- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@vee
őstag
Érdekes kísérlet, tetszik az ötlet. Tervben van egy Yotaphone beszerzése, jó ötletnek tűnik a bérlet fényképének kirakása a hátlapira.
Várjuk a folyt.köv. részt, ha még akarod csinálni ezt a kísérletetJa
-
KISDUCK
addikt
Velem olyan volt hogy céges belépőt mutattam fel buszra felszálláskor a bérlet helyett és nem volt kérdés. (Természetesen nem lehet utazni a belépővel, nincs rá szerződés a 2 vállalat között.)
Amúgy érdekes a kísérleted, jó volt olvasni.
-
kemotox
addikt
Diakot altalaban akkor kerik mikor lejar, marcius es oktober utan. De maskor tolem sem kertek soha. Egyik haverom szorakozott hogy direkt mast mutat, volt mikor egy NYÁK lapot mutatott fel.. Meg jatszotta az alvot meg ilyenek. Volt berlete meg minden, csak poenbol. Altalaban elfogadtak...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ó, én volt úgy, hogy hulla fáradtan személyit mutattam fel, és a harmadik ellenőr szólt csak, hogy jegy/bérlet kéne.
Nekem bérlet mellé a személyit évek óta nem kérték egyszer sem, diákot amikor még kedvezménnyel utaztam néha szokták, hogy megnézzék, érvényes-e.
[ Szerkesztve ]
-
-
bakter24
őstag
Ok, várom! Amúgy egy "haverom haverja" évekig járt nyomtatott bérlet+ráragasztott BKV jegyről szerzett hologrammos csík kombóval. Lebukás nem történt. Ez helyközi buszon volt, szóval konkrétan sofőrnek mutatás minden induláskor.
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
Syl
nagyúr
Szegeden például ha felmutatod a bérletet, mindig kérik mellé a személyit/diákot is. Ezért anno olyan kinyitható tokkal jártam, amiben egymás mellett elfért a bérlet és a személyi.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
-
bakter24
őstag
Sejtettem, hogy az eredmény nem lesz túl rózsás, de azért a 100%-nál kicsit optimistább voltam Érdekes kisérlet, buzdítalak, hogy folytasd az első sikeres "lebukás"-ig! Nagyon kíváncsi vagyok, mennyire duzzad a számláló a végére!
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest