Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  [Re:] Minecraft (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-01-31 10:30:54

LOGOUT.hu

A warez minden formában tilos a topicban!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16565) bencze


bencze
senior tag

Sziasztok,

Googlezem már egy napja a témában siker nélkül, ti itt biztos okosabbak vagytok mint én (kb 1-2 hete tologatom a Minecraftet). Remélem nem offtopic.

Egy mob grindert készítek aminek - sok vas hiányában - nem hopperekkel töltöm meg az alját hanem hopper minecartok futkosnak a lootot chestbe tölteni. Kb így néz ki a keresztmetszet:

L
S
M
B

L levegő (ide esnek az itemek), S slab, M minecart, B block. Tehát van 1 (1.5) hely spawnolni és pókok spawnolnak ide be, akadályozva a csilléket.
Gondolkoztam mit tehetnék, de egy adott területen (13x15) minden 'soron' csille fut lootolni tehát nincs hová tegyem a fáklyákat (világítás). Még a falra sem tudok tenni mert nem fér el a csille tőle, legalábbis próbáltam és úgy tűnt. Gondolkodtam, mire tehetném a sínt amin nem spawnol semmi de nem találtam ilyet (pl. slab a block alsó részén van akkor nem spawnolnak rá állítólag, de úgy nem lehet sínt tenni rá, ha felül van akkor full blocknak számít és spawnra is oké).
Talán az amolyan glowstone izék (vagy mi is volt a neve?) jók lennének falnak / padlónak de Netherben a kibocsátott fény miatt, nem nagyon jártam még, kicsit félek, nehéznek tűnik. Ha lenne egy vas farmom akkor lehetne mind hopperekkel csinálni de 1) nincs falu a közelben és 2) ez a csillés megoldás jópofa, tetszik, szeretném, ha összejönne. :)

Valami ötlet, lécci?
Bocs a vegyes nyelvért, angolul játszom.

-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  [Re:] Minecraft (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.