Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
válasz Ernest. #6178 üzenetére
Ez a Camera360 dolog nekem misztikusnak tűnik. Többen is panaszkodtak rá, nálam pedig bármilyen rendszert is használtam (alap 2.1, 2.1+frozen eclair, kínai 2.2), tökéletesen működött. Amúgy van egy olyan lehetőség, hogy a felbontásnál szélesképernyős (widescreent) módot adsz meg. Na, akkor tényleg lefagy a kamera, legalábbis nálam akkor volt gond. Erre a megoldás: Settings/Application setting/Manage applications és megkeresed a Camera360-at, és rákkattintva nyomsz egy clear data-t. Ezt a gyári kamerával is ugyanígy el lehet játszani (clear data), ha gond van azzal is (csak akkor előtte ki kell választani az alkalmazásoknál, hogy ne csak a telepített, hanem az összes programot jelenítse meg).
Frozen Eclair gondot nem értem, inkább mondom, hogy máshol van a hiba, nálam semmi gond nem volt vele (kivéve a pár hozzászólással előbb emlegetett SetVsel hibát).
[ Szerkesztve ]
-
rum-cajsz
őstag
válasz Ernest. #6185 üzenetére
Na, most összezavartál engem is.
A dolphin Browser nem Launcher, hanem egy böngésző.
A Launcher az az alkalmazás, amit a telefon mutat alaphelyzetben (kezeli a menüt, az asztalokat, stb...)
Ha felteszed a Home Switcher alkalmazást, akkor tudsz váltani benne a különböző telepített launcher programok között, és be tudod állítani alapértelmezettnek bármelyiket.=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
Ernest.
tag
válasz Ernest. #6304 üzenetére
Bocsi, hogy itt spamelek, de a valóságban is ilyen vagyok, hogy ha nem tudok valamit egyből kérdezek, hátha hamarabb megoldódik mintha keresgélnék. De remélem hasznos lesz a válasz. Szóval nem a telóval van baj, hanem a Connectivy barmol el valamit. Mert megjegyzi a telót, és talán ugyan azt az IP-t akarná kiosztani, vagy hasonló, de azzal nem megy. Ha kitöröltem a progiból a megjegyzett telót, egyből felmászott rá megint..
-
Ernest.
tag
válasz Ernest. #6306 üzenetére
Mégsem ilyen egyszerű a dolog. Két órája próbálgatom lecsatlakozni, majd vissza. Had mondjam, hogy nem ment. Most utoljára azt csináltam, hogy elfelejtettem a hálózatot mind a programban, mind a telón, a programot, és a telót is újraindítottam, és utána kapcsolódtam. Így ment, de még1x megpróbálva már nem.. Az vigasztal, hogy routernél nem jött elő.. Közbe telóról kitöröl, programból is, program újraindítása is bevált..
-
-
prompt
tag
válasz Ernest. #7806 üzenetére
Szerintem "moto_" kezdetű ROM-od van, nem blur_-os az a baj. Ha nem érted: #1 bejegyzés
-
pomk
őstag
válasz Ernest. #7836 üzenetére
Szia!
Nekem ua. ilyen ROM verziójú Defy-m van, és nekem se megy a Facebook sync gyári alkalmazással. Azonban a Marketen találtam egy app.-otSyncMyPix. Ezzel gond nélkül sikerült szinkronizálnom kapcsolataimat Facebookommal. Akiket néveltérés miatt nem talált meg, azokat utólag hozzá tudtam adni manuálisan. Egyébként elég sok mindenkit megtalált.
Úh. bátran ajánlom mindenkinek!U.I.: Készül a Tok+2 fólia+autós töltő beszámolóm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest