Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbi1416
csendes tag
Sziasztok!
A segítségetek kérném egy hatalmas probléma mielőbbi megoldásában.
A 9 éves, különélő fiam kb. 2 éve kezdett el játszani androidos telefonon a Minecraft-al. Amikor velem volt, akkor a nálam lévő Xbox One S-re telepített verzióval játszunk.
Kis idő elteltével jött az igény arra, hogy egymással, egymás világaiban is tudjunk játszani. Ekkor csináltam neki MS fiókot és szerencsére a világai is megmaradtak neki. Innentől kezdve minden szépen működött.Karácsonyra vettem neki egy Honor Pad 8-at, azért, hogy ne a telefon kis kijelzőjét bámulja. Letöltöttem a Minecraftot, beléptem és a világok sehol nem voltak.
Az Xbox-os verzióban nem is kérdés a világok mentése, hiszen még menüpont sincs rá. Bezzeg az androidos verzióban lehet választani, hogy külső tárhely vagy az alkalmazás legyen a mentés helye. Nem tudom, hogy gyárilag milyen beállítással települt a telefonra, de a kérdéses időpontban külső tárhelyre volt állítva. Gondoltam, hogy ez nekem lesz probléma, a telefont madzaggal rádugtam az asztali gépre és átmásoltam a „com.mojang.minecraftpe\files\games\com.mojang” mappa tartalmát.
A minecraftWorlds mappa 92 világot/mappát, a resource_packs mappa pedig két almappát tartalmaz. Miután a másolás véget ért jött a tablet és a probléma. Mégpedig az, hogy a tablet nem engedi írni a megfelelő mappát. A topikban rákrestem importálásra, világokra, mindre ami eszembe jutott, persze gugliztam is, de sajnos nem jutottam egyről a kettőre. Voltam telefonos boltban is, de ők sem tudtak okosat mondani.
Hogy csavarjunk a problémán, azóta a gyerkőc új világokat csinált a tableten mind alkalmazásban, mind külső tárhelyen is. Persze egyszerre csak az egyik beállítás világai látszódnak. És azóta a drága, jó anyukája számomra ismeretlen okból gyári visszaállítást csinál a telefonon, így már csak nálam van meg a 92 világa.Különélő és halálra szivatott apukaként mindenfajta lehetőség kiemelt jelentőséggel bír számomra. Hiszen amíg kb 100km távolságból együtt Minecraftoztunk addig is folyamatosan beszéltünk egymással telefonon! Ez pedig nagyon jó volt!
Azt szeretném megoldani, hogy a korábban mentett 92 világa és az azóta készített néhány új világa egyszerre elérhető legyen a tableten, de ne a készüléken legyen tárolva, hiszen azzal bármi történhet. Legyen felhőben…
Azt ne kérdezzétek, hogy miért kellett 92 világ, mert ezt ő sem tudta elmondani.Bármilyen megoldás szóba jöhet és előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Futás, futópályák
- Philips LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- Canon MILC: EOS R és M topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest