- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Köszi az érdeklődést, azonban Samsung TV-m sajnos nincs és nem is nagyon van tapasztalatom velük kapcsolatban. Amit érdemes tudni, hogy ellentétben a többivel, a Samsung nagy játékos és ők fel tudják használni mindazt a tudást a hardver, illetve szoftver építésnél, amit a telefonokkal szereztek. Szóval a legtöbb ottani root megoldáshoz ténylegesen várni kell egy linux kernel exploitra legtöbbször. Van projekt természetesen Samsungra is, ha jól tudom SamyGo névre hallgat, de mivel elég komoly tudás szükséges az ilyen exploitok kidolgozására, úgy tudom fizetős a dolog és nem is biztos, hogy minden TV-n működik a megoldás.
Aztán persze lehet én tudom rosszul a dolgokat és majd valaki, aki jobban benne van a Samsung világban kijavít. Vagy érdemes a fórumon egy Samsung TV-s topikban kérdezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ha eleged van a reklámoktól hemzsegő Youtube-ból, vagy éppen szeretnél ambilightot faragni a TV-dre, vagy csak...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PayPal
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Mikrotik routerek
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest