Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz BB9360 #24100 üzenetére
Nézd a mobilon semmi külsérelmi nyom nincs, volt kézben. Bótos gari van, de mivel ez másodkézi - nem lesz rá egy éves gari. Tok is volt hozzá, egy héj volt rajta.
Családnak néztem a múltkor, de egy fehér hüvelyt kellett nekik venni. (Most meg szidják, mert lassul és szarakszik. )Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
válasz BB9360 #24100 üzenetére
A céget nem ismerem.... eleve máshová kell vinni a blekkberiket, mert ugye sok szervíz azt sem tudja, hogy "Mi a bánat ez?" Szóval én nem bíznám a szervízt a három szervizen kivül senkire....
ugye van egy pécsi szervíz, ahol sok ilyen mobil ment át... Meg van a Dr.Mobil és aXiaomiHuaewiájfonBerryszervíz.Ellenben készül karira valami....
természetsen nem csak szedreseknek...
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
erer1000
őstag
válasz Polarstar #24105 üzenetére
Szombathelyen van pl kommersz márka független mobil szerviz , ami mindent tud szervizelni kb.
Nekem Q10 billentyűzete kezdett el furán működni, néhány gomb nem ment.
4k volt a Bill csere munkadijjal együtt.
Priv akku miatt kérdeztem őket, kb az az egyetlen ami nincs csak nekik, még torch-hoz is tudnak szerezni alkatrészeket
M5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH
-
BMW E39
csendes tag
Sziasztok
Passporthóz milyen Böngészőt ajánlanátok? Amiket telepítettem,próbáltam mindegyiknek volt valami gethája...Ötletek, Tapasztalatok????
-
Regős
újonc
válasz BMW E39 #24112 üzenetére
Nálam Qborwser a nyerő. Gyorsabb, mint a hivatalos. Néhány oldal megakasztja (pl. jofogas.hu), de szuperul kezelhető. Én mondjuk Classicon használom. Tényleg, van aki még használ Classicot? Én imádom! A legjobb telefonom eddig. Azóta vettem egy Passport AT&T verziót. Gyönyürű! Még nincs aktív használatban, mert a Classicot nem tudom letenni... :-)
-
nagyúr
Na jó! Legyen mikulás!
Lett egy vadiúj BBM csoport. Ez még az újnál is újabb!
A neve Hungary BBM group.. Csak így.. Semmi nemzeti, grand, smart, young, "S" vagy milyen jelző.
A hír nem olyan jó része a következő.
Sajnos BBOS és BB10 tagok a (kretén) szabályok miatt nem tudnak csatlakozni. Én megpróbáltam mindent, imádság, hátkaparás, nokiás doboz - de nem hatott..Csatlakozni nálam lehet. Csak kérni kell és megadatik! Ámen!
-
nagyúr
válasz BB9360 #24115 üzenetére
Ahogy gondolod. Nekem a Q10 másodtelefon lett. Nagyon kicsi, a telekom új második simkártya opcióval kiváló helye lett! A nadrágom egyik belső zsebébe tokkal teljesen belefér!
Nem kell hurcolni a zsebbe sok helyen el sem férő nagy Key2 mobilt.Na akkor! Vagy 30 ember várakozik nálam meghívásra a BBMen. Legyetek szívesek nézzétek meg ki van az invitálásnál. Én jelentkezem. Feltéve, ha kijelzi... Már abban sem vagyok biztos, hogy jelzi.
Ha már mindenhol csak anomáliákat tapasztalok...[ Szerkesztve ]
-
I.papi
tag
Üdv mindenki!
Srácok,tudtok olyan alkalmazást ami összerázza a névjegyeket?
BB z30 bb10 os.. Kigyomláltam a felesleges dolgokat telefonon..De a gmail címtára közbeszólt..Megcsináltam ott is,de nem tökéletes,illetve másolgattam a simről is,mégis lett veszteségem,szerencsére tudom pótolni az elveszett névjegyeket.. A lényeg a telefonon most az van amit akartam..ezt lehet valahogy menteni? Olyan formátumra gondolok,ha esetleg elhagyom a BB-t,legyen mentés végre emészthető formában más platformra? Mert nagyon nagy királyság a BB10 os,de amint beadja a kulcsot vagy az akksi elgyengül,átállok ios-re,a kifutó modellekre.. Most tökéletesen kiszolgál,de két év múlva lehet,hogy nem.. -
lugosi
MODERÁTOR
válasz I.papi #24127 üzenetére
Szerintem a "legjobb mentés más platformra emészthető formában" pont az amit te is csináltál, a gmail címtára. Szerintem a gmail webes felületén tedd rendbe a dolgokat, legyen meg a szinkron, és a gmail webes felületén csinálj egy exportálást. Én így szoktam, hogy a gmail webes felületén havonta egyszer csinálok egy teljes exportot az összes létező exportálható formátumban, ugyanis volt már olyan, hogy egyik formátum használhatatlannak bizonyult később.
-
Tamy
senior tag
Elég régóta használok OS10-es Blackberryket, de csak ma tűnt fel, hogy hiába állítom csak rezgésre az értesítéseket, a partnerértesítésnél beállított egyedi csengőhanggal rendelkező emberek hívása simán felülbírálja. Számomra ez nonszensz. Hogy a túróba lehet úgy beállítani (be lehet egyáltalán?), hogy az emberkének saját csengőhangja legyen, de csak akkor, ha a telefon nem rezgő/néma... egyéb olyan profilban van, ahol értelemszerűen nem akarok semmilyen csörömpölést?
Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.
-
lugosi
MODERÁTOR
Most nincs kéznél a telefon, OS 7-en fejből emlékszek arra, hogy a jelzéseknél volt olyan, hogy "profilbeállítások felülbírálása", és ha az be volt kapcsolva, akkor mindegy volt a profil beállítása, akkor is jelzett. Ezt keresd meg. Esetleg ha nincs meg akkor írj, és ha hazaérek és telefonközelben leszek megnézem hogy OS 10 alatt hogy hívják.
-
Tamy
senior tag
válasz lugosi #24131 üzenetére
Az adott partnernél van olyan, hogy hang: Be, Ki, Profilbeállítás.Ez "Be"-re van állítva, emlékeim szerint ha a Profilbeállításra rakom, akkor a profil csengőhangja él, nem a partnerre egyénileg beállított. De kipróbálom, lehet, hogy rosszul emlékszek. Régebben sokat szívtam azzal, hogy nem akarta használni az egyéni csengőhangokat, itt is kérdeztem, aztán végül én jöttem rá, hogy a partnerhangoknál nem fogadja el az ékezetes karaktereket. Amikor beállítom, akkor lejátssza, meg sima csengőhangnál is elfogadja, de híváskor már nem használja. Akkoriban sokat játszottam ezekkel a "Be-ki-Profilbeállítás" opciókkal, de már homályosak az emlékeim.
Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.
-
Orgi
addikt
Sziasztok,
Androidos BBM-et használok édesanyámmal és vmelyik frissítés (vagy BBM vagy a telójé) óta csak akkor kapja meg az üziket, ha belép a BBM-be, különben semmit. Ez milyen beállítás lehet, van tippetek? A kis ikonja kint van, pedig az lehett volna... Lehet egy újratelepítés oldaná csak meg?
-
nagyúr
Minden topiktársnak Kellemes ünnepeket!
-
bigsee
addikt
Kellemes Karit mindenkinek!!!
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
lugosi
MODERÁTOR
Boldog karácsonyt!
-
nagyúr
BBoldog Új Évet Mindenkinek!
-
YosheeLocote
csendes tag
Sziasztok!
Tisztelettel szeretném megérdeklődni, hogy passport/classic 2019-ben mennyire létjogosult; mennyire lehet még használni a következőkre:
-böngészés (online filmnézés; letöltés)
-youtube
-közösségi, mint fbook\messenger
Nagyon visszahúz(na) a szívem a blackberryhez....
Válaszokat köszönöm! -
Pavlo
aktív tag
válasz YosheeLocote #24148 üzenetére
- böngészés a legkritikusabb, valami megy, valami meg nem...
- youtube böngészőből egész korrekt, ha az asztali módot használod akkor a háttérben is fut
- facebook messenger párosra ott vannak a facebook által kiadott naprakész Lite alkalmazások, ezek szépen futnak, nem használnak sok erőforrást és az értesítések is rendben megjönnek -
eduba
aktív tag
válasz YosheeLocote #24148 üzenetére
Én nem vagyok olyan derűlátó, mint az előttem szóló.
Szerintem telefon, sms, és e-mailen kívül másra már nem használható.Ideje elengedni a márkát, mivel ő már réges-régen elengedte a felhasználóit.
Szoftveres és hardveres téren abszolút nem támogatott rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Politika
- Asszociációs játék. :)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nintendo Switch
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest