- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
Nem tudok sajna,nincs mivel fényképezni,csak a telefon,avval meg fizikailag lehetetlen ugye
De semmi extra,egy kis "horpadás" a gumin,gondolom ahogy megfogta.Meg némi körömnyom a fólián,ahogy elásta.Nem direkt volt,lopós a drágám,letettem kulcs-val együtt,és lenyúlta.Játékos kicsit.Nem tudtam hova lett,megcsörgettem anyuéról,és csengett a föld
Szerencse,hogy nem rágta meg,azt biztos nem tette volna zsebre... gyesznó csontot (comb,lábszár) nem tart neki semeddig kettéharapni.Mostmár beszerzek valami olcsóbb képezőgépet
-
Ernest.
tag
Sajna nekem is ez a problémám.
Végre meg tudtam osztani usb-s wi-fi adapteremről a netet a telónak.
Tesztelgettem, hogy meddig mehetek vele.
Nálam is az van, hogy már megjegyzett hálózatra nem hajlandó visszalépni, de nálam még ha kitörlöm a jelszót akkor sem. Eddig csak újraindítás után sikerült visszalépnem..
Esetleg valami megoldás?? -
gkhp
csendes tag
proxifier nem segitett...
hiába ALL processre állítok proxyt :S probáltam sharelni a network connectiont (a wirelesst amit csinál és a LANt is -> semmi) szal win7 alatt egyenlőre feladom...
jöhet UBI
ha vkinek van ötlete, pls share
ill ha vki defy alatt müködö wired reverse tetheringet siekresen applikált ossza meg a tapasztalatot pls! kösz (azér kéne inkább wired mer akkor usbn tölt is:p) -
ronaldo
őstag
Akkor szerencsés vagy, gondolom valamilyen Atheros hálókártya van a gépedben
Mert pl. az én intel hálókártyám nem tud hotspot módot. Még pár hónapja ugrottam rá erre a témára...
Viszont kérdezd meg azt a rootolt módban működő programot, ami tudja a reverse tetheringet! Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest