- kemotox: Ki érti ezt?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
geryrose90
csendes tag
De amúgy a készülékkel korábban is gondok voltak úgy hogy a 2.2 volt rajta . Volt h feltetepitetem egy programot és lefagyott a telo. pl volt hogy rátettem a power amp zenelejátszót aztán mikor a power gombot megnyomtam h a bill zár miatt vissza se kapcsolt .... ki kellett venni az akksit ujra betenni aztán ujrainditani. és ezt számtalanszon eljátszottam ........ volt hogy egy program bebolonditotta a telot , akkor csak addig kapcsolt be hogy megjelent a moto logo és a körültte a " füstfelhő" villogott..és ennyi ..tovább nem is ment .... akkor már csak a hard reboot segitett rajta. Az opera mobile programnál is behalt akkor is csak az akksi ki be segitett.... meg amúgy is a teló fura volt ...az android nem olyan szépen egyenletesen futott mint egy samsungon vagy mint egy sonyn ..... néha szaggatva meg nem olyan gördülésmentesen lapoztam rajta. fura volt ez az egész már akkor amikor megkaptam .-... ezért akartam rajta frissiteni, hogy biztos a 2.3 segit ezt a problémákat kiküszöbölni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- C# programozás
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- RAM topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Boya BY-M1 mikrofon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest