- LG OLED48CX TV mint monitor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
Pofámról már leég a bőr hogy megint felhozom, de
szívesen vezetnék egy headset kompatibilitási táblázatot, mind vezetékes, mind bt téren ha ki tudjátok próbálni 1-2 headsettel.
Csodálkozom is hogy másokat ez a téma nem nagyon hat meg, én az MW600 mellé nagyon keresgélek valami vezetékes megoldást... legtutibb persze az lenne ha a WH700 jó lenne hozzá, de idáig egy nokiás (típust nem tudunk) headsettel nem ment(meg egy WH600 ok).Motokerrel beszéltem ma gariról meg headsetről. Gari természetesen rendes 2 év, nem ilyen 1+1 kamuswgari; headsetet pedig nem tudták hogy - az ajánlott típussal persze nem tudok telefonálni, hiába hangsúlyoztam ki hogy nem füles kell...
És azt is megtudtam hogy mp3ra nem tökmindegy mit használok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- VR topik
- Kés topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged