- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- V.Milán: ⭐DICSŐSÉGFALAM⭐
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU Rekordok
-
LOGOUT
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hakkuuuh
tag
Nálam a gmail kliens pont jól működik. (bár elméletileg kiszedtem belőle a pop3-at, de ettől függetlenűl letölt mindent
... lehet nem jó helyen hekkeltem a srácot?)
használom a K9 mailt is. Oda beállítottam egy céges, egy freemail-os és egy gmailos acc-ot. A gmail-osat nemtudom hogyan kezeli, de be lett állítva hogy az uccsó 2 hét üzeneteit szedje csak le, erre leszedett ilyen 2007-es emailokat is. Ok mondom, kitöröltem és újból leszedett mondjuk 3-at. kitöröltem és újból
... mondom mif@sz? A gmail-os szerveren áthelyeztem egy másik mappába az ÖSSZES gmail-os levelemet ... mondjuk 2011-től visszafelé, de ez le tudta "tölteni" az ominózus 3db 2007-est
. Nah akkor töröltem a szerverről és akkr is meg-meg jelentek. (persze kukából is ürítettem folyamatosan) A vége az lett hogy a gmail-t a gmail klienssel használom a többit meg a K9-el. Bár abból mintha lett volna frissítés, de azóta nem próbáltam beállítani a gmailt rá. lehet hogy ma megteszem és kipróbálom.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1 humoros
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Interactive Brokers társalgó
- Politikai mémek
- Trollok komolyan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G DS 12/256GB Szürke, Gyártói Garancia!!! Esetleg szettbe is vihető!!!!
- Samsung Galaxy S24+ Plus 5G 256GB Dual SIM 5 hónapos Onyx Black Gyárilag független Csere/beszámítás!
- Lila IPhone 11 256GB 9 telefontok
- IPhone 14 PRO MAX 128gb
- iPhone 15 Pro Max tokok eladók (Caudabe, FineWoven, Clear Case)
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest