Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissdanca
tag
Ha jól szétnézel vaterán meg ilyen helyeken 1000 Ft-ért találsz aktív tokot
-
kissdanca
tag
Erről egyszer már volt szó itt fórumon mert ez több embert érdekelt és akkor írta valami hozzáértő tag hogy ez alapból így van Amúgy több jó fórum is van azokon is sok szakértő van akik megmondják a tutit
[ Szerkesztve ]
-
kissdanca
tag
Ha jól tudom akkor a BB-k alapból a wifi-t használják ha van elérhető
-
kissdanca
tag
Lehet böngészni és letölteni minden gond nélkül. De facebook alkalmazás nem fog menni csak amit böngészőn át használsz.
Ez válasz Amalgannak csak már sokan írtak előttem[ Szerkesztve ]
-
kissdanca
tag
Remélem marad valami mert az érintőképernyő nem a legszimpatikusabb dolog. A trackpad egyszerű és nem a képernyő lesz ujjlenyomatos.
[ Szerkesztve ]
-
kissdanca
tag
Az igaz hogy a BB10-től csak a csúcs kategóriás telefonok jönnek majd és az olcsóbb Curve modelleket nem fogják gyártani? Mert nekem eléggé szíven csücske lett a kis 9300-as és szeretnék továbbra is BB vonalon maradni
-
kissdanca
tag
Akkor mondjuk ha a telefonom hibás lesz akkor hova vihetem Használtan vásároltam egy pesti üzletben. Nekik kell a garanciát is intézni,
-
kissdanca
tag
Azért nem enged mert kikapcsolja a hálózatot. Ezt a funkciót kikapcsolni még nem is próbáltam
-
kissdanca
tag
Sok sikert a hogy kapj egy új telefont
-
kissdanca
tag
De a pixelhibára nem 3 nap gari van
-
kissdanca
tag
Az gáz mert gondolkodtam hogy frissítek rá de így nem éri meg
6-os szoft csomaggal nekem 3 napot simán megy -
kissdanca
tag
Buktagt540 azért csak edge hálózaton megy a telefon mert nincs benne 3g. 3g 9300-tól van a Curve modellekben.
-
kissdanca
tag
A telefon memóriából van lehetőség a neveket átmásolni a SIM-re? Egyszerűen sehol nem találok erre megoldást.
-
kissdanca
tag
Nekem ez nem csak a böngészőbe de még menübe is előszokott fordulni. Amint bemegyek valahova semmi gond.
-
kissdanca
tag
Miért van az hogyha kint használom BB-met akkor néha felgörgeti a képernyőt a legtetejére? Pl ha facebook-ok akkor az egér egyszerűen csak a képernyő tetejére vándorol.
-
kissdanca
tag
Menü->Hangok ott elkezdesz lefele görgetni és a legvégén ott lesz hogy profilok szerkesztése
-
kissdanca
tag
Ez így szokott lenni de én is megnézem hátha több sikerrel járok
-
kissdanca
tag
A profilokat valahol a speciális beállításoknál lehet szerkeszteni.
[ Szerkesztve ]
-
kissdanca
tag
Ez elég szomorú, de azért kell olyan előfizetést választani ahol az internetre nincs túlforgalmaz díj és tudom hogy a nemzetközi hívásoknak mennyi a percdíja.
-
kissdanca
tag
A szolgáltatók weboldalán megtalálsz erről minden infót.
-
kissdanca
tag
BBMessage, az alap gmail klienst, sok app-ot sem tudsz rendesen használni és a böngésző is tud érdekes dolgokat mutatni BIS/BES nélkül.
-
kissdanca
tag
Rendben akkor ma megpróbálom.
-
kissdanca
tag
Ha innen frissítenék az nem vezetne garancia vesztéshez?
-
kissdanca
tag
Van rajtuk magyar menü és a magyar billentyű kiosztás az olyan mint a rendes billentyűzeten csak ékezetes karakterek nélkül. Azokat is előlehet hívni pl az á-t azt úgy hogy lenyomod az a betűt és addig kell oldalra nyomni a trackpadot amíg ki nem adja a kívánt karaktert.
-
kissdanca
tag
Az angry birds a legfontosabb
-
kissdanca
tag
Köszönjük a részletes leírást
-
kissdanca
tag
Igen ezek nálam is megvannak de a Hotszpot az magától értetődő.
Szerk: Az internet browser pedig gyűjtő fogalom lehet ahol választ 2 vagy 3g-ből.[ Szerkesztve ]
-
kissdanca
tag
Néha megnéztem Wap-pal milyen lehet böngészni de nagy különbség nem volt. Csak azért jó tudni mi micsoda.
-
kissdanca
tag
Köszönöm! Akkor jól csináltam mert mindig web'n walk-ot használtam
-
kissdanca
tag
Gyors kérdés. Valahogy eddig nem tűnt föl, hogy két féle böngésző van Web'n walk és wap. Valaki elmondaná hogy mi a különbség a kettő között?
-
kissdanca
tag
Nekem BIS nélkül megy a youtube mobilnettel a Telenornál
-
kissdanca
tag
Mert a BIS hálózaton vagy offline még mindig ez a probléma
-
kissdanca
tag
Ebben egyetértünk
-
kissdanca
tag
Így már értem mit szeretnél de ezzel csak az a gond hogy a "célközönség" tehát akik segítségre várnak nem biztos hogy megkapják azt. Szerintem egy külön szakmai topik lenne az ami kielégítené az igényeid ahol hozzáértőkkel lehet beszélni komolyabb problémákról
-
kissdanca
tag
Abból amit leírtál nekem az jött le hogy neked nem az olyanokkal van problémád aki nem ért a témához hanem olyanokkal akik nem értenek hozzá DE okoskodnak. A bunkó embereket kell kiszűrni nem a hozzá nemértőket. De ez magánvélemény és nem én vagyok a főnök
-
kissdanca
tag
Szerintem hasznos az a kis LED meg tetszik is ahogy villog
-
kissdanca
tag
Én a 9300-hoz egy 9900-hez használt tokot vásároltam és semmi gond nem volt vele. Szerintem ha a méret megegyezik akkor nincs vele gond.
-
kissdanca
tag
Egy igazi idealista vagy
-
kissdanca
tag
BIS-t nem lehet törölni. De van lehetőség a telefonon deaktiválni, menj be a szolgáltatóhoz ott tudnak segíteni
-
kissdanca
tag
Engem nem igazán zavart, egyszeri eset és ezen az egy apróságon kívül semmi problémám nincs vele.
-
kissdanca
tag
Nekem is volt olyan kétszer szerepeltek a nevek a partnerlistába, neki álltam és egyesével kitöröltem őket. Nem érdemes ezzel addig újra próbálkozni amíg csak egyszer szerepel minden név.
-
kissdanca
tag
Nekem van mobilnet előfizetésem a Telenornál. Ha ez mellé rendelek BIS-t akkor olcsóbb
-
kissdanca
tag
Próba szerencse
-
kissdanca
tag
De ahogy írja madmike, valami bizonyíték lesz ami lehet hogy fontos feljelentéshez vagy nyomozáshoz. Ilyen esetben én használnám
-
kissdanca
tag
Az érdekes hogy pont ilyen lehetőség nincs a telefonba, emlékszem a sony ericsonn w200-al még volt lehetőség hívás rögzítésre.
-
kissdanca
tag
Ennyire gyorsan elhalnak a BB akkuk Egy hónapja vásároltam a 9300-at de én mindig csont lemerítem és teljesen feltöltöm. Ha így használom akkor is ilyen hamar elszáll vagy így azért tovább húzza?
-
kissdanca
tag
Nem hiszem hogy szoftver hiba ennyire befolyásolná az akku működését
[ Szerkesztve ]
-
kissdanca
tag
Lehet hogy a wifi-t bekapcsolva hagytad, az nagyon letudja húzni az akkut.
-
kissdanca
tag
Mindent és mindenkit lelehet hallgatni ez alól nem kivétel a BB sem!
-
kissdanca
tag
Ha nem akarsz nagyon sokat költeni rá csak alaposabban megismernéd a rendszert akkor először jó valami olcsóbbat venni mert ha lennének hibái amik nagyon zavarók akkor az ember simán megválik tőle. Jelenleg én is úgymond ismerkedem a BB-vel, én Curve 9300-at vásároltam és mivel tetszett ezért elkezdtem körülnézni a komolyabb BB-k között. Szerintem egy 9320 tökéletes "tanuló" telefonnak.
-
kissdanca
tag
Azóta megoldottam. Nem jó dektop-ot töltöttem le.
-
kissdanca
tag
Köszönöm a választ! Azt nem tudod mitől lehet hogy rádugom a telefont a gépre de csak elkezdi tölteni és nem érzékeli a gép magát a a telefont
-
kissdanca
tag
Üdv! Valaki tudna ajánlani egy olcsó adatforgalom számláló app-ot? Előre is köszönöm.
-
kissdanca
tag
Üdv az a kérdésem hogy BIS szolgáltatást le lehet mondani? Előre is köszönöm a válaszokat. Kezdő vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest