- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU Rekordok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
Pofámról már leég a bőr hogy megint felhozom, de
szívesen vezetnék egy headset kompatibilitási táblázatot, mind vezetékes, mind bt téren ha ki tudjátok próbálni 1-2 headsettel.
Csodálkozom is hogy másokat ez a téma nem nagyon hat meg, én az MW600 mellé nagyon keresgélek valami vezetékes megoldást... legtutibb persze az lenne ha a WH700 jó lenne hozzá, de idáig egy nokiás (típust nem tudunk) headsettel nem ment(meg egy WH600 ok).Motokerrel beszéltem ma gariról meg headsetről. Gari természetesen rendes 2 év, nem ilyen 1+1 kamuswgari; headsetet pedig nem tudták hogy - az ajánlott típussal persze nem tudok telefonálni, hiába hangsúlyoztam ki hogy nem füles kell...
És azt is megtudtam hogy mp3ra nem tökmindegy mit használok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Windows 11
- Peugeot, Citroën topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 4
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- HÚSVÉTI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest