Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• geryrose90

csendes tag

De amúgy a készülékkel korábban is gondok voltak úgy hogy a 2.2 volt rajta . Volt h feltetepitetem egy programot és lefagyott a telo. pl volt hogy rátettem a power amp zenelejátszót aztán mikor a power gombot megnyomtam h a bill zár miatt vissza se kapcsolt .... ki kellett venni az akksit ujra betenni aztán ujrainditani. és ezt számtalanszon eljátszottam ........ volt hogy egy program bebolonditotta a telot , akkor csak addig kapcsolt be hogy megjelent a moto logo és a körültte a " füstfelhő" villogott..és ennyi ..tovább nem is ment .... akkor már csak a hard reboot segitett rajta. Az opera mobile programnál is behalt akkor is csak az akksi ki be segitett.... meg amúgy is a teló fura volt ...az android nem olyan szépen egyenletesen futott mint egy samsungon vagy mint egy sonyn ..... néha szaggatva meg nem olyan gördülésmentesen lapoztam rajta. fura volt ez az egész már akkor amikor megkaptam .-... ezért akartam rajta frissiteni, hogy biztos a 2.3 segit ezt a problémákat kiküszöbölni.

Új hozzászólás Aktív témák