- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
-
LOGOUT
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
schmo07
tag
Adamul,
Én rettentően rá voltam állva, hogy az első androidos, és egyben első érintőképenyős telefonom fizikai qwertys legyen (sok sms, sok email, skype...). Hónapokon át gondolkoztam, hogy melyik legyen, de hát csak nem találtam a megfelelőt. Aztán az akkori telefonom beadta a kulcsot, és 2 nap alatt eldöntöttem, hogy Defy-t veszek, aztán ha az érintőképernyő nem jön be, akkor megörökli a családfő.
A sima virtuális billentyüzettel - bár sokfélét fel lehet tenni - annyira nem voltam kibékülve (szemben ugye a vakon gépeléssel), de aztán ráleltem a SlideIt-ra, amihez van magyar szótár is, és bár nem tökéletes (sem ő, sem én), de nagyon megtetszett. Ha összeszokunk, akkor előfordulhat, hogy a telefon marad az enyém, és nem lesz rendes nyomógombosom
Keress rá a youtube-on, vannak fenn bemutató videók.Zsakadam,
3g: nekem simán megy, nem csináltam vele semmit, és én is T-s vagyok.
Gondolom, ezzel nem segitettem sokat, csak gondoltam, megosztom.Button,
Eddig nem vettem észre, de ma pont ott voltam amikor valaki, akinek saját csengőhangja van, hívott. És nekem se végig csörög. Viszont nem csak 1-2 másodperc, hanem 1x lejátsza teljesen az mp3-at, ami mondjuk 10 mp, de utána nem ismétli újra mint a régi telefonom. Lehet, hogy valahol mégiscsak be lehet ezt állitani?Venge
Én is sok sok SE után vagyok most itt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 103 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest