- LG OLED48CX TV mint monitor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
Nem tudok sajna,nincs mivel fényképezni,csak a telefon,avval meg fizikailag lehetetlen ugye
De semmi extra,egy kis "horpadás" a gumin,gondolom ahogy megfogta.Meg némi körömnyom a fólián,ahogy elásta.Nem direkt volt,lopós a drágám,letettem kulcs-val együtt,és lenyúlta.Játékos kicsit.Nem tudtam hova lett,megcsörgettem anyuéról,és csengett a föld
Szerencse,hogy nem rágta meg,azt biztos nem tette volna zsebre... gyesznó csontot (comb,lábszár) nem tart neki semeddig kettéharapni.Mostmár beszerzek valami olcsóbb képezőgépet
-
Ernest.
tag
Sajna nekem is ez a problémám.
Végre meg tudtam osztani usb-s wi-fi adapteremről a netet a telónak.
Tesztelgettem, hogy meddig mehetek vele.
Nálam is az van, hogy már megjegyzett hálózatra nem hajlandó visszalépni, de nálam még ha kitörlöm a jelszót akkor sem. Eddig csak újraindítás után sikerült visszalépnem..
Esetleg valami megoldás?? -
gkhp
csendes tag
proxifier nem segitett...
hiába ALL processre állítok proxyt :S probáltam sharelni a network connectiont (a wirelesst amit csinál és a LANt is -> semmi) szal win7 alatt egyenlőre feladom...
jöhet UBI
ha vkinek van ötlete, pls share
ill ha vki defy alatt müködö wired reverse tetheringet siekresen applikált ossza meg a tapasztalatot pls! kösz (azér kéne inkább wired mer akkor usbn tölt is:p) -
ronaldo
őstag
Akkor szerencsés vagy, gondolom valamilyen Atheros hálókártya van a gépedben
Mert pl. az én intel hálókártyám nem tud hotspot módot. Még pár hónapja ugrottam rá erre a témára...
Viszont kérdezd meg azt a rootolt módban működő programot, ami tudja a reverse tetheringet! Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SörcsaPH!
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 10
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged