Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
Aurig@
üzenetére
Céges AI ezt dobta ki:
Ez egy elég gyakori hiba a Microsoft Store-os Minecraft Launcherrel (Bedrock/Java kiadásnál), főleg friss Windows-frissítések után, mint a 25H2. A "minecraft indítójának frissítése sikertelen" üzenet általában a Gaming Services komponenssel vagy a Store cache-sel kapcsolatos – a launcher nem tudja letölteni a frissítést a Microsoft szervereiről.
Próbáld ki ezeket a lépéseket sorrendben, **adminisztrátorként futtatva mindent**, ahol lehet. Minden lépés után indítsd újra a gépet, és próbáld meg a launchert.
### 1. **Gaming Services javítása (leggyakoribb megoldás)**
Ez a launcher függőségét javítja, ami gyakran okozza a frissítési hibát Windows 11-en.
- Töltsd le a **Gaming Services Repair Tool**-t innen:
https://support.xbox.com/en-US/help/games-apps/troubleshooting/gaming-services-repair-tool- Futtasd **adminisztrátorként**, kattints "Repair"-re.
- Ha kész, indítsd újra a gépet.### 2. **Microsoft Store cache törlése**
- Nyomd meg **Win + R**, írd be: `wsreset.exe`, majd Enter.
- Várj, amíg a fekete ablak eltűnik (néha 1-2 perc), aztán a Store újraindul.
- Nyisd meg a Store-t, keresd meg a Minecraft Launchert, és próbáld "Frissítés" vagy "Indítás".### 3. **Minecraft Launcher javítása/resetelése a Store-ban**
- Menj a **Beállítások > Alkalmazások > Telepített alkalmazások**.
- Keresd meg a **Minecraft Launcher**-t.
- Kattints a három pontra > **Speciális beállítások** > **Javítás** (első), ha nem megy, akkor **Visszaállítás** (reset).
- Ha ez sem segít: **Eltávolítás**, aztán reinstall a Store-ból (a fiókodhoz kötött, nem veszik el a játékot). -
icemad
nagyúr
válasz
Dragbajnok
üzenetére
Szia. Megkérdeztem az AI-t, amit a cégnél használunk. Ezt dobta ki:
Mi a probléma oka?
A Minecraft Bedrock Edition (Windows-os verzió) ray tracing (RTX) funkciója nem csak NVIDIA-exkluzív, hanem működik AMD RX 6000 sorozattal és felette is (mint a 7900 XT), de ehhez kötelező egy RTX-kompatibilis resource pack (textúra csomag) telepíteni. Nélküle a kapcsoló szürke marad, mert a játék nem érzékel kompatibilis tartalmat.
A régi kártyánál (RTX) valószínűleg automatikusan letöltődött egy ilyen pack a Marketplace-ről, de AMD-nél ez néha manuális.
Driver csere és reinstall jó lépés volt, de ez önmagában nem elég – a pack hiánya a fő gond.
Figyelem: AMD-n a teljesítmény gyengébb lehet az NVIDIA-hoz képest (pl. több FPS-esés), de működik.
Hogyan javítsd ki?
Kövesd ezeket a lépéseket sorrendben. Ha laptopja van, ellenőrizd, hogy a dedikált GPU-t használja (nem az integráltat).
Frissítsd a drivert újra (AMD-specifikusan):
Töltsd le a legújabb AMD Adrenalin drivert a hivatalos oldalon: AMD Drivers.
Telepítéskor válaszd a "Factory Reset" opciót, hogy tiszta legyen.
AMD-n nincs "RTX optimalizálás" mint NVIDIA-nál, de nyisd meg az Adrenalin szoftvert, keresd meg a Minecraftot a játék listában, és állítsd be manuálisan: Graphics > Advanced > Radeon Chill ki, Anti-Lag be, Radeon Boost ki.
Telepíts RTX-kompatibilis resource pack-et:
Ez a kulcs! Nélküle szürke marad.
Opció 1: Ingyenes NVIDIA RTX pack (működik AMD-n is): Töltsd le innen: NVIDIA RTX Resource Pack. Nyisd meg a .mcpack fájlt – automatikusan települ a Minecraftba.
Opció 2: Marketplace-ből: Indítsd el a Minecraftot, menj a Marketplace-be, keresd "RTX" vagy "Ray Tracing" világokat (pl. "Vanilla RTX" vagy "Kelly's RTX" – ingyenesek is vannak). Töltsd le egyet, és aktiváld a világban.
Opció 3: Harmadik féltől (ajánlott AMD-hez): Próbáld a "BetterRTX" modot vagy shader-t, ami AMD-optimalizált. Töltsd le pl. innen: MCPE Central Shaders. Importáld a Minecraftba (Settings > Global Resources > My Packs > Import).
Aktiváld a pack-et és a ray tracinget:
Indítsd el a Minecraft Bedrockot (győződj meg róla, hogy Windows 10/11-en vagy, nem Java Edition!).
Hozz létre egy új világot, vagy nyiss meg egyet.
Világbeállításoknál: Edit World > Resource Packs > aktiváld az RTX pack-et (pl. dupla kattintás rá).
Játékban: Menj Settings > Video. Görgess le alulra: keresd a "Graphics Mode" menüt (nem toggle, hanem legördülő lista: Simple, Fancy, Ray Traced). Válaszd a "Ray Traced"-et. Ha még szürke, lépj be a világba, ahol a pack aktív, és próbáld újra.
Ha nem látod: Zárd be a játékot, keresd meg a options.txt fájlt itt: %localappdata%\Packages\Microsoft.MinecraftUWP_8wekyb3d8bbwe\LocalState\games\com.mojang\minecraftpe\, nyisd meg szerkesztővel, keresd a "gfx_mode" sort, és írd át 3-ra (Ray Traced mód). Mentsd, indítsd újra.
További ellenőrzések, ha még mindig nem megy:
GPU használat: AMD Adrenalinben (vagy Task Manager > Performance) nézd meg futás közben, hogy a 7900 XT-t használja-e (ne az integrált grafikát). Ha igen, állítsd be: Adrenalin > Gaming > Games > Add Minecraft > Graphics Profile > High.
Windows beállítások: Settings > System > Display > Graphics Settings > Add Minecraft > Options > High Performance.
Frissítések: Győződj meg róla, hogy Minecraft a legújabb verzió (1.21+), Windows frissítve (DXR 1.1 támogatás kell).
Tesztelj másik pack-kel: Ha egy pack nem működik, próbálj másikat – pl. YouTube tutorialok mutatnak AMD-specifikusat: keresd "Minecraft RTX AMD 7900 XT fix".
Ha ezek után sem megy?
Próbálja meg törölni a Minecraftot teljesen (beleértve a %appdata% mappát), és reinstall.
Nézze meg a Minecraft fórumot vagy Reddit-et (r/minecraftRTX vagy r/Minecraft) hasonló thread-ekkel – sokan oldották meg pack importtal.
Teljesítménytip: AMD-n állítsd alacsonyabbra a render distance-t (8-12 chunk), mert RT alatt gyengébb az FPS. -
icemad
nagyúr
válasz
norbi1416
üzenetére
Szia. Sajnos az androidos /honoros minecraft felépítése totál homály nekem, de az AI adott pár tippet. Talán segít:
**Megoldás a Minecraft világok biztonságos szinkronizálásához és felhőbe mentéséhez:**
### 1. **Világok átvitele a tabletre:**
- **Állítsd be a Minecraft tárolási helyét a tableten:**
- Nyisd meg a Minecraftot, menj a **Beállítások ➜ Tárhely** részébe, és válaszd ki a **Külső tárhelyet** (ha SD-kártya van) vagy **Alkalmazás tárhelyét**. Jegyezd meg a kiválasztott lehetőséget.
- **Másold a világokat a tabletre:**
- **Ha Külső tárhely van kiválasztva:**
- Csatlakoztasd a tabletet a számítógéphez USB-n keresztül.
- Navigálj a tableten a következő mappába:
`Honor Pad 8/Android/data/com.mojang.minecraftpe/files/games/com.mojang/minecraftWorlds`.
- Másold ide a 92 világot tartalmazó mappákat a számítógépről.
- **Ha Alkalmazás tárhely van kiválasztva:**
- Használj egy fájlkezelő alkalmazást (pl. **Solid Explorer**, **FX File Explorer**) a tableten.
- Lépj a következő útvonalra:
`Android/data/com.mojang.minecraftpe/files/games/com.mojang/minecraftWorlds`.
- Engedélyezd a fájlkezelőnek a hozzáférést az Android mappához, ha szükséges.
- Másold a világokat ide a számítógépről (pl. Google Drive-on keresztül).
- **Ellenőrizd a fájlengedélyeket:**
- Győződj meg róla, hogy a másolt mappák olvashatóak és írhatóak a Minecraft számára. Ha szükséges, módosítsd a jogosultságokat a fájlkezelő alkalmazásban.
---
### 2. **Szinkronizálás Xbox Live felhővel:**
- **Jelentkezz be a Microsoft-fiókba:**
- Nyisd meg a Minecraftot, és ellenőrizd, hogy a fiókbeállításokban a fiad Microsoft-fiókja van-e használatban.
- **Szinkronizáld a világokat:**
- Nyisd meg **minden egyes világot** a tableten (rövid időre elég), hogy a Minecraft felismerje és feltöltse őket a felhőbe.
- A feltöltés után a világok elérhetők lesznek bármely eszközön, ahol be van jelentkezve a fiók (pl. Xbox).
---
### 3. **Biztonsági mentés kiegészítő lépései:**
- **Manuális mentés felhőszolgáltatásra:**
- Másold a teljes `com.mojang` mappát rendszeresen Google Drive-ra vagy OneDrive-ra. Használhatsz alkalmazásokat (pl. **Autosync for Google Drive**) automatikus mentéshez.
- **Világok exportálása .mcworld fájlként:**
- Ha a tableten létrehozott világokat is szeretnéd menteni, használd a Minecraft **Export World** funkcióját (világbeállításoknál). A .mcworld fájlokat töltsd fel a felhőbe.
---
### 4. **Hibaelhárítás:**
- **Ha a világok nem jelennek meg:**
- Ellenőrizd, hogy a tárolási hely (külső/belső) egyezik a másolt mappa útvonalával.
- Próbáld újraindítani a Minecraftot vagy frissíteni a játékot.
- **Ha írási engedély hiányzik:**
- Android 11+ esetén használj ADB-t a fájlok másolásához:
`adb push /számítógépes/mappa /sdcard/Android/data/com.mojang.minecraftpe/files/games/com.mojang/minecraftWorlds`.
---
### 5. **Jövőbeli védelem:**
- **Xbox Live szinkronizálás használata:**
- Mindig játsz online módban, és nyisd meg minden új világot, hogy automatikusan felkerüljenek a felhőbe.
- **Rendszeres manuális mentések:**
- Készíts biztonsági másolatot a `com.mojang` mappáról havonta, és tartsd meg a .mcworld fájlokat.
Ezzel a módszerrel a 92 régi világ és az új világok is biztonságban lesznek, és bármikor elérhetők a tableten, Xbox-on, vagy akár egy jövőbeli eszközön. 😊Nem tudom segít e, remélem igen.
-
icemad
nagyúr
Nagyon off, de csak megkérdezem... A filmet moziban nézitek meg, streamen (ha lesz), vagy teljesen kimarad?
-
icemad
nagyúr
válasz
lszlogal
üzenetére
Copilot sem tud sok jóval kecsegtetni...
Sajnos a Minecraft 1.5.2-es verzió és az 1.21.4-es verzió közötti kompatibilitás megoldása nem egyszerű. Az idők során sok változtatás történt a játékban, és ezek az újítások gyakran eltérnek az előző verzióktól, így a régi mapok nem mindig kompatibilisek a legújabb verziókkal.
Azonban, ha szeretnéd, megpróbálhatod a következő lépéseket:
1. **Minecraft Region Fixer**: Ez egy eszköz, amely segíthet a régi mapok kompatibilitásának javításában. Az eszközzel a régi region fájlokat át lehet alakítani úgy, hogy megfelelően működjenek az új verziókban.
2. **Manuális átállítás**: Ha a régi mapod nagyon fontos számodra, megpróbálhatod a manuális átállítást. Ez idő- és munkaigényes lehet, de lehetőséget ad arra, hogy a régi építményeket és tárgyakat megőrizd. -
icemad
nagyúr
Enyhén csípős, de finom...
-
icemad
nagyúr
Lesznek majd új játékosok idővel. Fiaim évek óta tolják a Minecraftot, multiban is, de csak a Bedrock kiadást. Most jutottunk el oda, hogy mindkettőnek van játékos gépe, mindkettőnek megvan a java kiadás is. A kicsi meg most kezdte el felfedezni a modokat java verzióhoz. Napokig elszüttyög a próbálgatással. Nem is igazán játszik, csak tesztelget.
De legalább érdekelni kezdte a PC, meg a programozás is kicsit. Most fertőzi meg a nagyobbik fiamat.
Ha nem gond, hogy fiatalok (14 és 16 évesek), akkor lehet, hogy csatlakoznának. Majd megkérdezem őket. -
icemad
nagyúr
válasz
Sztyepadzso
üzenetére
Ááá... Mindig megkavar, hogy az xbox már nem csak a konzolt jelenti.
-
icemad
nagyúr
válasz
Sztyepadzso
üzenetére
Elméletileg működik, ha csinálsz új fiókot. Azt a részét nem értem, hogy xboxon miért nincs neki saját fiók, miért a tiédet használja? Sokkal egyszerűbb lenne, ha neki is lenne külön profilja.
Másik dolog, hogy xboxon (is) van osztott képernyős mód, ahol tudtok együtt játszani. Akkor miért kell telefonon szenvedni? -
icemad
nagyúr
A sztori része szerintem már kész van, valószínűleg a Story mode lesz az alapja. Én arra leszek kíváncsi, hogy embereket, hogy raknak be egy olyan világba, ahol minden ordas nagy kockákból áll. Animációs filmként eltudom képzelni, mint most a Super Mario filmet, de élőszereplős verzióban?
-
icemad
nagyúr
Készül az élőszereplős Minecraft film.
Főszereplő Jason Momoa. Na ebből mit hoznak össze? -
icemad
nagyúr
válasz
istvanszucs
üzenetére
Szia. Xbox részről tudok nyilatkozni.
Xbox 360-as verzió már nagyon régi, és online játék sincs benne. Azt már nem éri meg megvenni.Elméletileg a Minecraft bedrock edition már teljesen cross play támogatott. Ez azt jelenti hogy tud együtt játszani az xboxos, Ps-s, PC-s, switches, androidos és ios játékosokkal.
Xboxon és Playstation rendszeren egész jó szülői felügyelet programok vannak.
Konzolokon kell havi előfizetés is az online játékhoz, ezt se felejtsük el!Talán a legolcsóbb megoldás egy kompatibilis telefon vagy tablet. Esetleg használt pc/laptop.
Firetv-t nem ismerem egyáltalán. Utána kellene nézni, hogy az melyik verziót támogatja. -
icemad
nagyúr
válasz
Sztyepadzso
üzenetére
Én simán, csak nem ekkora összegnél. Ha egy 30 ezres játék 15-20 ezerért van fent valamelyik kulcsos oldalon, akkor bevállalom a "szerencsejáték faktort" egy szürke oldalas kóddal. De 1000 forintért nem vacakolok ilyesmivel.
-
icemad
nagyúr
válasz
Attix82
üzenetére
Passz. Annak nem néztem utána. Sok sok évvel ezelőtt vettem a Minecraftot, még bőven a Mojang korszak elején. Meg nekem van még majd 3 év Gamepass Ultimate előfizetésem is, abban benne van a Windows verzió is. Azt tudom, hogy a Windows store verzió tartalmazza a bedrock és java verziót is, így mindkettőt megkapod. Árban sajnos jóval drágább az xbox verziónál.
-
icemad
nagyúr
válasz
DonThomasino
üzenetére
Helyi gépen nem. Ha online akar másokkal játszani, akkor kell Live Gold előfizetés. (azt viszont már megéri pár száz forintért gamepass ultimate előfizetésre váltani.) Ezügyben keresd meg musztiii kollégát a hardveraprón. Az xboxosok nagy része tőle veszi a gamepass ultimate előfizetést. Mindenben segít, megbízható eladó.
-
icemad
nagyúr
válasz
DonThomasino
üzenetére
Xboxra ez kell: [link]
Ebben benne van a játék, pár extra kiegészítő, és 700 arany, amiből tud vásárolni a minecraftban extra tartalmakat.
Van benne single és multi is. Akár egy gépen ketten, osztott képernyőn. -
icemad
nagyúr
válasz
Geryson
üzenetére
Szerintem ez így nem fog menni. A gyereknek kell új profil, és nulláról kezdeni mindent. Konzolos topikokban többször előjött ez a téma már, ezért is mondjuk mindig, mindenkinek, hogy gyereknek azonnal külön profilt kell csinálni. Így lehet elkerülni ezeket a helyzeteket. (Meg persze konzolon ezer más hasznos funkciója is van, de ez a te esetedben nem releváns.)
Ms support talán tud segíteni, mert meglepően felhasználó barát a hozzáállásuk, de nem tudom, hogy technikailag megoldható e, az amit szeretnél. -
icemad
nagyúr
válasz
Melorin
üzenetére
Sorry, nem jól olvastam, azt hittem a store verziót vetted meg.
Nemrég volt egy kis kavarás, megszüntették a különböző verziókat. Van egy launcher és onnan tudod indítani a java és a store verziót. Próbáld meg Windows storeból telepíteni, és az xbox programból indítani. -
icemad
nagyúr
Meghalt Technoblade... 23 éves volt. Én, mint volt rákbeteg, tisztelem a kitartását, sajnos a betegség erősebb volt. Nyugodjon békében!
-
icemad
nagyúr
válasz
cappa72
üzenetére
Ez azért olcsó, mert argentin kódot ad. Beváltáshoz kell majd egy normális vpn is. Azok többnyire fizetősek. Most vagy azt csinálod, hogy megveszed ezt, és vagy működik vagy nem, vagy megveszed 12k-ért a tutit a gyerek profiljára. Vannak persze egyéb lehetőségek is. Pl hardveraprón is lehet találni hasonló kódos megoldást, ami működik. Esetleg megfontolod az xbox gamepass for pc előfizetést, amiben benne van mindegyik minecraft (Dungeons is), plussz még vagy 100 pc játék, viszont ez havidíjas dolog. Addig tud vele játszani, amíg tart az előfizetés. Ez kb 1-2 ezer forint havonta, attól függően, hogy hogy intézed. Ha csak a tábor idejére kell, akkor talán él még az akció a 3 hónapos gamepass ultimate előfizetésre. Ez 300 forint 3 hónapra új előfizetőknek, viszont előfizetés után azonnal mondd le az automatikus hosszabbítást, mert a következő díj már 4190ft lesz havonta!!!
-
icemad
nagyúr
Na most megpróbáltam az asztali win 10 gépemen, telepítettem (benne van gamepassban), elindult, de csak odáig jutok, hogy press any button. Ha megnyomok egy gombot, akkor feljön egy fekete ablak, és innen semerre... Csak alt+f4 segít. Szóval úgy néz ki, hogy valami központi gubanc van... Valaki más is megnézhetné, akinek van gamepass vagy maga a játék.
-
icemad
nagyúr
válasz
Flowtation
üzenetére
Remélem sikerül megoldani.
-
icemad
nagyúr
válasz
Flowtation
üzenetére
Igen, sajnos telefonon nehéz őket elérni, de az angol chat nekem mindig tudott segíteni. Igaz, más ügyben. Az én tapasztalatom az, hogy rendkívül rugalmasak, és fontos nekik az elégedett ügyfél. Eddig minden problémámat megoldották. Persze volt olyan is, amikor egy óráig tartott, de hát na...
-
icemad
nagyúr
válasz
Flowtation
üzenetére
Keresd meg a Microsoft supportot, szerintem megoldják. Más megoldás sajnos nincs.
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat) -
icemad
nagyúr
válasz
maxxenergie
üzenetére
Ez lenne az, de nem mindig van akció.
-
icemad
nagyúr
válasz
maxxenergie
üzenetére
Eredeti minecrafttal tudod tesztelni, ha Windows 10-et használsz. Venni kell egy hónap pc gamepass-t, akciósan 300 forint. Abban benne van a minecraft win10 és java verzió is.
-
icemad
nagyúr
válasz
maxxenergie
üzenetére
Ennek viszont jónak kellene lennie. Legalább Bluetooth 4.0 kell hozzá. Először össze kell párosítani. Itt a hivatalos oldal, ezt olvasd végig : [link]
Most látom, hogy vezetékkel is működnie kell. A kontrollert külön bekell kapcsolni a közepén lévő nagy x gombbal.
-
icemad
nagyúr
válasz
maxxenergie
üzenetére
PC-n a vezeték nélküli 360 kontrollerhez kell xbox adapter. Másként nem fog menni.
-
icemad
nagyúr
Talán valakinek hasznos infó, hogy november 2-től a PC gamepassban is benne lesz a minecraft. Ráadásul egy speciális kiadás, ami tartalmazza a java és bedrock verziót is.
-
-
icemad
nagyúr
G2a és eneba eléggé szürke zóna. Én nem ajánlom egyiket sem.
Microsoft storeban elérhető a win 10 és xbox változat is. De akkora káosz van ott, hogy hihetetlen. Pl: [link] Ez az xboxos kezdő kollekció, a játékkal és pár extrával. 1000 forint. Az áttekintésnél szépen írja is, hogy xbox konzolhoz való. De!!!
Kicsit lentebb:
Telepítés
Telepíthető egy Windows 10-es PC-re, valamint elérhető Microsoft-fiókkal bejelentkezve.Viszont, ha megnézzük ugyanott a rendszerkövetelményeket ott már ez szerepel: Operációs rendszer: Xbox, Windows 10, 17134.0 vagy újabb verzió.
És akkor az ember találja ki, hogy melyik igaz.
Talán az a legegyszerűbb, ha megveszed ezt az 1000 forintos packot és megnézed. (ebben benne van az a lehetőség is, hogy bukod ezt a pénzt, ha nincs xboxod) -
icemad
nagyúr
-
icemad
nagyúr
válasz
Aurig@
üzenetére
Próbáld meg az xbox appból. Vagy a Microsoft honlapján vedd fel ezt a számítógépet a profil beállításoknál. Érdekes, mert nekem ott alapból megjelenik a saját gépem, nem tudom nálad, hogy van...
De én még mindig azt gondolom, hogy az xbox appban kellene látnod, és abban kitudod választani a telepítés helyét is. Az elméletileg rajta is van a gépen alapból. -
icemad
nagyúr
válasz
kaposznyak
üzenetére
Win10-en megoldható, de gondolom csak emiatt nem szeretnél frissíteni.
Egyébként androidos telefon vagy tablet is jó lehet, csak androidra újra meg kell venned a minecraftot. -
icemad
nagyúr
Na most én tök hülye vagyok ehhez a játékhoz, de fiaim állandóan nyaggatnak ilyen modokért. Hogy lehet egyszerűen ezeket telepíteni? Gondolom csak a java verzió jó. Win10, android, xbox verzióhoz vannak ilyenek? PC-n megvan a java verzió, de azon meg csak egy ember tud játszani egyszerre...
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Fiaim imádják a Minecraft-t, de olyanokat kérdeznek róla, hogy csak a fejem fogom... Pl. a youtubeon láttak videókat, amiben többen játszottak, és egymás ágyát kellett elfoglalni, meg valami ugrálós pálya is volt. Ezeket hol lehet bekapcsolni vagy letölteni? Fiaim androidos telefonon és xbox one x-en játszanak. Ezekre meglehet oldani? Köszönöm.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Kellene egy kis segítség. Kb. fél éve kezdtünk el a Minecrafttal játszani a fiaimmal. Eddig semmi gond nem volt a játékkal. Május 25. után, ha az egyik fiam játékához szeretnénk csatlakozni, akkor nem jelenik meg az ő világa a választható opciók között. Ő viszont tud hozzám csatlakozni, meg a másik fiamhoz is. Próbáltuk mindenféle kombinációban. (Win 10, androidos telefonok/tabletek, xbox one x) Sehogy sem jó. Van valami ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gumi és felni topik
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Google Chrome
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De legalább érdekelni kezdte a PC, meg a programozás is kicsit. Most fertőzi meg a nagyobbik fiamat.