Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DPD tapasztalatok
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
moderric
csendes tag
Sziasztok,
Pár nap választ el a defy megvásárlásától, de addig is van néhány kérdésem:1) Ha kijön a hivatalos 2.2 defy-re, akkor azt hogyan lehet feltenni a telefonra? Otthon is meg lehet csinálni, vagy vinni kell szervízbe a garancia miatt?
2) 2.2-es frissítés érinti a SIM lock állapotát? Szolgáltatótól vett független teló nem lesz függő?
3) Van olyan szervízmenü vagy app amivel le lehet ellenőrizni a SIM lock állapotát?
4) Amennyiben egy adott szolgáltatónál vásárolt telefont egy másik SIM-el használom, akkor az APN beállításokat manuálisan kell piszkálni, vagy ha van wi-fi akkor lehet frissíteni a netről?
5) Korábban írta valaki, hogy Skype használata során a Skypeout nem működött megfelelően. Valakinek van újabb tabasztalata a témában?
6) Gyári autós tartója van valakinek? Tapasztalat?
Köszi előre is a válaszokat
-
moderric
csendes tag
Hajtok egy defy-re előfizetés nélkül, ezért csomó opciót megnéztem. Egyik lehetőség egy független készülék GSM boltból. Ebben az esetben a garancia egy sarkallatos pont.
Felhívtam a Motorola üsz-t, hogy érdeklődjek a garancia feltételekről, illetva arró, hogy mire figyeljek, hogyha boltból veszek. Az alábbiakat mondták:
-Általuk forgalmazott készülékre 2 év gyártói garancia van, magyar nyelvű garancialevéllel
-A Vodafone is rajtuk keresztül szerezte be a készülékeket ezért 2 év a gar + azt is mondta, hogy ők függetlenül adták át a készülékeket.
-Olyat is kibökött, hogy 600 db-ot adtak a Vodának. Ez nem tudom mennyire pontos infó, miután kimondta próbált visszakozni...Másik vonal Vodafone opció. Ma már lehetett rendelni weben. Le is adtam a rendelést egyre vitamax csomaggal. Kíváncsi leszek, hogy mikor kapom meg + független e?
A rendelés végén nem kaptam rendelés számot. Felhívtam az üsz-t, ahol még nem látták a rendelésem. Azt mondták majd holnap jeleni meg a rendszerben...
Megkérdeztem az ügyintézőt, hogy ha lehet rendelni az azt jelenti e, hogy van is készleten. Azt mondta, hogy igen van készleten. Elvileg 6 munkanap a teljesítés, a rendelés napját nem számítva. -
moderric
csendes tag
Vodás Defy-ben van Cardock progi?
-
moderric
csendes tag
-
moderric
csendes tag
A telefonhoz adott memóriakártyán van bármilyen előre feltöltött adat? Ha meglesz a teló, akkor egyből egy 4 GB-osat tervezek beletenni.
Gondolom van formázásra lehetőség a telefonban... -
moderric
csendes tag
Jelen helyzet szerint a T-nél lehet online rendelni.
A Vodafonnál meg nem... -
moderric
csendes tag
Jópár napja nem jártam erre. Csúszkás screenlock ki be kapcs.:
Settings-> Location & Security -> Screen Lock10-én rendelt Defy-m 18-án megjött és független.
Első tapasztalatok:
1)
-google account-ból szinkronizált kontaktok közül néhánynál nem a családnév van elöl.
Szerkesztés után van olyan ami 'megjavul' de olyan is van amivel nem tudok mit kezdeni2) 2. napján máris utazott velem külföldre. Először kicsit lassan állt rá a kinti hálózatra, de végül sikerült neki. A GPS prímán működött
3) Task Managert tettem fel:
http://www.appbrain.com/app/task-manager/com.rhythm.hexise.task
Használja valaki? Tapasztalatok?4) A Home gombra be lehet állítani, hogy mit csináljon dupla tapizásra. Ez 2x elállítódott hanghívásra
Hirtelen ennyi...
-
moderric
csendes tag
válasz Domestos #6751 üzenetére
Megoldás a problémára:
-Moto Phone Portal-ban a rosszul kijelzett nevet szerkeszteni kell. Pl. egy karaktert kitörölni a név végéről)
-Mentés után a névjegyzékben már a családnév alapján rendszerez
-Ezután újabb szerkesztés, hogy jó legyen a név.Macerás, de remélem csak egyszer kellett megcsinálnom. Főleg olyan nevekkel csinálta, amiben van ékezetes betű. Pl. az összes Tamás nevű kontaktom rosszul volt.
[ Szerkesztve ]
-
moderric
csendes tag
A problémám a következő. Google kontaktok szinkronizálásánál nem tűnik egy a fehér, két kis nyilat tartalmazó ikon a Sync Contacts sorban. Az utolsó szinkronizálás ideje sem frissül. Mindezek ellenére a kontaktok szinkoronizálódnak.
Valakinek hasonló? -
moderric
csendes tag
Az alap billentüzetnél illetve a google search widget-nél hogyan lehet a hangos keresés mikrofonját elõvarázsolni?
A teló nem mókolt Vodás. -
moderric
csendes tag
Sziasztok,
Másodjára fordult elő, hogy gmail kontaktok szinkronizálásakor nem tűnt el a fehér kör a két kis nyíllal, és az utulsó sync ideje sem frissült. Másnak volt már ilyen? Érdekes, hogy telefonban bevitt friss kontaktokat feltöltötte a gmail-re.A megoldást most is az alábbi lépések jelentették:
-gmail-ben névjegyek export .csv-be
-összes törlése
-szinkronizálás indít telefonon
-minden OK fehér kör eltűnt, persze a kontaktok is. Sync ideje frissült
-gmail-ben névjegyek import
-szinkronizálás indít telefonon
-minden OK fehér kör eltűnt, kontaktok telefonban. Sync ideje frissültSzerencsére csak egy névhez van fénykép rendelve és senkinek nincs egyedi csengőhangja így nem volt nehéz visszaállítani az 'eredeti' állapotot.
Egyszerűbb megoldás?
-
moderric
csendes tag
Ma próbáltam egy sima 3.5-ös jack-el erősítőre kötni a Defy-met, de nem működött a dolog. A telefon hangszórója nem hallgatott el --> nem adta át a hangot a jack kimentre. Valakinek hasonló?
A gyári headset-el, vagy egy sima sztereó fülhallgatóval jól működik. -
moderric
csendes tag
Komment az első hozzászóláshoz a gyári névjegyzékkle kapcsolatban. Az alap nézjegyzékben is lehet vezetéknév szerint sorbarendezni így:
-Gmail-ben a neveket az alábbi formátumban kell bevinni, vagy átírni:
Vezetéknév, Keresztnév
-A trükk a veszetéknév utáni vesszőben van. Vessző használata esetén a Gmail automatikusan a megfelelő mezőkbe teszi a neveket a részletes megadásnál, továbbá szinkronizálás után a telefonon is vezetéknév szerint lesznek a névjegyek.
-Sajnos a telefonba bevitt névjegy esetén nem működik a vessző bevitel. Az ilyen névjegyet a Gmail-ben lehet 'rendbe tenni'.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S24 128GB Fekete. TRU8149
- iPhone 15 Pro Max 256gb,Blue, független,mèg bő 2èv garanciával!
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Iphone 13 Pro, 128 Gb, Gold, Kártyafüggetlen!
- Iphone 16 Pro Natural Titanium 128Gb/1 év Apple garancia/Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest