Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BMW E39
csendes tag
Sziasztok
2018 jött ki egy friss....BB10.-re...le is töltöttem Notebookra de USB.-vel összekötve nem tudom feltelepíteni a Classic.-omra...Segítene valaki...a pontos menetét leírná hogyan? Köszönöm -
BMW E39
csendes tag
BlackBerry 10 OS
Versions: 10.3.3.3162‐10.3.3.3216Erre szeretném Frissíteni....Ötletek...Tanácsok?
-
BMW E39
csendes tag
Sziasztok Classichoz keresnék kemény tokot vagy bőrt..Ha lenne valakinek jelezzen. Köszönöm
-
BMW E39
csendes tag
Sziasztok
Keresek--
Passporthóz kemény tokot...vagy Flexi Gyári tokot...vs strapa tokot... -
BMW E39
csendes tag
Sziasztok
Passporthóz milyen Böngészőt ajánlanátok? Amiket telepítettem,próbáltam mindegyiknek volt valami gethája...Ötletek, Tapasztalatok????
-
BMW E39
csendes tag
Igen ...és megkérdezném jelenleg van -e Passport a birtokodban? Nincs !
Igen Használható...Böngésző...igen itt vannak kompromisszumok...De azért használható...
Közösségi portálok tökéletesek..Söööt Én a Skype miatt tartom...és jól probléma ment..tudok Videotelefonálni."Android app" Navigáció Waze...Hibátlan...Sport progik jól használhatóak..És ezzel párosul a gördülékenysége sebessége...Levelezés hibátlan...
Multimédia mint zene ,Videó, képek...akár szerkesztés is számomra megfelelő...
Igen kell hozzá egy kis fanatizmus kitartás ügyeskedés...de cserébe egy olyan telcsid lesz amit tényleg szeretni fogsz...Csak javasolni tudom....
-
BMW E39
csendes tag
válasz lugosi #24178 üzenetére
Itt a tengeren túlon...Európában ez nem működött de Kanada és USA területén meglehetősen ismert és használt kommunikációs eszköz volt a BBM.. De megfordult és az Eu igények helyeződtek előtérbe és így jöttek a fent említett közösségi portálok..Független szabad hardverhasználathoz kötve.. És a szabadság ugye bár...az elsődleges...De sajna ez is kezd nem igazzá válni....A Lényeg a lényeg számomra a BB10...a mai napig az elődleges... Mazochista lévén szeretek küzdeni hogy működjön !!!
-
BMW E39
csendes tag
válasz icezozo #24192 üzenetére
Szia
https://forums.crackberry.com/bb10-leaked-beta-os-f395/os-10-3-3-3216-live-links-1140113/?_ga=2.114918279.1625977868.1542742542-688703260.1540785221
Skype Amazonról.." gyakori Videó hívásokra első sorban" ill...Vaze nettől leszedhető...és az egyetlen a látókörömben ami gond nélkül gördülékenyen megy a BB10.-en..Leap.-ra is anno felraktam és ott is ok volt..
-
BMW E39
csendes tag
válasz Polarstar #24246 üzenetére
Ök is csak a céges BB-ket vásárolták, vásárolják fel Nagyobb menyiségben....nagyon olcsón. Sajnos más formában ezt nem teszik meg....ami náluk van az is eladhatatlan ...Árat kitartják 1-1 db nak...Mert megteheti....de ott porosodnak. Információm szerint BB10.-es OS Mobilokat 1000 FT/db áron adták a cégek ! De Őszintén én is vettem felvásárlótól több db.-ot magamnak szintén Jó áron....hogy inkább nálam porosodjanak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- EAFC 25
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ukrajnai háború
- iPhone topik
- Diablo IV
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs