- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexicanraven
senior tag
Okés semmi gond, csak akkor gondolom Te is tudod mi a helyzet. Ezt igy magadnak megjegyzed, de sokra nem mész vele.
Nekem is volt ehhez hasonló cselekvésem, de mindig az jött ki végül, hogy akkor sem nekem van igazam.danih: Értem és tudom is, de aki már dolgozott vagy akár több helyen is, az tudhatja, hogy mi a dörgés. Annyi kiskapu van, hogy akkor sem a munkavállalónak lesz igaza. És ha netán igaza is volna, akkor ott a válasz, hogy holnaptól nem kell jönni.
Mr X: Persze, szar érzés, hidd el tudom. Csajomnak volt szalagtűzője, és hajnal 2-re értünk haza. Nah én kérlek 3:40-kor keltem, mert menni kellett!

-
GrandeP
addikt
Na de most télleg... nekem az jön le h 20 éves korban jársz, első munkahelyed, eddig nem dolgoztál igazán, most néha kell túlórázni, meg még ez "szórakozás" is bejött a szabadnapra és most fáj a fas.od!
Nyilván nem így van, de nekem nagyon ez jön le... és qrvára nem értem a sírás lényeget... de persze, ez nem jelent semmit sem.
-
Viszlát
addikt
-
Lauda
titán
-
Lauda
titán
Komolyan mondom nem vagy egyszeru eset. Mire nem kotelezhet a munkaltato? Munkara? Most viccelsz? Cegen belul szinte azt csinalnak amit akarnak. Beirjak, hogy egyeb munka, munkaber 10000 oszt kesz. Nalunk a soforoket is befogtak irodai munkara ha ott volt rajuk szukseg, kaptak orabert es el volt intezve. Tehat aki 20 eve vezetett, az ott vakarodott a tachografkorongokkal meg a menetlevelekkel es egyeb munkavegzes cimen kapta meg ra a penzt.
De tudom a szallodai ottlet az nem munkavegzes, meg at se helyeztek, meg hol van ez leirva.....
Nem is akarod erteni, csak bolondozol itt.
-
Huma
addikt
-
Huma
addikt
Szasz!
Jöttem felváltani Lauda-t.
"Jogos, viszont az, ahonnan a téma indult, az még mindig nem tiszta nekem. Jelesint, hogy miért lenne munkavégzés egy ilyen rendezvényen való részvétel."
Azért mert különben nem kötelezhetnének arra, hogy elmenj. Ráadásul mivel még fizetik is ezért ösztönzőleg hat.
-
Lauda
titán
-
danih
veterán
-
Lauda
titán
-
Lauda
titán
Te ezt hiszed, csak a valosaghoz koze nincs. Barmikor berendelhet olyan feladatokra, ami nincs bent a munkakori leirasodban, kotelezhet olyan munkara, ami nem veszelyezteti az egeszseged, fizikailag es kepzettseg szerint alkalmas vagy ra. Tehat ha havat lapatolsz akkor azt, ha aszongya klotyot takaritasz, akkor azt.
-
Lauda
titán
-
Lauda
titán
-
Kolondrum
félisten
Figyu nézd úgy, hogy kifizetik és nem egy szarrágó vállalkozóbál vagy aki se utazást se szerszámot se semmit nem fizet és kijössz kb 70-re / hó! Dolgozol és ahogy én gondolom megfizetik, nézd úgy, hogy ez jó dolog. Félig üres vagy félig teli a pohár. Egy azon dologról van szó más szemszögből.
-
Huma
addikt
-
Raucher
tag
-
D1Rect
félisten
-
GrandeP
addikt
-
Samus
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- OUTLET DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2667v4 (8c/16t, 3.2/3.5GHz), 128GB RAM, 4x1G, áfás
- 27% - ÚJ - GIGABYTE RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB FHD IPS 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest