- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe2zy
csendes tag
Kb 1 éve vagyok boldog tulajdonosa egy M2-nek, de ma olyant művelt, amit eddig még nem tapasztaltam, és emlékeim szerint itt sem olvastam róla. Reggel nem volt hajlandó sem frissíteni, sem pedig új alkalmazást telepíteni a google.play-ről. Elkezdte tölteni, aztán 100%-nál eltűnt az ezt jelző nyíl a felső sávból, az oldalon viszont megmaradt a kék letöltési sáv, de telepíteni nem kezdett semmit. Többször próbáltam, de az elsőnél minden esetben leállt. A következő furcsaságot napközben vettem észre, amikor az egész éjszakás dokkolós "töltés" után a melóm végére a szokásos kb 90% helyett 40%-on volt aksim. Fogalmam sincs mi ette ennyire az energiát, semmi nem ment rajta, amit ne használtam volna eddig is. Valakinek van valami tippje?
Ha már billentyűzetet ragadtam, hadd kérdezzem meg a nálam sokkal hozzáértőbb M2 tulajoktól, hogy normális e a 3 perces bootolási idő? Kilőttem már pár dolgot, amikről tudtam, hogy nem ártok vele, de biztos még most is több számomra felesleges dolog indul a rendszerből, de ez az idő valahogy nem tűnik reálisnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest