switch 2
- Házimozi belépő szinten
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest