Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csibe2zy

csendes tag

Kb 1 éve vagyok boldog tulajdonosa egy M2-nek, de ma olyant művelt, amit eddig még nem tapasztaltam, és emlékeim szerint itt sem olvastam róla. Reggel nem volt hajlandó sem frissíteni, sem pedig új alkalmazást telepíteni a google.play-ről. Elkezdte tölteni, aztán 100%-nál eltűnt az ezt jelző nyíl a felső sávból, az oldalon viszont megmaradt a kék letöltési sáv, de telepíteni nem kezdett semmit. Többször próbáltam, de az elsőnél minden esetben leállt. A következő furcsaságot napközben vettem észre, amikor az egész éjszakás dokkolós "töltés" után a melóm végére a szokásos kb 90% helyett 40%-on volt aksim. Fogalmam sincs mi ette ennyire az energiát, semmi nem ment rajta, amit ne használtam volna eddig is. Valakinek van valami tippje?
    Ha már billentyűzetet ragadtam, hadd kérdezzem meg a nálam sokkal hozzáértőbb M2 tulajoktól, hogy normális e a 3 perces bootolási idő? Kilőttem már pár dolgot, amikről tudtam, hogy nem ártok vele, de biztos még most is több számomra felesleges dolog indul a rendszerből, de ez az idő valahogy nem tűnik reálisnak.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés