Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Bocsi félreérthetően fogalmaztam: Nem alvás miatt szeretnék az ágyhoz tp-zni, hanem a bázis miatt, kipakolni, hazavinni a cuccokat. Azt már hallottam hogy bevett szokás magunkkal vinni barkácsasztalt, de ha meghalok akkor kiesnek a cuccaim és ezért szeretek időnként kipakolni.
Szóval valami /home szerűséget keresek de nem akarok koordinátákkal szöszölni, azt láttam, hogy van parancs rá, de mindig be kellene pötyögni a koordinátákat és ezért ki sem próbáltam. -
Dyingsoul
veterán
válasz
icemad
üzenetére
Persze, ezt megértem. Ezért is írtam azt, hogy hasonlóan noob játékost keresek. Akár olyat aki mostanság gondolkozott a játék megvásárlásán, első alkalommal való kipróbálásán.
Gondolom nincs sok millió ilyen ember, de gondoltam teszek egy próbát itt a fórumban, hátha van ilyen ember.
Egy próbát megért azért.
Hátha lesz még valaki aki csak úgy benéz a topikba és rámír.#27119Alusky: Igen, te jól érted miről lenne szó esetemben, mit keresek!
Legfőképpen azért is mert egyedül kicsi uncsi azért. Na nemmintha, elkreatívkodok én egyedül is survival-ban, de mivel a vanilla azért eléggé sandbox élményt nyújt.
Egyébként pár modot már fel is tettem, de ezek csak kinézetet módosítanak:
Faithful 64x-et és egy BSL shader packot.
Még egy ágyhoz való teleportálásra keresek megoldást. A ring of return modot kipróbáltam de induláskor crashel tőle a játék... Nem találtam megoldást arra egyelőre és 21.1.5-tel játszom, ez a legfrissebb client. Esetleg erre ha tudtok valami megoldást az érdekelne.
-
Dyingsoul
veterán
válasz
üzenetére
Hát oké, de pont ezt írtam: olyan embert keresek akivel lehet együtt játszani, nem szervert, nem közösséget, hanem egyént. Azt, hogy mikor érünk rá meg lehet beszélni, de pont ez az, hogy valakivel együtt szeretnék játszani és nem úgy, hogy másnap már meg van építve ez meg az.
-
Dyingsoul
veterán
Sziasztok!
Minecraftot nemrég vettem meg, sosem játszottam vele korábban csak tudom mi az.
Ha van esetleg olyan olvasó aki hasonlóan noob mint én de chillesen szeretné felfedezni a játékot akkor dobjatok privátot. Van discordom szóval tudunk beszélgetni is közben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Mesterséges intelligencia topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- HomeAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- HomeAssistant, szerver, böngészés: 3,4 GHz Pentium 6500Y, 8 / 128 GB és egyéb konfigurációk
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek összeállítása, alkatrészek + HomeAssistant
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- Gamer/streamer mikrofon, állvány, deck és USB HUB kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gondolom nincs sok millió ilyen ember, de gondoltam teszek egy próbát itt a fórumban, hátha van ilyen ember.
Hátha lesz még valaki aki csak úgy benéz a topikba és rámír.
Legfőképpen azért is mert egyedül kicsi uncsi azért. Na nemmintha, elkreatívkodok én egyedül is survival-ban, de mivel a vanilla azért eléggé sandbox élményt nyújt.