Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
schmo07
tag
Adamul,
Én rettentően rá voltam állva, hogy az első androidos, és egyben első érintőképenyős telefonom fizikai qwertys legyen (sok sms, sok email, skype...). Hónapokon át gondolkoztam, hogy melyik legyen, de hát csak nem találtam a megfelelőt. Aztán az akkori telefonom beadta a kulcsot, és 2 nap alatt eldöntöttem, hogy Defy-t veszek, aztán ha az érintőképernyő nem jön be, akkor megörökli a családfő.
A sima virtuális billentyüzettel - bár sokfélét fel lehet tenni - annyira nem voltam kibékülve (szemben ugye a vakon gépeléssel), de aztán ráleltem a SlideIt-ra, amihez van magyar szótár is, és bár nem tökéletes (sem ő, sem én), de nagyon megtetszett. Ha összeszokunk, akkor előfordulhat, hogy a telefon marad az enyém, és nem lesz rendes nyomógombosom
Keress rá a youtube-on, vannak fenn bemutató videók.Zsakadam,
3g: nekem simán megy, nem csináltam vele semmit, és én is T-s vagyok.
Gondolom, ezzel nem segitettem sokat, csak gondoltam, megosztom.Button,
Eddig nem vettem észre, de ma pont ott voltam amikor valaki, akinek saját csengőhangja van, hívott. És nekem se végig csörög. Viszont nem csak 1-2 másodperc, hanem 1x lejátsza teljesen az mp3-at, ami mondjuk 10 mp, de utána nem ismétli újra mint a régi telefonom. Lehet, hogy valahol mégiscsak be lehet ezt állitani?Venge
Én is sok sok SE után vagyok most itt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Horgász topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motoros topic
- Suzuki topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs