- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@vee
őstag
Érdekes kísérlet, tetszik az ötlet. Tervben van egy Yotaphone beszerzése, jó ötletnek tűnik a bérlet fényképének kirakása a hátlapira.
Várjuk a folyt.köv. részt, ha még akarod csinálni ezt a kísérletet -
KISDUCK
addikt
Velem olyan volt hogy céges belépőt mutattam fel buszra felszálláskor a bérlet helyett és nem volt kérdés. (Természetesen nem lehet utazni a belépővel, nincs rá szerződés a 2 vállalat között.)
Amúgy érdekes a kísérleted, jó volt olvasni.
-
kemotox
addikt
Diakot altalaban akkor kerik mikor lejar, marcius es oktober utan. De maskor tolem sem kertek soha. Egyik haverom szorakozott hogy direkt mast mutat, volt mikor egy NYÁK lapot mutatott fel.. Meg jatszotta az alvot meg ilyenek. Volt berlete meg minden, csak poenbol. Altalaban elfogadtak...
-
törölt tag
Ó, én volt úgy, hogy hulla fáradtan személyit mutattam fel, és a harmadik ellenőr szólt csak, hogy jegy/bérlet kéne.
Nekem bérlet mellé a személyit évek óta nem kérték egyszer sem, diákot amikor még kedvezménnyel utaztam néha szokták, hogy megnézzék, érvényes-e.
-
-
Syl
nagyúr
Szegeden például ha felmutatod a bérletet, mindig kérik mellé a személyit/diákot is. Ezért anno olyan kinyitható tokkal jártam, amiben egymás mellett elfért a bérlet és a személyi.
-
-
bakter24
őstag
Sejtettem, hogy az eredmény nem lesz túl rózsás, de azért a 100%-nál kicsit optimistább voltam
Érdekes kisérlet, buzdítalak, hogy folytasd az első sikeres "lebukás"-ig! Nagyon kíváncsi vagyok, mennyire duzzad a számláló a végére!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest